• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

2BSlim BBQ saus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim BBQ saus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim BBQ saus

2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim BBQ saus:

  • 1 kcal per portie!
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

 


Labels

Labels - 2BSlim BBQ saus

Klantreviews

2BSlim BBQ saus Klantreviews

(49 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


18 jun. 2019
Kwaliteit
Gewoon lekker
Super lekker bij rijst gerechten!

18 jun. 2019
Kwaliteit
Zo lekker!!
Lekker over ( vegetarisch) vlees

17 jun. 2019
Kwaliteit
Best lekker
Als je op dieet bent en toch je eten wat tot leven wilt brengen is dit een lekker sausje bij je vlees of aardappels.

11 apr. 2019
Kwaliteit
Lekkere BBQ saus
Lekkere bbq saus, is alleen wat dunner dan normaal maar verder prima.

12 feb. 2019
Kwaliteit
smaakt echt naar bbq saus
Lekker, smaakt zoals het hoort

10 feb. 2019
Kwaliteit
Perfect in dieet
Bijna geen calorieën en geen suikers!
Geeft m’n rijst/vlees/roerbakgroente een extra lekkere smaak!

3 feb. 2019
Kwaliteit
Lekkere barbequesaus bijna niet te onderscheiden van normale saus
Dit blijft mijn favoriete saus van 2Bslim. Heerlijk bij elk soort vlees, en verschilt qua smaak niet eens zoveel van normale bbqsaus maar bevat veeeel minder calorieën

1 feb. 2019
Kwaliteit
Lekker en bewust
Prima, smaakt goed. Fijn bij een koolydraatarm dieet

23 jan. 2019
Kwaliteit
Goede smaak!
Zeer lekker bij voor bij de pasta en om de kip mee te marineren!

20 jan. 2019
Kwaliteit
De lekkerste
Ik vind deze smaak heel lekker bij gerechten met kip en rundvlees.

1-10 van 49

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5

2BSlim BBQ saus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90