• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Ultra Fine Oats Body & fit

Ultra Fine Oats Body & Fit

|
  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 3,50

Normale prijs:

€ 3,50
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Ultra Fine Oats Body & fit

Normale prijs:

€ 3,50
Productinformatie

Ultra Fine Oats - Body & Fit®

Met Ultra Fine Oats voeg je op een zeer gemakkelijke wijze koolhydraten toe aan je eiwitshake. Oats zijn absoluut onmisbaar voor iedere fanatieke sporter!

Voordelen Ultra Fine Oats:

  • Bron van pure koolhydraten
  • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
  • Handige 1000 grams verpakkingen
  • Bron van voedingsvezels
  • Ideaal om mee te bakken
  • Uitstekend oplosbaar
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Zacht van smaak

Meng het door je eiwitshake - makkelijker kan niet! Perfect als ontbijt - maaltijd.

Ultra Fine Oats zijn pure hoogwaardige koolhydraten. Zeer fijn gemalen haver. Koolhydraten zijn een belangrijke bron voor iedere sporter. Ultra Fine Oats bevatten daarnaast van nature voedingsvezels. Havergraanvezels bevordert de darmwerking. Fine Oats bevatten geen gram enkelvoudige koolhydraten en suikers! (0 gram!) Puur natuur en verantwoord!

Voeg 1-3 maal per dag een schep Ultra Fine Oats toe aan je eiwitshake! Elke verpakking van 1000 gram Ultra Fine Oats bevat voldoende voor 33 servings.


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Ultra Fine Oats

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Ultra Fine Oats

Aanbevolen gebruik Ultra Fine Oats;
Mix per dosering 30 gram (2 eetlepels) Ultra Fine Oats in 300-350 ml water of melk samen met een dosering van je favoriete Whey Proteïne.

Klantreviews

Ultra Fine Oats Klantreviews

(23 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


1 mrt. 2019
Kwaliteit
Avoine en poudre
Bon produit un peu bizarre au début car je l'utilise dans mes shaker avec de la whey mais pratique et pas mauvaise

5 feb. 2019
Kwaliteit
très bon rien a redire
poudre super fine de tres bonne qualité rien a redire ce mélange bien

22 nov. 2018
Kwaliteit
je vais en recommander ! j'aime
Livraison rapid, merci body&fit et surtout M. Loréne de Service client.

12 nov. 2018
Kwaliteit
Bon produit
Bon produit avec la whey ca passe tout seul

8 nov. 2018
Kwaliteit
Légère et super bonne
Fine et savoureuse elle est un allié de tous les jours

31 okt. 2018
Kwaliteit
super pratique
afin de varier les petit dej protéine elle permets de faire des bon pancakes mélangés avec la whey ou smart protein c'est le top

30 okt. 2018
Kwaliteit
Facile et nourissant
Sa texture fine permet son mélange sans grumaux aux shakes, laitages, ...

3 sep. 2018
Kwaliteit
très satisfait
rapport qualité/prix. il est excellent

7 aug. 2018
Kwaliteit
Bon produit
La poudre se mélange parfaitement avec ma protéine en poudre et ne laisse pas de dépôt.

22 mei 2018
Kwaliteit
Une tuerie
Cest idéal pour utiliser le flocon davoine tout en variant les recettes

1-10 van 23

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Ultra Fine Oats Combi Deals

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Protein & Oats Bar - 1 box - Chocolate

    De Protein & Oats bar bevat maar liefst 17 gram eiwitten van de beste eiwitten uit whey en milk protein samen met complexe koolhydraten uit havermeel.

    • Alleen de allerbeste eiwitten uit Whey en Milk Protein!
    • Ultra fine oats samen met Whey en Milk Protein
    • Maar liefst 17 gram eiwit per reep
    • Ideaal op elk moment: ontbijt, tussendoor, voor- of na trainen!
    • Smaakt fantastisch op elk moment
    • Eiwitten ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spiermassa en herstel
    1 doos (12 eiwitrepen)

Profiteer van 13% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Protein & Oats Bar

€ 19,40

€ 16,90

  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g

Profiteer van 15% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats

€ 14,00

€ 11,90