• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Ultra Fine Oats Body & fit

Ultra Fine Oats Body & Fit

|
  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Ultra Fine Oats Body & fit

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

Ultra Fine Oats - Body & Fit®

Met Ultra Fine Oats voeg je op een zeer gemakkelijke wijze koolhydraten toe aan je eiwitshake. Oats zijn absoluut onmisbaar voor iedere fanatieke sporter!

Voordelen Ultra Fine Oats:

  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Ideaal om mee te bakken
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Zacht van smaak

Meng het door je eiwitshake - makkelijker kan niet! Perfect als ontbijt - maaltijd.

Ultra Fine Oats zijn pure hoogwaardige koolhydraten. Zeer fijn gemalen haver. Koolhydraten zijn een belangrijke bron voor iedere sporter. Ultra Fine Oats bevatten daarnaast van nature voedingsvezels. Havergraanvezels bevordert de darmwerking. Fine Oats bevatten geen gram enkelvoudige koolhydraten en suikers! (0 gram!) Puur natuur en verantwoord!

Voeg 1-3 maal per dag een schep Ultra Fine Oats toe aan je eiwitshake! Elke verpakking van 1000 gram Ultra Fine Oats bevat voldoende voor 33 servings.


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Ultra Fine Oats

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Ultra Fine Oats

Aanbevolen gebruik Ultra Fine Oats;
Mix per dosering 30 gram (2 eetlepels) Ultra Fine Oats in 300-350 ml water of melk samen met een dosering van je favoriete Whey Proteïne.

Klantreviews

Ultra Fine Oats Klantreviews

(1936 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


25 apr. 2018
Kwaliteit
Prima om samen met een Why shake in te nemen.
Prima ervaring. De oats klontert niet. Samen met een shake in de ochtend voor de training een uitstekende basis.

25 apr. 2018
Kwaliteit
Mooi te mixen
Super mooie fijne oats zoals beschreven.
Gooi het door de ochtend shake!

24 apr. 2018
Kwaliteit
Goedkoop, lekker en veel
Eet 't elke ochtend door mijn shake

19 apr. 2018
Kwaliteit
Goed
Posetief zeer goed van smaak en lekker

19 apr. 2018
Kwaliteit
Aanrader voor erbij!
Meng dit met Whey shake elke ochtend, en verdund goed! Smaak is ook in combinatie erg lekker! Top product!

15 apr. 2018
Kwaliteit
Fijne havermout
Mooi fijn gemalen havermout waardoor het zich goed laat verwerken in verschillende gerechten en shakes.

14 apr. 2018
Kwaliteit
Goede oats, lossen goed op en prima smaak
Neutrale smaak waardoor je ze goed kan mixen. Grote zak en goede toevoeging voor de shakes

14 apr. 2018
Kwaliteit
Fijne havermout
Goede havermout als ontbijt, niks mis mee

14 apr. 2018
Kwaliteit
lekkere toevoeging
lekkere toevoeging in mijn shake smaakt lekker en klontert niet.

13 apr. 2018
Kwaliteit
Simpel maar effectief
Geeft een eiwitshake wat meer vulling, gebruik het al jaren.

91-100 van 1936

Ultra Fine Oats Combi Deals

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Protein & Oats Bar - 1 box - Chocolate

    De Protein & Oats bar bevat maar liefst 17 gram eiwitten van de beste eiwitten uit whey en milk protein samen met complexe koolhydraten uit havermeel.

    • Alleen de allerbeste eiwitten uit Whey en Milk Protein!
    • Ultra fine oats samen met Whey en Milk Protein
    • Maar liefst 17 gram eiwit per reep
    • Ideaal op elk moment: ontbijt, tussendoor, voor- of na trainen!
    • Smaakt fantastisch op elk moment
    • Eiwitten ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spiermassa en herstel
    1 doos (12 eiwitrepen)

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Protein & Oats Bar

€ 19,80

€ 16,90

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g

Profiteer van 24% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats

€ 15,60

€ 11,90