• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(48 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


2 sep. 2018
Kwaliteit
Sehr Lecker
Beste BBQ Soße mir kaum Kalorien

22 aug. 2018
Kwaliteit
Empfehlenswert
Schmeckt wie normal BBQ Soße
Konsistenz leicht zäh, stört aber nicht

14 aug. 2018
Kwaliteit
Extrem gut
Schmeckt zu Fleisch einfach super und hat kaum Kalorien!

2 jul. 2018
Kwaliteit
Super sosse
Verwende nur noch diese sosse zum verfeinern meiner Gerichte
Einfach ein Wahnsinnsprodukt

28 jun. 2018
Kwaliteit
Nicht mein Geschmack
Vl für andere passend

24 jun. 2018
Kwaliteit
Super lecker
Finde ich persönlich super im Geschmack
Kaum Unterschied zu normaler bbq sauce

21 mei 2018
Kwaliteit
Empfehlenswert
Würzig und dickflüssig (im Gegensatz zu vielen anderen Herstellern...), ich find sie sehr lecker und kaufe sie immer wieder...

17 mei 2018
Kwaliteit
Beste Sauce zu Kartoffeln/Hähnchen
Ich liebe diese Sauce; am liebsten esse ich sie mit Kartoffeln,... *.*

17 mei 2018
Kwaliteit
Sehr leckere Soße
Die Soße ist sau lecker und die Konsistenz ist auch super. Ich kann sie nur empfehlen! Perfekt zum grillen :)

13 mei 2018
Kwaliteit
Ist in Ordnung
Schmeckt ganz in Ordnung . Sollte man ausprobieren da Geschmäcker verschieden sind.

11-20 van 48

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90