• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(48 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


9 feb. 2018
Kwaliteit
lecker und darum auch schnell alle
schmeckt prima. menge allerdings wirklich klein. minifläschchen

8 feb. 2018
Kwaliteit
Alles Super
Top Soßen ohne Reue genießen und verfeinern

5 feb. 2018
Kwaliteit
Sehr lecker!Nicht
Ich hätte nicht gedacht, dass diese Soße genau wie eine normale Grillsoße schmeckt. Ich finde sie absolut lecker und überhaupt nicht künstlich! Super!!

25 dec. 2017
Kwaliteit
Top Produkt
Das Produkt hält was es verspricht ! Nur zu empfehlen

5 dec. 2017
Kwaliteit
Für mich eine der Besten
Sehr leckere Alternative zu den überzuckerten Produkten aus dem Supermarkt. Flüssiger als gewöhnliche Soße, geschmacklich auch abweichend. Für den Nutzen der Kalorieneinsparung aber absolut akzeptabel und lecker. Bestelle ich wieder

23 nov. 2017
Kwaliteit
Geschmacklich sehr lecker. Ideal zum Dippen oder Abeunden von Saucen
Super Sauce … optimal zur verantwortbaren Ernährung

21 nov. 2017
Kwaliteit
Ich liebe den BBQ
Überzeugt durch seinenGeschmack

23 jun. 2017
Kwaliteit
Sehr gut
Schmeckt super! Nur zu empfehlen!

41-48 van 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90