• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(48 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


22 jun. 2019
Kwaliteit
Lecker, allerbeste BBQ-Sauce
Ganz ganz tolle Barbecue Soße, kann mit jeder anderen „normalen“ soße zu 100% mithalten.

21 feb. 2019
Kwaliteit
super lecker - muss bald Nachschub bestellen
Ich hatte nur eine Flasche bestellt, weil ich skeptisch war, ob ein Produkt mit diesen Nährwerten überhaupt schmecken kann. Von Anfang an war ich begeistert von der Soße und wünschte, ich hätte gleich mehr davon bestellt. Ich esse sie als Brotaufstrich, auf Gemüsepflannen, mit Würstchen.....also bei jeder sich bietenden Gelegenheit.

Sie schmeckt einwandfrei und hat Suchtpotential.

10 feb. 2019
Kwaliteit
Richtig gut!
Die Sauce schmeckt richtig gut, die leicht rauchige Note rundet Nudeln und Co. für mich perfekt ab.
Spitzkohl Hack Pfanne ist mit der Sauce gleich nochmal so lecker.
Ich nutze sie auch als Brotaufstrich.
Leider findet mein Göttergatte das auch sehr lecker, deswegen hab ich jetzt gleich Flaschen nachgeordert...

26 jan. 2019
Kwaliteit
Weiter zu empfehlen!
Sehr guter BBQ Geschmack. Unglaublich dass es ohne Kalorien ist! Konsistenz nicht zu dickflüssig

26 nov. 2018
Kwaliteit
Delicious!!
Schmeckt wahnsinnig guuuttt... Verwende es überall mit offengemüse etc...

30 okt. 2018
Kwaliteit
Alles top
Tolle Soße mit gutem Geschmack nur ohne Kalorien!

18 okt. 2018
Kwaliteit
Nicht gedacht das sie so gut schmeckt .
Top Soße. Super Geschmack. Hätte ich nicht gedacht schon garnicht bei einer BBC Soße

9 okt. 2018
Kwaliteit
Ideal für Fleisch und Fisch
Super Geschmack, leicht rauchig.

9 okt. 2018
Kwaliteit
Sehr lecker, wie eine richtige BBQ Soße
Finde die Soße echt geil und werde mir sie ggf. nochmal hohlen... bei der Kalorienanzahl und dem geschmack echt beste!

27 sep. 2018
Kwaliteit
Ich liebe Sie
Beste BBQ Sauce <3 kenne keine andere die mir so gut schmeckt. Auch Tomate Basilikum ist sehr gut.

1-10 van 48

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90