• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & Fit Accessoires

|

Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
  • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
  • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 6,90

Normale prijs:

€ 6,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Normale prijs:

€ 6,90
Productinformatie

Productinformatie - Body & Fit Cyclone Shakebeker

Cyclone Shakebeker - Body & Fit

De Body & Fit Cyclone Shakebeker mixt feilloos alle poeders!

Body & Fit heeft een exclusieve samenwerking met de Cyclone Shakebekers. Vanaf nu drink jij je favoriete shake alleen nog maar uit de Body & Fit Cyclone shakebeker. De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker, de shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. Of je nu kiest voor gewone eiwitten, afslank eiwitten of caseïne eiwitten, de Cyclone shakebekers mixen feilloos alle poeders. Dankzij het handige afschroefbare compartiment aan de onderkant van de shakebeker kun je vochtvrij je poeders bewaren. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van een verse en perfecte gemixte shake!

Kenmerken Body & Fit cyclone shakebeker:

  • Onverwoestbare kwaliteit
  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ 
  • Secure-Lock Cap & Screw-Tight deksel
  • Afschroefbaar opberg compartiment
  • Verkrijgbaar in de 4 bekende Body & Fit kleuren
  • Geniet van perfect gemixte shakes
  • Inhoud is 650 ml (met compartiment)
  • BPA vrij

*Let op! De Body & Fit cyclone shakebeker is niet doorschijnend.


Klantreviews

Body & Fit Cyclone Shakebeker Klantreviews

(430 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


8 mei 2019
Kwaliteit
Matige beker
Ik heb geen last van klontjes na schudden. Echter vind ik dat de eenheden slecht leesbaar zijn, aangezien ze enkel op de buitenkant staan en ik er met geen enkele mogelijkheid doorheen kan kijken (ook niet tegen het licht in). Bij de roze ging dit makkelijker, maar bij de witte is het totaal niet zichtbaar hoeveel water ik nu precies in mijn beker heb.

12 apr. 2019
Kwaliteit
Totaal geen afsluiting
Meest waardeloze shakebaker die ik ooit gehad heb. Sluit voor geen meter af en de dop draait heel snel verkeerd. Als je dit niet door hebt maak je er dus een rommeltje van.

12 apr. 2019
Kwaliteit
Handig voor onderweg
Handig opbergvak voor proteïnepoeder en een bakje voor capsules. Heel tevreden met deze aankoop.

18 mrt. 2019
Kwaliteit
Uitstekende shakbeker
Hij werkt zoals het hoort, lekt niet en ziet er ook nogeens top uit!

16 mrt. 2019
Kwaliteit
Makkelijk en stevig
Fijne stevige beker met apart bakje voor de eiwitpoeder

11 mrt. 2019
Kwaliteit
Beetje veel gedoe met die lagen
Niet nodig voor mij zon beker

9 mrt. 2019
Kwaliteit
Super product
Ik ben er heel blij mee en is makkelijk te shaken!
Ook de smaak is prima.de beker kan ik iedereen aanraden.

7 mrt. 2019
Kwaliteit
Valt tegen
Drink deksel gaat erg moeilijk open en dicht. Na hard shaken toch nog klontjes in de shake. Erg groot om mee Te nemen.

6 mrt. 2019
Kwaliteit
Redelijk/goed
Ik vind het een goeie shakebeker. Het eiwitpoeder lost goed op, heeft een mooi uiterlijk en het bakje onder de shake is ook makkelijk. Paar nadelen zijn dat de dop van de beker wel wat groot is naar mijn mening.

6 mrt. 2019
Kwaliteit
Fantastisch...
Geen klonters..... En geweldig easy te reinigen.
Top materiaal...

41-50 van 430

Body & Fit Cyclone Shakebeker Combi Deals

  • sluiten Whey Perfection - 2270 gram - Banana Strawberry milkshake

    Whey Perfection: kwaliteit en smaak tot in perfectie! Tot op de laatste milligram de meest zuivere Whey, het allerbeste. Whey Perfection is op elk front; kwaliteit, prijs en smaak de absolute nr.1. Whey Perfection bevat Ultra Gefilterde Whey Concentraat, de meest zuivere kwaliteit Whey Proteïne Isolaat en het peperdure en exclusieve Whey Hydrolisaat (di- en tri peptides). Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook. In 37 heerlijke smaken. Stuk voor stuk een smaaksensatie.
    Nieuw en onwerkelijk lekker: Creamy Coconut en Blueberry Pancake

    2270 gram (81 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 12% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Whey Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shakebeker

€ 43,80

€ 38,50

  • sluiten Micellar Casein Perfection - 2000 gram - Banana Milkshake

    Micellar Casein Perfection onderscheid zich door de gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Waar alle andere proteïnes afhaken, blijft Micellar Casein Perfection efficiënt werken, dag en nacht.

    • Dé shake om te nemen voor het slapen
    • Gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten
    • 100% Pure Micellar Casein van Fonterra
    • Instant oplosbaar - fantastische Milkshake smaken!
    • Kies voor gegarandeerde kwaliteit
    2000 gram (80 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Gold

    Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 9% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Micellar Casein Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 36,80

€ 33,50

  • sluiten Smart Protein - 2000 gram - Bosvruchten Milkshake

    Smart Protein met o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, vitamines en mineralen is de beste eiwitshake voor elk moment in je low carb- en eiwitdieet. Slechts 90 Kcal per shake! 

    • De ideale eiwitshake in elk low carb- en ander dieet
    • Smart Protein bevat o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, biotine, chromium picolinaat en vitamines en mineralen
    • Eiwitten ondersteunen spierherstel na training/sporten
    • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa
    • Slechts 90 Kcal per shake! In 19 fantastische milkshake smaken!

    Nu een gratis Healthy & Fit Summer magazine bij de 1000 en 2000 gram gram verpakking!

    2000 gram (71 Shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 9% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Smart Protein
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 41,80

€ 37,90