• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & Fit Accessoires

|

Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
  • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
  • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 6,90

Normale prijs:

€ 6,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Normale prijs:

€ 6,90
Productinformatie

Productinformatie - Body & Fit Cyclone Shakebeker

Cyclone Shakebeker - Body & Fit

De Body & Fit Cyclone Shakebeker mixt feilloos alle poeders!

Body & Fit heeft een exclusieve samenwerking met de Cyclone Shakebekers. Vanaf nu drink jij je favoriete shake alleen nog maar uit de Body & Fit Cyclone shakebeker. De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker, de shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. Of je nu kiest voor gewone eiwitten, afslank eiwitten of caseïne eiwitten, de Cyclone shakebekers mixen feilloos alle poeders. Dankzij het handige afschroefbare compartiment aan de onderkant van de shakebeker kun je vochtvrij je poeders bewaren. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van een verse en perfecte gemixte shake!

Kenmerken Body & Fit cyclone shakebeker:

  • Onverwoestbare kwaliteit
  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ 
  • Secure-Lock Cap & Screw-Tight deksel
  • Afschroefbaar opberg compartiment
  • Verkrijgbaar in de 4 bekende Body & Fit kleuren
  • Geniet van perfect gemixte shakes
  • Inhoud is 650 ml (met compartiment)
  • BPA vrij

*Let op! De Body & Fit cyclone shakebeker is niet doorschijnend.


Klantreviews

Body & Fit Cyclone Shakebeker Klantreviews

(366 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


19 feb. 2019
Kwaliteit
Prachtige Shake Beker!
Sterke mixbeker en een mooi design; de cyclone-trechter doet z'n werk en ook mooi dat er een schroefdeksel onderzit, zodat je je poedermix droog kunt meenemen/bewaren tot het uiteindelijke gebruik.

18 feb. 2019
Kwaliteit
Zonde van je geld helaas.
- lekt
- sluit niet goed
- je kan niet zien hoeveel ml je toevoegt.

Heb spijt dat ik deze gekocht hebt. Degene die ik als cadeau kreeg is beter.

16 feb. 2019
Kwaliteit
mooie goedwerkende beker
handige beker om je shake in te maken en stevig

16 feb. 2019
Kwaliteit
Geen klonten, super
Geen klonte en prima vermengd.
Alleen de dop sluit wat moeilijk, dat zou wat makkelijker moeten gaan. Verder prima beker.

13 feb. 2019
Kwaliteit
Goede shaker!
Eerste shaker en meteen een goede.

13 feb. 2019
Kwaliteit
Worst shaker bottle
This “indestructible” bottle was delivered broken. The bottle itself is big and bulky. Not convenient to carry. Too many pieces to have to clean. Would not recommend.
Thanks B&F for sending replacement.

13 feb. 2019
Kwaliteit
Mooi, stevig maar lekt
Mooie stevige shakebeker. het poederbakje dat je er onder in kan draaien is ideaal. Helaas lekt de beker wel en is het afmeten moeilijk.

13 feb. 2019
Kwaliteit
Shaket goed!
Eerste shakebeker ooit en al meteen tevreden! Het afsluitklepje sluit wel niet altijd even makkelijk.

13 feb. 2019
Kwaliteit
Hij is perfect voor onderweg en lekt niet
Mooie beker qwa uitstraling erg stevig en lekt niet

12 feb. 2019
Kwaliteit
Zeer handige shaker
Handige shaker. Mooi design en heel handig in het gebruik. Ik heb inmiddels een 2e shaker aangeschaft.

71-80 van 366

Body & Fit Cyclone Shakebeker Combi Deals

  • sluiten Whey Perfection - 2270 gram - Banana Strawberry milkshake

    Whey Perfection: kwaliteit en smaak tot in perfectie! Tot op de laatste milligram de meest zuivere Whey, het allerbeste. Whey Perfection is op elk front; kwaliteit, prijs en smaak de absolute nr.1. Whey Perfection bevat Ultra Gefilterde Whey Concentraat, de meest zuivere kwaliteit Whey Proteïne Isolaat en het peperdure en exclusieve Whey Hydrolisaat (di- en tri peptides). Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook. In 37 heerlijke smaken. Stuk voor stuk een smaaksensatie.
    Nieuw en onwerkelijk lekker: Creamy Coconut en Blueberry Pancake

    2270 gram (81 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml
In deze combi deal:
  • Whey Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shakebeker

€ 38,50

  • sluiten Micellar Casein Perfection - 2000 gram - Banana Milkshake

    Micellar Casein Perfection onderscheid zich door de gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Waar alle andere proteïnes afhaken, blijft Micellar Casein Perfection efficiënt werken, dag en nacht.

    • Dé shake om te nemen voor het slapen
    • Gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten
    • 100% Pure Micellar Casein van Fonterra
    • Instant oplosbaar - fantastische Milkshake smaken!
    • Kies voor gegarandeerde kwaliteit
    2000 gram (80 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Gold

    Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 1% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Micellar Casein Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 33,80

€ 33,50

  • sluiten Smart Protein - 2000 gram - Bosvruchten Milkshake

    Smart Protein met o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, vitamines en mineralen is de beste eiwitshake voor elk moment in je low carb- en eiwitdieet. Slechts 90 Kcal per shake! 

    • De ideale eiwitshake in elk low carb- en ander dieet
    • Smart Protein bevat o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, biotine, chromium picolinaat en vitamines en mineralen
    • Eiwitten ondersteunen spierherstel na training/sporten
    • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa
    • Slechts 90 Kcal per shake! In 19 fantastische milkshake smaken!

    Nu een gratis Healthy & Fit Summer magazine bij de 1000 en 2000 gram gram verpakking!

    2000 gram (71 Shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml
In deze combi deal:
  • Smart Protein
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 37,90