• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(16 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


11 apr. 2019
Kwaliteit
j'ai bien aimé et 0 sucres
convient à une alimentation cetogene, je recommande

21 dec. 2018
Kwaliteit
Bonne alternative
Une très bonne alternative. Le goût est presque le même goût que le produit original.

25 nov. 2018
Kwaliteit
Bon et presque pas de sucres!
Très bon gout et presque pas de sucre, je vais la recommander!

24 aug. 2018
Kwaliteit
Excellent
Idéal pour donner du goût a vos plats cuit à la vapeur j'en consomme a toute les sauces on peut le dire avec le poisson, la viande et mais légumes.

2 aug. 2018
Kwaliteit
L'été dans l'assiette
La sauce bbq sans calories, ou comment sauver la monotonie de ses plats et se faire plaisir sans culpabiliser.

11 mei 2018
Kwaliteit
Terriblement bon
Sauce délicieuse ! Vraiment super bon goût et la texture est fluide !! Au top du top

5 mei 2018
Kwaliteit
Très bon surtout les sauces salées
J'ai d'abord commencé par commander la sauce cocktail, ceasar et barbecue et elles sont terriblement bonnes. Mes enfants pioche dans mon assiette j'ai passé une seconde commande pour les versions sucrées et là grosse déception. Chocolat et caramel sont chimique à souhait. Dommage

22 mrt. 2018
Kwaliteit
super produit
cette sauce est juste délicieuse je la conseille vraiment elle a le vrai gout d'une super sauce barbecue j'en reprendrais c'est sur

31 jan. 2018
Kwaliteit
Goût top !
Le goût est vraiment excellent, rien à dire !

19 jan. 2018
Kwaliteit
Bonne sauce
Cette sauce est bonne . Sucrée salée.. un petit gout fimé

1-10 van 16

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90