• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Detox & Burn Body & Fit

Detox & Burn Body & Fit

|

Detox & Burn is een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen.

  • 2-in-1 super supplement: Detox & Burn!
  • Zeer gewilde combinatie van supplementen
  • Voor dames en heren
  • De alles omvattende kuur
€ 15,90
  • 60 Capsules (maandverpakking)
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Detox & Burn Body & Fit
€ 15,90
Productinformatie

Detox & Burn - Body & Fit®

Detox & Burn is een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen. Voor zowel dames als heren.

Kenmerken Detox & Burn:

  • Slim 2-in-1 supplement: Detox & Burn!
  • Zeer gewilde combinatie van supplementen
  • Voor dames en heren
  • De alles omvattende kuur

Wat maakt Detox & burn zo extreem effectief?
Green Tea - hoge kwaliteit groene thee extract met 98% polyfenolen en maar liefst 50% EGCG. EGCG in groene thee extract is het geroemde bestandsdeel.
Cafeïne - cafeïne is een zeer veelzijdig supplement voor sporters- en niet sporters.
Mariadistel - ondersteund de reinigende werking van de lever en bevordert de spijsvertering.
White Tea - bevat drie keer zoveel polyfenolen als groene thee. Hiervoor worden enkel de eerste jonge knoppen van de groene theeplant worden gebruikt.
Choline bitartraat - is goed voor de lever en ondersteunt de reiniging van het lichaam, ideaal voor elke dag of tijdens een detox.
Gember extract - een van de populairste ingrediënten van dit moment. Mag in een detox niet ontbreken.
Biotine - draagt bij aan een normaal vetmetabolisme en ondersteunt gezonde huid, haar en haargroei.
B12 - activeert de natuurlijke energie in je lichaam.
Chroom - draagt bij tot een normale stofwisseling van voedingsstoffen en Chroom zorgt mede voor behoud van een normale bloedsuikerspiegel.



Gebruiksadvies Detox & Burn
Neem als voedingssupplement 's ochtends 2 capsules voor het ontbijt. 


Labels

Labels - Detox & Burn

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Detox & Burn

Gebruiksadvies - neem als voedingssupplement 's ochtends 2 capsules. Niet meer dan 2 capsules per 24 uur.

Klantreviews

Detox & Burn Klantreviews

(44 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


3 jul. 2019
Kwaliteit
kan niet zonder
Het werkt perfect super

28 jun. 2019
Kwaliteit
super werkt perfect
blijft gewoon super , het werkt heel goed

19 jun. 2019
Kwaliteit
hetblijftsuper
en werkt heel goed , ik doe samen met eiwitten drinken en erna veel water of fris zonder suiker mmmmmm

19 jun. 2019
Kwaliteit
Detox en Burn is een goede aanvulling
Goede aanvulling tijdens je periode van detox en sporten

19 jun. 2019
Kwaliteit
Makkelijk te nemen
Goede kwaliteit en makkelijk te nemen met water

9 jun. 2019
Kwaliteit
Goed product
Makkelijk in te nemen doet wat hij moet doen

6 mrt. 2019
Kwaliteit
Geen idee wat het doet
Ik merk er weinig van. Slik braaf de pilletjes voor het ontbijt iedere dag.

6 mrt. 2019
Kwaliteit
Voor de dag
Geweldig product Goed en erg lekker gewoon, erg goed product

26 feb. 2019
Kwaliteit
mooi werkend effect
Best morgens voor de maaltijd in te nemen met veel water, wel goed effect na enig periode in combinatie met aangepaste voeding

19 feb. 2019
Kwaliteit
Super werkt zoals het hoort
Je neemt ze smorgens dus moet je de rest van de dag niet nadenken dat je ze nog moet nemen.

1-10 van 44

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5

Detox & Burn Combi Deals

  • sluiten Detox & Burn

    Detox & Burn is een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen.

    • 2-in-1 super supplement: Detox & Burn!
    • Zeer gewilde combinatie van supplementen
    • Voor dames en heren
    • De alles omvattende kuur
    60 Capsules (maandverpakking)
    1x Detox & Burn
  • sluiten Detox & Burn

    Detox & Burn is een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen.

    • 2-in-1 super supplement: Detox & Burn!
    • Zeer gewilde combinatie van supplementen
    • Voor dames en heren
    • De alles omvattende kuur
    60 Capsules (maandverpakking)
    1x Detox & Burn

Profiteer van 6% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Detox & Burn
  • Detox & Burn

€ 31,80

€ 29,90

  • sluiten Detox & Burn

    Detox & Burn is een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen.

    • 2-in-1 super supplement: Detox & Burn!
    • Zeer gewilde combinatie van supplementen
    • Voor dames en heren
    • De alles omvattende kuur
    60 Capsules (maandverpakking)
    1x Detox & Burn
  • sluiten Clean Protein bar - 1 doos - Cookie Dough Flavour

    Wij zetten de wereld van eiwitrepen op zijn kop! Zuivere eiwitten, vezels, lager in koolhydraten en slechts 179 kcal. Clean Protein Bar is de "eat clean" eiwitreep met de ideale voedingswaardes voor fanatieke sporters en in je eiwitdieet. Onverslaanbaar lekker!

    • Clean! De ideale voedingswaardes
    • "Instant" verslavend zo lekker!
    • Lager in koolhydraten en slechts 179 kcal
    • Bevat IMO, prebiotische vezels
    • Rijk aan eiwit: 20 gram eiwit per reep!
    1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
  • Detox & Burn
  • Clean Protein Bars

€ 30,90

  • sluiten Detox & Burn

    Detox & Burn is een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen.

    • 2-in-1 super supplement: Detox & Burn!
    • Zeer gewilde combinatie van supplementen
    • Voor dames en heren
    • De alles omvattende kuur
    60 Capsules (maandverpakking)
    1x Detox & Burn
  • sluiten Total Health - 60 capsules

    Total Healt biedt een combinatie van vitamines, mineralen en Omega-3. Precies wat je wilt en wat je als sporter en met een actieve levensstijl nodig hebt in 1 super capsule. 1 capsule Total Health per dag is voldoende.

    • Uniek! All-in-1 Total Health capsules
    • Van A tot Z,  vitamines en mineralen
    • 1000mg Omega-3 per capsule
    • Ideaal voor iedereen. Dames en heren
    • 1 capsule Total Health per dag is voldoende
    60 Capsules (2 maanden)
    1x Total Health - 60 capsules
  • sluiten Smart Bars Crunchy - 1 doos - Chocolate Caramel

    So crunchy, so delicious! De smaak, textuur en crunch van onze Smart Crunchy eiwitreep is waanzinnig goed en zelfs vergelijkbaar met een candybar! Met crunchy eiwitcrispies, een laagje eiwitrijke crème en omhuld met suikervrije chocolade. 0 toegevoegde suikers, 15 gram eiwit en slechts 164 kcal!

    - De #1 diet bar is er nu ook in crunchy

    • 15 gram hoogwaardig eiwit per reep
    • Lager in koolhydraten en slechts 164 kcal per reep
    • Zelfs nagenoeg suikervrij, per hele reep slechts 0,9 gram suiker!
    • Perfect voor fitness en in je low carb- eiwitdieet
    1 doos (12 eiwitrepen)

Profiteer van 5% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Detox & Burn
  • Total Health
  • Smart Bars Crunchy

€ 33,70

€ 31,90