• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Creatine Ultra Body & Fit

Creatine Ultra Body & Fit

|

Creatine Monohydraat, Creatine Citraat, Creatine Pyruvaat zijn 3 sterke creatines en vormen samen een perfecte combinatie. Creatine Ultra bevat deze drie creatines samen voor een nog snellere en krachtigere werking.

  • Creatine speciaal (uit)gebalanceerd voor fanatieke sporters en bodybuilding
  • Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
  • Creatine stimuleert spiergroei en vetvrije spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen

* Vereiste velden

Normale prijs: € 15,90

Special Price € 9,90

Normale prijs: € 15,90

Special Price € 9,90

  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Creatine Ultra Body & Fit

Normale prijs: € 15,90

Special Price € 9,90

Productinformatie

Creatine Ultra - Body & Fit

Creatine neem je voor meer spierkracht en het stimuleren van spiergroei bij explosieve krachtinspanningen. Creatine Monohydraat, Creatine Citraat en Creatine Pyruvaat zijn 3 sterke creatines en vormen samen een perfecte combinatie. Creatine Ultra bevat deze drie creatines samen voor een nog snellere en krachtigere werking. 

Kenmerken Creatine Ultra:

  • Het summum voor de fanatieke bodybuilder!
  • 1 serving per dag bevat 3 gram creatine*
  • Creatine Monohydraat (creapure®)**, Creatine Citraat en Creatine Pyruvaat
  • Ultra geconcentreerd
  • Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
  • Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
  • Creatine, ondersteunt meer/sterkere spieren/spieropbouw/spierkracht bij/i.c.m. explosieve krachtsinspanningen
  • Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen


Wat maakt Creatine Ultra zo sterk?
Creatine Monohydraat (creapure®)**
- C
reatine monohydraat is het creatinemolecuul gebonden aan een watermolecuul. Creatine monohydraat is de eerste, meest bekende en effectieve vorm van creatine!
Creatine Citraat - Deze vorm van creatine lost goed op in water. De oplosbaarheid van creatine water is van essentieel belang voor de werking van creatine in het menselijk lichaam.
Creatine Pyruvaat - Creatine Pyruvaat wordt snel opgenomen door je lichaam. Wij zijn ervan overtuigd dat Creatine Pyruvaat een geweldig effect heeft.

Aanbevolen gebruik - mix per dosering 1 maatschep met 250ml water. Neem 1-2 doseringen per dag.

*de dosering is iets lager geworden per scoop door wetgeving in Frankrijk. (max 3 gram creatine per dag)
**Creapure® logo staat niet meer op de verpakking en in de ingrediënten lijst maar is nog wel creapure.


Labels

Labels - Creatine Ultra

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Creatine Ultra

Gebruik: mix per dosering 1 maatschep met 250ml water. Neem 1-2 doseringen per dag.
Klantreviews

Creatine Ultra Klantreviews

(234 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


26 jun. 2019
Kwaliteit
Motiverende en handig
Fijn om het sporten net iets makkelijker te maken met een dagelijkse scoup

19 jun. 2019
Kwaliteit
Prima kwaliteit. Smaak is ook goed
Ik heb zowel de orange als de raspberry geprobeerd. Beide zijn qua smaak prima. Daarnaast doet het product uiteraard wat het moet doen.

13 jun. 2019
Kwaliteit
Ik Blijf het kopen
Goed van smaak, neem hem altijd na mijn training. Vochtpercentage schiet hierdoor wel iets omhoog, sinds ik het gebruik(2maanden) 1,5% meer vocht in mn lichaam.

12 jun. 2019
Kwaliteit
Lekkere smaak
Lekkere smaak. Ik gebruik het nog te kort om er verder wat zinnigs over te kunnen zeggen.

1 jun. 2019
Kwaliteit
Goede smaak
Prima te gebruiken. Lost niet altijd perfect op. Verder goede ervaring mee.

3 apr. 2019
Kwaliteit
Summerfeeling
Vandaag de Watermeloen geprobeerd en deze smaakt super lekker! Zacht van smaak.
Het zomergevoel kwam even in mij naar boven! Haha, Zeker een aanrader!

12 feb. 2019
Kwaliteit
Prima product
Doet wat het moet doen en mengt gemakkelijk met water.

7 feb. 2019
Kwaliteit
Erg tevreden
Merk al snel verschil

5 feb. 2019
Kwaliteit
prettig product
lekkere smaak en werkt uitstekend

7 jan. 2019
Kwaliteit
Prima uitwerking en smaak voor een goede prijs
Altijd goede ervaringen met dit product

1-10 van 234

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 24

Creatine Ultra Combi Deals

  • sluiten Creatine Ultra - 31 Servings - Fruit Punch

    Creatine HCL, Creapure® creatine en Creatine Nitrate zijn elk afzonderlijk al de 3 sterkste creatines. De werking van deze exclusieve creatines in Creatine Ultra sluit daarnaast ook perfect op elkaar aan waardoor we in staat zijn geweest een ultieme creatine samen te stellen.

    • Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
    • Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
    • Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
    201,5 gram
  • sluiten Creatine Ultra - 31 Servings - Fruit Punch

    Creatine HCL, Creapure® creatine en Creatine Nitrate zijn elk afzonderlijk al de 3 sterkste creatines. De werking van deze exclusieve creatines in Creatine Ultra sluit daarnaast ook perfect op elkaar aan waardoor we in staat zijn geweest een ultieme creatine samen te stellen.

    • Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
    • Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
    • Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
    201,5 gram
In deze combi deal:
  • Creatine Ultra
  • Creatine Ultra

€ 29,90

  • sluiten Creatine Ultra - 31 Servings - Fruit Punch

    Creatine HCL, Creapure® creatine en Creatine Nitrate zijn elk afzonderlijk al de 3 sterkste creatines. De werking van deze exclusieve creatines in Creatine Ultra sluit daarnaast ook perfect op elkaar aan waardoor we in staat zijn geweest een ultieme creatine samen te stellen.

    • Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
    • Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
    • Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
    201,5 gram
  • sluiten Whey Perfection - 750 gram - chocolate brownie milkshake

    Whey Perfection: kwaliteit en smaak tot in perfectie! Tot op de laatste milligram de meest zuivere Whey, het allerbeste. Whey Perfection is op elk front; kwaliteit, prijs en smaak de absolute nr.1. Whey Perfection bevat Ultra Gefilterde Whey Concentraat, de meest zuivere kwaliteit Whey Proteïne Isolaat en het peperdure en exclusieve Whey Hydrolisaat (di- en tri peptides). Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook. In 37 heerlijke smaken. Stuk voor stuk een smaaksensatie.
    Nieuw en onwerkelijk lekker: Creamy Coconut en Blueberry Pancake

    750 gram (26 shakes)
  • sluiten BCAA Amino - 22 servings - Fruit punch

    BCAA's worden direct opgenomen en zijn ook vrijwel direct werkzaam. BCAA's zijn essentieël en maken 1/3 uit van ons spiereiwit. Je kunt BCAA's niet zelf aanmaken.  Drink BCAA Amino tijdens en direct na een zware training.

    • Hoogste dosering: 8 gram pure BCAA per serving!
    • #1 in Europa: prijs-kwaliteit
    • 22 servings per verpakking
    • Ideaal voor zware trainingen
    330 gram
In deze combi deal:
  • Creatine Ultra
  • Whey Perfection
  • BCAA Amino

€ 40,50

  • sluiten Creatine Ultra - 31 Servings - Fruit Punch

    Creatine HCL, Creapure® creatine en Creatine Nitrate zijn elk afzonderlijk al de 3 sterkste creatines. De werking van deze exclusieve creatines in Creatine Ultra sluit daarnaast ook perfect op elkaar aan waardoor we in staat zijn geweest een ultieme creatine samen te stellen.

    • Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
    • Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
    • Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
    201,5 gram
  • sluiten Whip N Whey Bars-Double-rich-Chocolate-12
    .
    1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
  • Creatine Ultra
  • Whip 'n Whey

€ 31,90