• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
C4 Original Pre-workout Cellucor

C4 Original Pre-workout Cellucor

|
  • De pre-workout met NO3
  • Krachtig supplement voor een geweldige training
  • De sterkste creatine!

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 18,99

Normale prijs:

Vanaf: € 18,99

  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
C4 Original Pre-workout Cellucor

Normale prijs:

Vanaf: € 18,99

Productinformatie

C4 Original Pre-workout - Cellucor

C4 Original Pre-workout van Cellucor is een bijzonder krachtige supplement voor een geweldige training!

Kenmerken C4 Original Pre-workout:

  • De pre-workout voor iedere training!
  • Krachtig supplement voor een geweldige training
  • De sterkste creatine: gepatenteerd Creatine Nitraat!
  • Goed mixbaar en heerlijke van smaak

De ingrediënten in C4 Original Pre-workout:

Creatine -
Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen kort, hoogintensieve oefeningen en stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen.

Beta Alanine – Beta-alanine is een lichaamseigen aminozuur dat samen met een ander aminozuur, L-histidine de di-peptide Carnosine vormt.

Arginine AKG – Arginine behoort tot de 20 aminozuren. Het is niet een essentieel aminozuren, maar kunnen semi essentieel worden doordat er in het lichaam een tekort kan ontstaan.

Cafeïne – Geeft net iets extra's op de momenten waarop je dat kunt gebruiken.

Vitamine B12 - draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen. Ook activeert vitamine B12 je natuurlijke energie in het lichaam. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan het functioneren van het geheugen. 

N-Acetyl Tyrosine - L-Tyrosine is een hoogwaardig aminozuur.

Aanbevolen gebruik C4 Original Pre-workout:
Mix per dosering 1 maatschep in 200ml water of vruchtensap.
Inname 20-30 minuten voor de training.

Let op: bevat hoog cafeïnegehalte (150 mg/serving) Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven.

Let op: kan na openen verharden


Labels

Labels - C4 Original Pre-workout

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - C4 Original Pre-workout

Aanbevolen gebruik c4 Pre-Workout: Mix per dosering 1 maatschep in 120-180ml water of vruchtensap. Inname 20-30 minuten voor de training. Let op: bevat hoog cafeïnegehalte (162 mg/serving) Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven.
Klantreviews

C4 Original Pre-workout Klantreviews

(743 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


21 aug. 2019
Kwaliteit
Perfect en lekkere pre workout
Doet wat het beloofd. Het smaakt goed en je voelt echt die kick na 20 minuutjes. Ideaal

7 aug. 2019
Kwaliteit
Werkt goed
Werkt goed! Enorm satisfying. Ben heel blij

23 jul. 2019
Kwaliteit
Werkt goed, wel te zoet
Ik heb dit product 1 keer aangeschaft, en daarna niet meer. Het werkt wel goed, maar het smaakt zo zoet en daar werd ik misselijk van.

23 jul. 2019
Kwaliteit
Het is niet wat je denkt dat het is.
Heb dit gekocht voor extra boost. De naam doet zich totaal geen ere aan . Je gaat jeuk krijgen na 1 scoop. 2 scoop wordt je misselijk van. Ik viel tintellingen na 2 scoops. En geen boost tijdens trainen. Koop alsjeblieft pre workout.

20 jul. 2019
Kwaliteit
Top wel iets duur
Echt een top product! Toevalig keer van mijn coach geprobeerd hij beviel zo goed dat ik hem gelijk bestelde en nu hij op is bestel ik alweer eentje! Had eerst Orange smaakt top ga nu voor de Green Apple ben benieuwd neem altijd 390GR Zijn alleen wel wat aan de prijs gebruik zelf 1,5scoop.

14 jul. 2019
Kwaliteit
Goed om mee te beginnen
Was m'n eerste pre. Werkte prima, maar had op een gegeven moment z'n effect niet meer. Ben overgestapt op Jack3d, maar wellicht switch ik binnenkort terug.

14 jul. 2019
Kwaliteit
Heel goed !!!!!!
Heel goed !!!!!!

13 jul. 2019
Kwaliteit
Goede smaak watermeloen!
Doet wat het moet doen!

10 jul. 2019
Kwaliteit
Erg lekker, erg goed
Deze preworkout is erg lekker om te nemen. Daarnaast werkt het ook goed.

28 jun. 2019
Kwaliteit
Werkt erg goed
Werkt erg goed

1-10 van 743

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 75

C4 Original Pre-workout Combi Deals

  • sluiten C4 Original Pre-workout - 30 doseringen - pink lemonade

    - De pre-workout met NO3

    • Krachtig supplement voor een geweldige training
    • De sterkste creatine: gepatenteerd Creatine Nitraat!
    •  
    195 gram (30 doseringen)
  • sluiten C4 Original Pre-workout - 30 doseringen - pink lemonade

    - De pre-workout met NO3

    • Krachtig supplement voor een geweldige training
    • De sterkste creatine: gepatenteerd Creatine Nitraat!
    •  
    195 gram (30 doseringen)
In deze combi deal:
  • C4 Original
  • C4 Original

€ 44,50

  • sluiten C4 Original Pre-workout - 30 doseringen - pink lemonade

    - De pre-workout met NO3

    • Krachtig supplement voor een geweldige training
    • De sterkste creatine: gepatenteerd Creatine Nitraat!
    •  
    195 gram (30 doseringen)
  • sluiten Whey Perfection - 2270 gram - Banana Strawberry milkshake

    Whey Perfection: kwaliteit en smaak tot in perfectie! Tot op de laatste milligram de meest zuivere Whey, het allerbeste. Whey Perfection is op elk front; kwaliteit, prijs en smaak de absolute nr.1. Whey Perfection bevat Ultra Gefilterde Whey Concentraat, de meest zuivere kwaliteit Whey Proteïne Isolaat en het peperdure en exclusieve Whey Hydrolisaat (di- en tri peptides). Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook. In 37 heerlijke smaken. Stuk voor stuk een smaaksensatie.
    Nieuw en onwerkelijk lekker: Creamy Coconut en Blueberry Pancake

    2270 gram (81 shakes)
In deze combi deal:
  • C4 Original
  • Whey Perfection

€ 55,90

  • sluiten C4 Original Pre-workout - 30 doseringen - pink lemonade

    - De pre-workout met NO3

    • Krachtig supplement voor een geweldige training
    • De sterkste creatine: gepatenteerd Creatine Nitraat!
    •  
    195 gram (30 doseringen)
  • sluiten C4 Ripped Pre-Workout - 30 servings - Cherry Limeade

    C4 Ripped is de slimme 2-in-1 C4 pre-workout formule. C4 Ripped heeft alle "power" voordelen van de originele C4 formule aangevuld met de speciale C4 Ripped blend! De C4 Ripped blend bevat L-Carnitine Tartrate, Green Coffee Bean Extract, Capsimax® Cayenne en Coleus forskohlii.

    • C4 Power & Cutting formula!
    • Ripped blend: 5 speciale Ripped ingrediënten
    • Geen creatine
    • De slimme 2-in-1 C4 pre-workout formule
    165 gram
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 7% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • C4 Original
  • C4 Ripped
  • Cyclone Shakebeker

€ 52,79

€ 48,90