• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(49 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


5 apr. 2018
Kwaliteit
Goed te gebruiken in gerechten en marinades
Als pure saus vrij dominante rooksmaak maar verwerkt is hij prima bruikbaar.

4 apr. 2018
Kwaliteit
Super lekkere BBQ saus.
Super lekkere saus. Zelfde smaak als een echte BBQ saus.

22 mrt. 2018
Kwaliteit
Goed product
Vind het een lekkere saus, en zeker niet te lopend.. Wel erg zout.. Volgende keer bestel ik een andere variant.

6 mrt. 2018
Kwaliteit
zeer lekker
Hele goede smaak, zeker dat echte rokerige

19 feb. 2018
Kwaliteit
Heerlijke saus
Ik ga hem nu voor de derde keer bestellen!

14 feb. 2018
Kwaliteit
Waaier eenvoudigweg!
Ik ben van plan om aan te bevelen wanneer het product weer op voorraad is. De smaak is geweldig met kip.

4 feb. 2018
Kwaliteit
Smaakt goed
Net zo goed als normale BBQ saus.

29 jan. 2018
Kwaliteit
goede bbq smaak
ook lekker over een salade maar ook op je vlees, net even een extra smaakje bij je eten

29 jan. 2018
Kwaliteit
goede bbq smaak
ook lekker over een salade maar ook op je vlees, net even een extra smaakje bij je eten

24 jan. 2018
Kwaliteit
Goede dressing
Prima vervanging voor de normale dressings vanuit de supermarkt!

21-30 van 49

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90