• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Ultra Fine Oats Body & fit

Ultra Fine Oats Body & Fit

|
  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,50

Normale prijs:

€ 3,50
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Ultra Fine Oats Body & fit

Normale prijs:

€ 3,50
Productinformatie

Ultra Fine Oats - Body & Fit®

Met Ultra Fine Oats voeg je op een zeer gemakkelijke wijze koolhydraten toe aan je eiwitshake. Oats zijn absoluut onmisbaar voor iedere fanatieke sporter!

Voordelen Ultra Fine Oats:

  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Ideaal om mee te bakken
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Zacht van smaak

Meng het door je eiwitshake - makkelijker kan niet! Perfect als ontbijt - maaltijd.

Ultra Fine Oats zijn pure hoogwaardige koolhydraten. Zeer fijn gemalen haver. Koolhydraten zijn een belangrijke bron voor iedere sporter. Ultra Fine Oats bevatten daarnaast van nature voedingsvezels. Havergraanvezels bevordert de darmwerking. Fine Oats bevatten geen gram enkelvoudige koolhydraten en suikers! (0 gram!) Puur natuur en verantwoord!

Voeg 1-3 maal per dag een schep Ultra Fine Oats toe aan je eiwitshake! Elke verpakking van 1000 gram Ultra Fine Oats bevat voldoende voor 33 servings.


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Ultra Fine Oats

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Ultra Fine Oats

Aanbevolen gebruik Ultra Fine Oats;
Mix per dosering 30 gram (2 eetlepels) Ultra Fine Oats in 300-350 ml water of melk samen met een dosering van je favoriete Whey Proteïne.

Klantreviews

Ultra Fine Oats Klantreviews

(23 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


2 jun. 2019
Kwaliteit
OK für back Mischungen
Ziemlich praktisch für Backmischungen

19 mei 2019
Kwaliteit
für den selbstgemachten gainer
für jeden selbstgemachten gainer die basis, einfach pflich
mischt sich perfekt, schmeckt gut

12 apr. 2019
Kwaliteit
Geschmacklich echt gut ...nussig und lassen sich gut im shake mit verarbeiten
Bringt Power ins Gymleben und lassen sich vielseitig zum backen verwenden

7 apr. 2019
Kwaliteit
Gerne wieder
Schnelle Möglichkeit was an kcal aufzunehmen. Geschmack ist gut. Lösen sich gut auf.

26 okt. 2018
Kwaliteit
Geschmacklich Top
Vom Geschmack sehr lecker, aber ich persönlich mag es etwas feiner gemahlen.

15 sep. 2018
Kwaliteit
Gute Instant Oats
Gut gemahlen und von daher auch nicht am klumpen. Zu empfehlen!

17 mei 2018
Kwaliteit
Lecker und gehaltvoll
Die Oats mische ich mit meinen Eiweiß Shake. Produkt löst sich mit dem Eiweisdpulver gut auf und macht auch satt.

15 mei 2018
Kwaliteit
Standard Backmittel
Ich nutze die Oats als Standard Backmittel für Kuchen, Pancakes, Muffins etc...
Einfach nur klasse

12 mei 2018
Kwaliteit
Super Haferflocken
Sind super für unter dem Shake zu mischen... oder für Frühstück. Super Ware

25 apr. 2018
Kwaliteit
Tolles Produkt
Bin sehr zufrieden mit den Oats, zum Backen sind sie perfekt!
Preislich unschlagbar

1-10 van 23

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Ultra Fine Oats Combi Deals

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Protein & Oats Bar - 1 box - Chocolate

    De Protein & Oats bar bevat maar liefst 17 gram eiwitten van de beste eiwitten uit whey en milk protein samen met complexe koolhydraten uit havermeel.

    • Alleen de allerbeste eiwitten uit Whey en Milk Protein!
    • Ultra fine oats samen met Whey en Milk Protein
    • Maar liefst 17 gram eiwit per reep
    • Ideaal op elk moment: ontbijt, tussendoor, voor- of na trainen!
    • Smaakt fantastisch op elk moment
    • Eiwitten ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spiermassa en herstel
    1 doos (12 eiwitrepen)

Profiteer van 13% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Protein & Oats Bar

€ 19,40

€ 16,90

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats

€ 14,00

€ 11,90