• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Ultra Fine Oats Body & Fit

Ultra Fine Oats Body & Fit

|
  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Ultra Fine Oats Body & Fit

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

Ultra Fine Oats - Body & Fit®

Met Ultra Fine Oats voeg je op een zeer gemakkelijke wijze koolhydraten toe aan je eiwitshake. Oats zijn absoluut onmisbaar voor iedere fanatieke sporter!

Voordelen Ultra Fine Oats:

  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Ideaal om mee te bakken
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Zacht van smaak

Meng het door je eiwitshake - makkelijker kan niet! Perfect als ontbijt - maaltijd.

Ultra Fine Oats zijn pure hoogwaardige koolhydraten. Zeer fijn gemalen haver. Koolhydraten zijn een belangrijke bron voor iedere sporter. Ultra Fine Oats bevatten daarnaast van nature voedingsvezels. Havergraanvezels bevordert de darmwerking. Fine Oats bevatten geen gram enkelvoudige koolhydraten en suikers! (0 gram!) Puur natuur en verantwoord!

Voeg 1-3 maal per dag een schep Ultra Fine Oats toe aan je eiwitshake! Elke verpakking van 1000 gram Ultra Fine Oats bevat voldoende voor 33 servings.


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Ultra Fine Oats

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Ultra Fine Oats

Aanbevolen gebruik Ultra Fine Oats;
Mix per dosering 30 gram (2 eetlepels) Ultra Fine Oats in 300-350 ml water of melk samen met een dosering van je favoriete Whey Proteïne.

Klantreviews

Ultra Fine Oats Klantreviews

(1939 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


8 feb. 2018
Kwaliteit
Kwaliteit spul
Geeft je proteïne shake een extraatje.

6 feb. 2018
Kwaliteit
Ideaal om zo gelijk toe te passen
fijne oats om zo gelijk te kunnen gebruiken en toe te voegen aan bepaalde gerechten.

6 feb. 2018
Kwaliteit
Prima product
Prima macro's, makkelijk te drinken. Alleen ietsje duur maar met de combideals wordt de prijs al een stuk beter.

5 feb. 2018
Kwaliteit
Perfecte toevoeging in je whey
Gebruik het in mijn eiwit shake, Zo heb je weer wat carbs binnen!

1 feb. 2018
Kwaliteit
Makkelijk in een shake
Ideaal voor in de shake. Mis wel een scoop in de zak erbij. Maar deze gebruik ik dan van de proteïne

30 jan. 2018
Kwaliteit
Super fijn product
Goed te mengen in shake. Goeie textuur in je shake.

30 jan. 2018
Kwaliteit
Heel handig voor smoothies shakes en om mee te bakken
Door je shakes, smoothies en je kunt er ook mee bakken. Dan hoef je niet te malen ideaal

30 jan. 2018
Kwaliteit
Lekker als ontbijt
Smorgens met je eiwitten in de beker met koude melk.

29 jan. 2018
Kwaliteit
Heel lekker en fijn gemalen
Makkelijk om met andere ingrediënten te mixen

28 jan. 2018
Kwaliteit
Geen andere smaken meer
Voorheen was er keuze in verschillende smaken. Nu alleen nog naturel, erg jammer.

161-170 van 1939

Ultra Fine Oats Combi Deals

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Protein & Oats Bar - 1 box - Chocolate

    De Protein & Oats bar bevat maar liefst 17 gram eiwitten van de beste eiwitten uit whey en milk protein samen met complexe koolhydraten uit havermeel.

    • Alleen de allerbeste eiwitten uit Whey en Milk Protein!
    • Ultra fine oats samen met Whey en Milk Protein
    • Maar liefst 17 gram eiwit per reep
    • Ideaal op elk moment: ontbijt, tussendoor, voor- of na trainen!
    • Smaakt fantastisch op elk moment
    • Eiwitten ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spiermassa en herstel
    1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Protein & Oats Bar

€ 16,90

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g

Profiteer van 24% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats

€ 15,60

€ 11,90