• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(48 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


6 apr. 2018
Kwaliteit
Sehr guter Geschmack mit wenig Kalorien.
Wenig Kalorien, Geschmack trotzdem sehr gut.

5 apr. 2018
Kwaliteit
Super Produkt
Wirklich super lecker
Meine neue lieblingssoße
Werde auch noch andere Geschmäcker probieren

23 mrt. 2018
Kwaliteit
Super Produkt
Tolles Produkt!! Erstklassig im Geschmack und Konsistenz!!!

19 mrt. 2018
Kwaliteit
Schmeckt sehr gut
Würde ich wieder bestellen . Alles bestens

14 mrt. 2018
Kwaliteit
Kalorien arme alternative
Schmeckt etwas künstliche aber ist funktionell

13 mrt. 2018
Kwaliteit
Top Produkt
Zum Dippen und zum Kochen (Abrunden von Saucen) bestens geeignet !!

27 feb. 2018
Kwaliteit
Guter Ersatz
Soße kann man sehr gut als Ersatz nutzen

21 feb. 2018
Kwaliteit
Unglaublich super lecker
Unglaublich super lecker. Das kann mit jedem gezuckerten Produkt mithalten.

20 feb. 2018
Kwaliteit
Eines der besten Produkte!
Super Produkt. Kaufe davon nächstes Mal mehrere.

10 feb. 2018
Kwaliteit
Super Soße
Passt perfect zum Bürger oder gegrillten Essen. Den Unterschied zu normalen BBQ merkt man kaum

31-40 van 48

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90