• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim Ketchup 2bslim sauzen

2BSlim Ketchup 2BSlim Sauzen

|


2BSlim Ketchup is een heerlijke ketchup die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.
 

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim Ketchup 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim Ketchup

2BSlim Ketchup is een heerlijke ketchup die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim ketchup:
1 kcal per portie!
Vetvrij
Suikervrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Geschikt voor vegetariërs


Labels

Labels - 2BSlim Ketchup

Klantreviews

2BSlim Ketchup Klantreviews

(9 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


12 dec. 2018
Kwaliteit
schmeckt sehr gut
guter geschmack, ketchup besser als basilikun

22 aug. 2018
Kwaliteit
Mittelmäßig
Etwas zu flüssig und künstlich

8 jul. 2018
Kwaliteit
guter ersatz
schmeckt zwar nicht so tomatig wie ketchup aber trotzdem gut

22 apr. 2018
Kwaliteit
Aromatisch und lecker
Eine super altanative zum normalen Ketup

17 mrt. 2018
Kwaliteit
Guter Ketchup Ersatz
Ohne Zucker umd sehr empfehlenswert

14 mrt. 2018
Kwaliteit
Leckerer kalorien armer Ketchup
Leckerer kalorien armer Ketchup mit guter konsistenz

15 feb. 2018
Kwaliteit
Ging gar nicht
Viel zu süß und zu viel Säure drin.

21 nov. 2017
Kwaliteit
Prima für Fisch unt gergrilltes Gemüse
Sehr natürlicher Geschmack.Passt gut zu Pommes Frites und Nudeln

4 jun. 2017
Kwaliteit
schmeckt besser als normaler Ketchup
Sehr guter Geschmack und überhaupt nicht bitter wie zuerst erwartet. Schmeckt mir und meinen Freunden, die ihn probieren durften besser als normaler Ketchup. Darf auf keiner Grillfeier mehr fehlen und selbst zu Grillfesten bei anderen nehme ich ihn immer mit.

2BSlim Ketchup Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90