• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim Ketchup 2bslim sauzen

2BSlim Ketchup 2BSlim Sauzen

|


2BSlim Ketchup is een heerlijke ketchup die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.
 

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim Ketchup 2bslim sauzen

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

2BSlim Ketchup

2BSlim Ketchup is een heerlijke ketchup die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim ketchup:
1 kcal per portie!
Vetvrij
Suikervrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Geschikt voor vegetariërs


Labels

Labels - 2BSlim Ketchup

Klantreviews

2BSlim Ketchup Klantreviews

(8 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


15 apr. 2019
Kwaliteit
Très bon mais...
Excellent mais quantité trop faible.

12 sep. 2018
Kwaliteit
Avis positif
Goût plus aromatisé que le ketchup mais tellement bon, va bien avec une alimentation végétarienne (surtout une omelette

26 jun. 2018
Kwaliteit
Bonne sauce
Je ne suis pas fan de ketchup et mayo traditionnels, mais ça fait plaisir de mettre un peu de sauce dans certains plats pour varier. J'aime bien le goût de ce "faux" ketchup, très bon.

9 mei 2018
Kwaliteit
Un régal !
Super substitut.
Consistance au top et le goût est sympa

26 mrt. 2018
Kwaliteit
Très bonne sauce
Très bon goût, relativement proche de l'original.

9 mrt. 2018
Kwaliteit
J'aime vraiment beaucoup
Je suis super contente je peux enfin remanger du ketchup sans culpabiliser

20 feb. 2018
Kwaliteit
Ravie de ce ketchup
Idéal pour mon régime et pour le moral

11 dec. 2017
Kwaliteit
bon produit
bon produit un peu cher pour la quantité mais des gouts variès.
Toujours un gout trop sucré.

2BSlim Ketchup Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90