• Klantbeoordelingen (9.1/10)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Thuiswinkel waarborg
Amino Liquid Universal Universal

Amino Liquid Universal Universal

|

Amino Liquid is een nieuwe vloeibare aminozuur formule. Per serving bevat het 23.000 mg vloeibare aminozuren. Amino Liquid bevat belangrijke aminozuren zoals de BCAA's en 9 essentiële aminozuren (EAA's). Met extra toegevoegde vitamine B6. Zoek je een complete Amino-formule die ook nog eens gemakkelijk is in te nemen? Dan is de nieuwe Universal Amino Liquid een goede keuze.

€ 19,90
  • 1000 ml
  • Direct leverbaar
  • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Amino Liquid
Universal Nutrition

Amino Liquid is een nieuwe vloeibare aminozuur formule. Per serving bevat het 23.000 mg vloeibare aminozuren. Amino Liquid bevat belangrijke aminozuren zoals de BCAA's en 9 essentiële aminozuren (EAA's). Met extra toegevoegde vitamine B6. Zoek je een complete Amino-formule die ook nog eens gemakkelijk is in te nemen? Dan is de nieuwe Universal Amino Liquid een goede keuze.

Elke verpakking Amino liquid van Universal bevat 1000 ml.


Labels

Gebruik en dosering

Amino Liquid aanbevolen gebruik:
Drink de inhoud van 3 maatdopjes (50 ml), eventueel verspreid voor- en na de training.
Na openen in de koelkast bewaren.

Klantreviews

Amino Liquid Universal Klantreviews

(17 reviews)
  •          

27 mei 2015
Kwaliteit
smaak minder maar hij doet zijn werk.

17 mei 2015
Kwaliteit
Echt super makkelijk! In de ochtend of na de training gelijk jezelf aanvullen met de benodigde amino's.

17 mei 2015
Kwaliteit
Een prima animo!
2e keer dat ik deze aangekocht heb.

18 feb. 2015
Kwaliteit
smerig spul en of het werkt dat weet ik nog niet

8 feb. 2015
Kwaliteit
Top kan er niet meer over zeggen

23 jan. 2015
Kwaliteit
Goed spul.

21 jan. 2015
Kwaliteit
Heerlijk smaak

20 jan. 2015
Kwaliteit
very good

11 jan. 2015
Kwaliteit
Smaakt goed, doet wat het moet doen vermoed ik

11 jan. 2015
Kwaliteit
Smaakt goed, doet wat het moet doen vermoed ik

1-10 van 17

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2