• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
2BSlim Sweet Chili 2bslim sauzen

2BSlim Sweet Chili 2BSlim Sauzen

|

2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

  • 1 kcal per portie
  • Vrij van vet en suiker
  • Gluten- en Lactosevrij
€ 3,90
  • 250 ml
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
2BSlim Sweet Chili 2bslim sauzen
€ 3,90
Productinformatie

2BSlim Chilisaus

2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten. De saus is volledig vetvrij en suikervrij en bevat slechts 1 kcal per dosering. Perfect dus om te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

Kenmerken 2BSlim Chilisaus:

  • 1 kcal per portie
  • Vetvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

Labels

Labels - 2BSlim Sweet Chili

Klantreviews

2BSlim Sweet Chili Klantreviews

(15 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


16 jan. 2019
Kwaliteit
eher süß-sauer
Ich merke von der Schärfe nichts und für sweet chili ist zu wenig Knoblauch und zu säuerlich, aber wenn man süß-sauer mag ist sie perfekt. Nicht ganz mein Fall, aber durchaus zu gebrauchen.

30 aug. 2018
Kwaliteit
Sehr lecker
Super im Geschmack. Nicht zu künstlich, aber ein wenig schärfer als gedacht.

22 aug. 2018
Kwaliteit
Lecker leicht scharf
Wirklich lecker schlägt sich bei mir jedoch etwas auf di verdauung

8 jul. 2018
Kwaliteit
Lecker im Wok
Schmeckt ganz gut zu verschiedenen Wok Gerichten.

22 mei 2018
Kwaliteit
Zu Hühnchen prima
Schmeckt uns zu Asiagerichten oder Grillgut ausgezeichnet.

26 apr. 2018
Kwaliteit
Top Sauce!
wie sweet Chili Sauce..nicht künstlich und mega lecker!

23 mrt. 2018
Kwaliteit
Schöne Schärfe
Was will man noch, wenn man low carb mit gutem Geschmack haben kann. Klare Empfehlung

23 mrt. 2018
Kwaliteit
Super Produkt
Tolles Produkt!! Erstklassig im Geschmack und Konsistenz!!!

6 mrt. 2018
Kwaliteit
Toll für Fleisch usw.
Würde ich wieder kaufen. War TOP!

8 feb. 2018
Kwaliteit
Alles Super
Top Soßen ohne Reue genießen und verfeinern

1-10 van 15

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2

2BSlim Sweet Chili Combi Deals

  • sluiten 2BSlim BBQ Sauce - 250 ml

    2BSlim BBQ saus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Het is ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm - of caloriearm dieet.

    - Slechts 1 kcal per portie 

    • Geschikt voor vegetariërs
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Sweet Chili

    2BSlim Chilisaus is een heerlijke saus waarvan je kunt blijven genieten! Volledig vetvrij en suikervrij en slechts 1 kcal per portie!

    • 1 kcal per portie
    • Vrij van vet en suiker
    • Gluten- en Lactosevrij
    250 ml
  • sluiten 2BSlim Chocolate Sauce - 250 ml

    2BSlim Chocoladesaus is een heerlijke saus die volledig vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat! Ideaal te gebruiken tijdens een koolhydraatarm- of caloriearm dieet.

    • 1 kcal per portie!
    • Vrij van vet, suiker, gluten en lactose
    • Geschikt voor vegetariërs
    250 ml

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 2B Slim
  • 2B Slim
  • 2B Slim

€ 11,70

€ 9,90