• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim Cocktailsaus 2bslim sauzen

2BSlim Cocktailsaus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim Cocktailsaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim Cocktailsaus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim Cocktailsaus

2BSlim Cocktailsaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim Cocktailsaus:
1 kcal per portie!
Vetvrij
Suikervrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Geschikt voor vegetariërs


Labels

Labels - 2BSlim Cocktailsaus

Klantreviews

2BSlim Cocktailsaus Klantreviews

(55 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


11 jul. 2019
Kwaliteit
Lekkere saus om bij crevetten te eten
lekkere saus bij een slaatje of bij kip

1 jul. 2019
Kwaliteit
Lekker, goede smaak
Saus goede dikte en kleur. Smaak is prima. Voor herhaling vatbaar

18 jun. 2019
Kwaliteit
Lekker en 1kcal
Lekkere cocktail en zo goed als geen kcal dus past in mijn dieet. Gebruik het 2 maal per week bij mijn salades op mijn koolhydraat arme dagen.

14 jun. 2019
Kwaliteit
lekkere saus
ik bestelde de bbq, coctaile en sweet chilli dit zijn favorieten! de caramel en chocolade saus heb ik ook al gehad en die waren echt niet lekker, die heb ik weggekieperd...

6 mrt. 2019
Kwaliteit
Ideaal als verantwoord sausje
Lekker en kwalitatief. Zeker ideaal als je weet dat er zo weinig calorieën in zitten.

19 feb. 2019
Kwaliteit
Lekker sausje!
Iets dunner als een normale cocktailsaus maar met die macro’s prima te doen hoor!

7 feb. 2019
Kwaliteit
lekkere saus bij garnalen en sla
makkelijk in gebruik en is lekker bij een slaatje met garnalen

6 feb. 2019
Kwaliteit
Lekker sausje
Goed product ook goéd van smaak

4 feb. 2019
Kwaliteit
Te zoet voor cocktail.
Smaakt te zoet en iets te loperig.

1 feb. 2019
Kwaliteit
Mooi alternatief
Deze cocktailsaus is loperig van structuur ( lijkt eerder op een dressing). Is ook redelijk zoet van smaak, maar toch lekker!

1-10 van 55

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6

2BSlim Cocktailsaus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90