• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & Fit Accessoires

|

Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
  • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
  • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 6,90

Normale prijs:

€ 6,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Body & Fit Cyclone Shakebeker Body & fit accessoires

Normale prijs:

€ 6,90
Productinformatie

Productinformatie - Body & Fit Cyclone Shakebeker

Cyclone Shakebeker - Body & Fit

De Body & Fit Cyclone Shakebeker mixt feilloos alle poeders!

Body & Fit heeft een exclusieve samenwerking met de Cyclone Shakebekers. Vanaf nu drink jij je favoriete shake alleen nog maar uit de Body & Fit Cyclone shakebeker. De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker, de shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. Of je nu kiest voor gewone eiwitten, afslank eiwitten of caseïne eiwitten, de Cyclone shakebekers mixen feilloos alle poeders. Dankzij het handige afschroefbare compartiment aan de onderkant van de shakebeker kun je vochtvrij je poeders bewaren. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van een verse en perfecte gemixte shake!

Kenmerken Body & Fit cyclone shakebeker:

  • Onverwoestbare kwaliteit
  • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ 
  • Secure-Lock Cap & Screw-Tight deksel
  • Afschroefbaar opberg compartiment
  • Verkrijgbaar in de 4 bekende Body & Fit kleuren
  • Geniet van perfect gemixte shakes
  • Inhoud is 650 ml (met compartiment)
  • BPA vrij

*Let op! De Body & Fit cyclone shakebeker is niet doorschijnend.


Klantreviews

Body & Fit Cyclone Shakebeker Klantreviews

(26 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


19 jun. 2019
Kwaliteit
Bon shaker mais un peu grand
Bon shaker mais taille très grande

5 jun. 2019
Kwaliteit
Super produit bien conçu
Un shaker solide et pratique avec son compartiment dessous
On peut L emmener partout

20 feb. 2019
Kwaliteit
Produit de qualité
Shaker génial, je ne m’en sers pas tout le temps

7 feb. 2019
Kwaliteit
Bien mais sombre
La graduation à l'extérieur est difficilement exploitable dans une couleur bleu marine.

30 jan. 2019
Kwaliteit
Super shaker
Shaker de très bonne qualité. Facile à nettoyer.

26 jan. 2019
Kwaliteit
Livraison rapide, produit de qualité, parfait!!
Livraison rapide, produit de qualité, parfait!!

11 jan. 2019
Kwaliteit
Pas encore essayer
Je suis presse d essayer ce systeme

18 dec. 2018
Kwaliteit
Équipement pratique
Équipement pratique notament grâce au compartiment pour stocker du whey par exemple. Première commande j’ai un équipement qui présentait un défaut mais il a été très rapidement remplacé par Body and Fit.

13 dec. 2018
Kwaliteit
Satisfaite
Très sympa et différent seul bémol, on ne perçoit pas l’eau au travers donc difficile de doser

26 nov. 2018
Kwaliteit
Good for shaking, a little bit small
Overall this is a good shaker. Only weak point is the limited capacity: you can blend easy up to 500 ml, which is somewhat too small for some uses

1-10 van 26

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Body & Fit Cyclone Shakebeker Combi Deals

  • sluiten Whey Perfection - 2270 gram - Banana Strawberry milkshake

    Whey Perfection: kwaliteit en smaak tot in perfectie! Tot op de laatste milligram de meest zuivere Whey, het allerbeste. Whey Perfection is op elk front; kwaliteit, prijs en smaak de absolute nr.1. Whey Perfection bevat Ultra Gefilterde Whey Concentraat, de meest zuivere kwaliteit Whey Proteïne Isolaat en het peperdure en exclusieve Whey Hydrolisaat (di- en tri peptides). Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook. In 37 heerlijke smaken. Stuk voor stuk een smaaksensatie.
    Nieuw en onwerkelijk lekker: Creamy Coconut en Blueberry Pancake

    2270 gram (81 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 12% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Whey Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shakebeker

€ 43,80

€ 38,50

  • sluiten Micellar Casein Perfection - 2000 gram - Banana Milkshake

    Micellar Casein Perfection onderscheid zich door de gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Waar alle andere proteïnes afhaken, blijft Micellar Casein Perfection efficiënt werken, dag en nacht.

    • Dé shake om te nemen voor het slapen
    • Gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten
    • 100% Pure Micellar Casein van Fonterra
    • Instant oplosbaar - fantastische Milkshake smaken!
    • Kies voor gegarandeerde kwaliteit
    2000 gram (80 shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Gold

    Een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 9% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Micellar Casein Perfection
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 36,80

€ 33,50

  • sluiten Smart Protein - 2000 gram - Bosvruchten Milkshake

    Smart Protein met o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, vitamines en mineralen is de beste eiwitshake voor elk moment in je low carb- en eiwitdieet. Slechts 90 Kcal per shake! 

    • De ideale eiwitshake in elk low carb- en ander dieet
    • Smart Protein bevat o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, biotine, chromium picolinaat en vitamines en mineralen
    • Eiwitten ondersteunen spierherstel na training/sporten
    • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa
    • Slechts 90 Kcal per shake! In 19 fantastische milkshake smaken!

    Nu een gratis Healthy & Fit Summer magazine bij de 1000 en 2000 gram gram verpakking!

    2000 gram (71 Shakes)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 9% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Smart Protein
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 41,80

€ 37,90