• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Ultra Fine Oats Body & Fit

Ultra Fine Oats Body & Fit

|
  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,90

Normale prijs:

€ 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Ultra Fine Oats Body & Fit

Normale prijs:

€ 3,90
Productinformatie

Ultra Fine Oats - Body & Fit®

Met Ultra Fine Oats voeg je op een zeer gemakkelijke wijze koolhydraten toe aan je eiwitshake. Oats zijn absoluut onmisbaar voor iedere fanatieke sporter!

Voordelen Ultra Fine Oats:

  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Ideaal om mee te bakken
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Zacht van smaak

Meng het door je eiwitshake - makkelijker kan niet! Perfect als ontbijt - maaltijd.

Ultra Fine Oats zijn pure hoogwaardige koolhydraten. Zeer fijn gemalen haver. Koolhydraten zijn een belangrijke bron voor iedere sporter. Ultra Fine Oats bevatten daarnaast van nature voedingsvezels. Havergraanvezels bevordert de darmwerking. Fine Oats bevatten geen gram enkelvoudige koolhydraten en suikers! (0 gram!) Puur natuur en verantwoord!

Voeg 1-3 maal per dag een schep Ultra Fine Oats toe aan je eiwitshake! Elke verpakking van 1000 gram Ultra Fine Oats bevat voldoende voor 33 servings.


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Ultra Fine Oats

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Ultra Fine Oats

Aanbevolen gebruik Ultra Fine Oats;
Mix per dosering 30 gram (2 eetlepels) Ultra Fine Oats in 300-350 ml water of melk samen met een dosering van je favoriete Whey Proteïne.

Klantreviews

Ultra Fine Oats Klantreviews

(1937 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


13 mei 2018
Kwaliteit
Makkeliijk en lekker!
Dit is mijn broodvervanger en bevat daarnaast veeeeel minder zout dan brood!

11 mei 2018
Kwaliteit
Prima prduct
Prima fijngemalen oats. Kan je goed wegdrinken

10 mei 2018
Kwaliteit
Altijd fijn
Fijne vervanger voor de boterham.

10 mei 2018
Kwaliteit
Smaakt goed!
Goed product! Ik doe het altijd bij mijn shake.

9 mei 2018
Kwaliteit
Perect in shakes
Perect in shakes en voor pannekoeken

8 mei 2018
Kwaliteit
Lekker en snel
Lekker en snel, heerlijk in de ochtend

3 mei 2018
Kwaliteit
Geweldig handig om te mixen met mijn shake.
Ik bestel deze al een hele tijd en ben er nog steeds enorm tevreden van.

3 mei 2018
Kwaliteit
Goedkoop produkt
Gemakkelijk en goed gevoel bij je shake.

3 mei 2018
Kwaliteit
Top product
Zeer goed om bij de shake te doen, of brood of cake of pannenkoeken mee te bakken.

26 apr. 2018
Kwaliteit
Heerlijk in het recept van de pannenkoeken
Heerlijk in het recept van de pannenkoeken

81-90 van 1937

Ultra Fine Oats Combi Deals

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Protein & Oats Bar - 1 box - Chocolate

    De Protein & Oats bar bevat maar liefst 17 gram eiwitten van de beste eiwitten uit whey en milk protein samen met complexe koolhydraten uit havermeel.

    • Alleen de allerbeste eiwitten uit Whey en Milk Protein!
    • Ultra fine oats samen met Whey en Milk Protein
    • Maar liefst 17 gram eiwit per reep
    • Ideaal op elk moment: ontbijt, tussendoor, voor- of na trainen!
    • Smaakt fantastisch op elk moment
    • Eiwitten ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spiermassa en herstel
    1 doos (12 eiwitrepen)

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Protein & Oats Bar

€ 19,80

€ 16,90

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g

Profiteer van 24% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats

€ 15,60

€ 11,90