• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & Fit Accessoires

|

Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
  • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
  • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 6,90

Normale prijs:

€ 6,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Normale prijs:

€ 6,90
Productinformatie

Productinformatie - Body & Fit Cyclone Shakebeker

Cyclone Shakebeker - Body & Fit

De Body & Fit Cyclone Shakebeker mixt feilloos alle poeders!

Body & Fit heeft een exclusieve samenwerking met de Cyclone Shakebekers. Vanaf nu drink jij je favoriete shake alleen nog maar uit de Body & Fit Cyclone shakebeker. De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker, de shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. Of je nu kiest voor gewone eiwitten, afslank eiwitten of caseïne eiwitten, de Cyclone shakebekers mixen feilloos alle poeders. Dankzij het handige afschroefbare compartiment aan de onderkant van de shakebeker kun je vochtvrij je poeders bewaren. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van een verse en perfecte gemixte shake!

Kenmerken Body & Fit cyclone shakebeker:

  • Onverwoestbare kwaliteit
  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ 
  • Secure-Lock Cap & Screw-Tight deksel
  • Afschroefbaar opberg compartiment
  • Verkrijgbaar in de 4 bekende Body & Fit kleuren
  • Geniet van perfect gemixte shakes
  • Inhoud is 650 ml (met compartiment)
  • BPA vrij

*Let op! De Body & Fit cyclone shakebeker is niet doorschijnend.


Klantreviews

Body & Fit Cyclone Shakebeker Klantreviews

(360 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


6 jul. 2017
Kwaliteit
Alleen geschikt voor thuisgebruik; niet lekvrij
Ja, hij ziet er erg mooi uit, maar wat mij betreft houdt het daar dan wel op.
Ik heb deze shakebeker gekocht om hem mee te nemen naar mijn werk. Het losse compartiment sprak mij wel aan,
Omdat ik het flipdopje toch niet helemaal een veilig idee vond, heb ik de beker toch maar in een plastic tas gewikkeld. Bin het meenemen van zo'n beker kun je niet garanderen dat het ding de hele tijd netjes rechtop blijft staan natuurlijk. Dat het flipdopje los kan floepn als het per ongeluk ergens achter zou blijven j=haken, vond ik toch geen fijn idee.

Maar goed...dag 1: beker met magere melk gevuld en Low Calorie Meal Banaan in het bakje.
Tussen de middag haal ik mijn beker uit de plastic tas...wat schetst mijn verbazing? Toch een paar flinke slokken melk in de tas. En ja; ik heb de beker thuis heel goed afgesloten, nog even lekker geschud om te kijken of er wat uit zou spetteren. Dat was niet het geval.
Teleurgesteld maar heel blij dat ik er een plastic tas omheen had gedaan, kiepte ik het poeder bij de melk en begon ik met schudden, flink schudden. Na een tijdje even proeven: nee, nog erg veel klonten. Verder schudden, schudden, schudden... De pauze was al bijna om. Met 2 lamme armen het goedje toch maar naar binnengewerkt.

Gelijk diezelfde avond met Body&Fit gebeld. Ik kreeg een nieuwe beker toegestuurd.
Om uit te testen of deze beker wel volledig waterdicht zou zijn, heb ik deze deels gevuld met water. Weer goed afsluiten en even schudden: niks, geen spetters. De beker daarna op z'n zij gelegd op een droge theedoek, op een droog aanrecht. Na een uur maar eens kijken; en jawel, de theedoek was nat!.

Mijns inziens is deze shakebeker dan ook niet geschikt om ergens mee naartoe te nemen, tenzij je het ding de hele tijd helemaal rechtop weet te houden.
In de draaidop van de beker zit geen afsluitring van bijv. rubber. Het is gewoon plastic op plastic, met een soort randje. Door het ontbreken van zo'n ring vraag je eigenlijk om moeilijkheden.
Ook vind ik persoonlijk de flipdop geen prettig en veilig idee.

Dit keer hoefde ik uiteraard niet nog een keer een nieuwe. Dus netjes het geld retour in mijn account.

Ik gebruik nu kleine thermosfles (250ml) om de melk in mee te nemen en doe het poeder alvast in de shakebeker-mini-hot-pink. Deze shakebeker doet eerlijk gezegd ook veel beter en sneller wat ie moet doen; de boel (redelijk) goed oplossen zonder spierkramp.Thuis gebruik ik - uiteraard - gewoon een blender...

4 jul. 2017
Kwaliteit
Moooi
Mooie shakebeker en erg stevig.

4 jul. 2017
Kwaliteit
Ideaal gebruiksvoorwerp
Niks op aan te merken, kortom ideaal.

3 jul. 2017
Kwaliteit
top shaker
Oke, deze zijn helemaal top. zeer stevig, lekken niet (wel even goed aandrukken, maar zit een beschrijving bij hoe ditwerkt) en zijn erg stoer!

29 jun. 2017
Kwaliteit
Zeer goede shakebeker, met één best wel 'stom' minpuntje
De Body & Fit Cyclone Shakebeker (wit) is een prima shakebeker, die een handig afschroefbaar compartiment heeft waar ongeveer 2 volle scoops á 70CC in passen. De beker zelf heeft een inhoud van 500ml (of 17oz). Het shaken gaat gemakkelijk en heb geen schuim of klonten gehad. Ik heb dit getest met 2 scoops Isolaat Perfection en 400ml water. De shakebeker is ook gemakkelijk schoon te maken, want je kan (zoals op de afbeeldingen) de beker helemaal uit elkaar halen, afspoelen en klaar! Het enige echte minpuntje, die in mijn mening ook best stom is, is dat je niet kan zien hoeveel je inschenkt!! De beker is niet transparant en je hebt alleen aan de buitenkant een maatindicator zitten. Als je nou aan de binnenkant ook iets van een indicator had zitten (of als de beker gewoon transparant was), had je dit probleem niet. De maatindicator aan de buitenkant zit er nu dus puur voor de sier, wat jammer is. Je zult dus zelf of moeten inschatten of eerst afmeten met een maatbekertje en dat weer overschenken in de shakebeker.

24 jun. 2017
Kwaliteit
Werkt goed!
Sinds kort deze shake beker aangeschaft om eens te proberen. Ik ben er heel tevreden over.

24 jun. 2017
Kwaliteit
Stijlvol en handif, maar 1 fout
Het shaket heel goed. klopt de kloters er goed uit. Ook de poeder cup is groot genoeg en sluit goed af.
Maar...... De schakebeker is nauwelijks doorzichtig met aan de binnenzijde géén indicatie van hoeveelhij vloeistof.
Dus zorg dat je in een sterk verlichte ruite staat als 250ml melk precies wil afmeten.

23 jun. 2017
Kwaliteit
TOP!!!!
Ik vind deze shake beker sterker kwa kwaliteit dan de vorige shake bekers! Fijn dat je nu ook je poeder en pillen kwijt kan.

20 jun. 2017
Kwaliteit
Prima beker, twijfelachtig compartiment
Prima stevige shakebeker. Alleen sluit bij mij het compartiment voor poeder etc. niet lekker stevig vast aan de beker zelf. Misschien mijn exemplaar omdat die van mijn vrouw al wel beter sluit.

27 jun. 2017
Kwaliteit
Geweldig !
Superfijn product , heel handig voor mijn werk om mee te nemen ! Perfecte shake !

351-360 van 360

Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 32
  4. 33
  5. 34
  6. 35
  7. 36
  8. Volgende

Body & Fit Cyclone Shakebeker Combi Deals

  • sluiten Whey Perfection - 2270 gram - Banana Strawberry milkshake

    Whey Perfection: kwaliteit en smaak tot in perfectie! Tot op de laatste milligram de meest zuivere Whey, het allerbeste. Whey Perfection is op elk front; kwaliteit, prijs en smaak de absolute nr.1. Whey Perfection bevat Ultra Gefilterde Whey Concentraat, de meest zuivere kwaliteit Whey Proteïne Isolaat en het peperdure en exclusieve Whey Hydrolisaat (di- en tri peptides). Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook. In 37 heerlijke smaken. Stuk voor stuk een smaaksensatie.
    Nieuw en onwerkelijk lekker: Creamy Coconut en Blueberry Pancake

    2270 gram (81 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 12% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Whey Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shakebeker

€ 43,80

€ 38,50

  • sluiten Micellar Casein Perfection - 2000 gram - Banana Milkshake

    Micellar Casein Perfection onderscheid zich door de gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Waar alle andere proteïnes afhaken, blijft Micellar Casein Perfection efficiënt werken, dag en nacht.

    • Dé shake om te nemen voor het slapen
    • Gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten
    • 100% Pure Micellar Casein van Fonterra
    • Instant oplosbaar - fantastische Milkshake smaken!
    • Kies voor gegarandeerde kwaliteit
    2000 gram (80 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Gold

    Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 9% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Micellar Casein Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 36,80

€ 33,50

  • sluiten Smart Protein - 2000 gram - Bosvruchten Milkshake

    Smart Protein met o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, vitamines en mineralen is de beste eiwitshake voor elk moment in je low carb- en eiwitdieet. Slechts 90 Kcal per shake! 

    • De ideale eiwitshake in elk low carb- en ander dieet
    • Smart Protein bevat o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, biotine, chromium picolinaat en vitamines en mineralen
    • Eiwitten ondersteunen spierherstel na training/sporten
    • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa
    • Slechts 90 Kcal per shake! In 19 fantastische milkshake smaken!

    Nu een gratis Healthy & Fit Summer magazine bij de 1000 en 2000 gram gram verpakking!

    2000 gram (71 Shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 9% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Smart Protein
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 41,80

€ 37,90