• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(48 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


13 mei 2018
Kwaliteit
Super Soße
Die BBQ Soße kann ich nur empfehlen, sie ist sehr lecker und hat super Werte

8 mei 2018
Kwaliteit
Der absolute Wahnsinn
Ich bin sehr positiv überrascht. Sie schmeckt wie echte BBQ Soße und ist mein neues Highlight!!!

7 mei 2018
Kwaliteit
Super lecker!!
Super lecker. Ich könnte es jeden Tag essen. Möchte es nicht mehr missen.

4 mei 2018
Kwaliteit
Amazing Taste
Great taste, low calorie = perfect for anyone who wants to enjoy BBQ sauce without the extra calories

29 apr. 2018
Kwaliteit
yummy yummy probier bestimmt
Ich war sehr zufrieden mit diesem Produkt.

25 apr. 2018
Kwaliteit
Die Soße ist einfach der absolute Hammer.
Die Soße ist einfach der absolute Hammer.

25 apr. 2018
Kwaliteit
Sehr lecker!
Mein absoluter Favorit der 2BSlim Soßen!

16 apr. 2018
Kwaliteit
Erstklassig
Einfach nur super im Geschmack und der Konsistenz!

9 apr. 2018
Kwaliteit
Spitzen Sauce!! Schmeckt genial!!!
Bestelle ich sicher wieder. Schmeckt genial. Einfach mega gut

6 apr. 2018
Kwaliteit
Gute BBQ Soße
Lecker BBQ Soße natürlich alles eine Geschmackssache denn jeder mag etwas anderes was süße und Intensität angeht. Ich mag sie gerne.

21-30 van 48

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90