• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim Cocktailsaus 2bslim sauzen

2BSlim Cocktailsaus 2BSlim Sauzen

|

2BSlim Cocktailsaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat.

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim Cocktailsaus 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim Cocktailsaus

2BSlim Cocktailsaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim Cocktailsaus:
1 kcal per portie!
Vetvrij
Suikervrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Geschikt voor vegetariërs


Labels

Labels - 2BSlim Cocktailsaus

Klantreviews

2BSlim Cocktailsaus Klantreviews

(14 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


13 feb. 2019
Kwaliteit
Zufrieden und lecker
Ich bin echt zufrieden mit diesem Artikel. Ganz lecker

30 jan. 2019
Kwaliteit
Sehr lecker
Kein Unterschied zu anderen Soßen. Wird ohne schlechtem Gewissen auf alles rauf gemacht.

28 aug. 2018
Kwaliteit
Nicht noch mal
Die Soße hat zwar kaum Kalorien, ist aber viel zu süß. Kann man echt nicht essen!

21 aug. 2018
Kwaliteit
Etwas schwarf im Nachgang
Ich finde die Nähe zu kalorienfreien Salatsoßen ja generell prima. Diese hat einen leichten Pfeffergeschmack im Abgang, aber völlig in Ordnung.

28 jun. 2018
Kwaliteit
Super lecker
Jederzeit wieder.................................

24 jun. 2018
Kwaliteit
Geschmackssache
Schmeckt nicht schlecht, aber auch wenig mit richtiger Cocktailsoße gemeinsam

22 mei 2018
Kwaliteit
Für Shrimpcocktail super
Wir haben diese Sauce für Shrimpcocktail benutzt und werden das auch weiterhin tun. Einfach Shrimps, die Sauce und -da sie recht süß ist- einen Klecks Buttermilch oder Naturjoghurt dazu - fertig!

21 mei 2018
Kwaliteit
Etwas zu süß
Wie bei vielen dieser Soßen hat man es auch hier mit süssungsmitteln etwas zu gut gemeint. Mit Cocktail-Soße hat es jetzt nicht soooo viel gemein, lecker ist sie trotzdem. Die Konsistenz ist auch gut (nicht zu dünnflüssig).

9 mei 2018
Kwaliteit
Schmeckt sehr nach Chemie
Nicht ganz das Original aber besser als gar nichts

7 mei 2018
Kwaliteit
Besser als gedacht
Als Basis für Shrimpcocktail im Rahmen einer Diät durchaus schmackhaft.

1-10 van 14

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2

2BSlim Cocktailsaus Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90