• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Optimum Protein Bar Optimum nutrition

Optimum Protein Bar Optimum Nutrition

|

Optimum Protein Bar, de nieuwe Gold Standard in eiwitrepen! Maar liefst 20 gram eiwit, 7 gram vezels, slechts 1,5 gram suiker en 207 kcal per eiwitreep. Gemaakt met whey eiwit isolaat.

  • 20 gram eiwit per reep
  • 7 gram vezels per reep
  • 207 kcal per eiwitreep

* Vereiste velden

Normale prijs: € 21,90

Special Price € 18,90

Normale prijs: € 21,90

Special Price € 18,90

  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Optimum Protein Bar Optimum nutrition

Normale prijs: € 21,90

Special Price € 18,90

Productinformatie

Optimum Protein Bar

Is de Optimum Protein Bar de nieuwe Gold Standard in eiwitrepen? Qua smaak, textuur en samenstelling doet Optimum Nutrition met de Optimum Protein Bar in ieder geval een goede poging. De Optimum Protein Bar is een eiwitreep met klasse omhuld met een echte Belgische donkere chocolade-coating! De Optimum Protein Bar bevat 20 gram eiwit, 7 gram vezels, slechts 1,5 gram suiker en 207 kcal per eiwitreep. Gemaakt met voornamelijk whey eiwit isolaat. De Optimum Protein Bar van Optimum Nutrition is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken: Chocolate Caramel, Peanut Butter, Rocky Road. Dat wordt genieten..

Optimum Protein Bar kenmerken: 

  • Met een laagje echte chocolade
  • 20 gram eiwit per reep
  • Gemaakt met whey eiwit isolaat
  • 7 gram vezels
  • 207 kcal per eiwitreep

Verkrijgbaar in 3 fantastische smaken:
Rocky Road -  deze heerlijke reep is gevuld met knapperige crispies, gevriesdroogde frambozenstukjes en een laagje karamel omhuld met echte donkere Belgische chocolade-coating
Peanut Butter - een zachte basis met stukjes pinda's, crispies en een laagje karamel omhuld met echte donkere Belgische chocolade-coating.
Chocolate Caramel - een opgeklopte zachte reep gevuld met knapperige crispies en een laagje karamel omhuld met echte Belgische donkere chocolade-coating.

Is er een tijdstip waarop ik mijn Optimum Protein Bars het beste kan nemen?
Wanneer je maar wilt! De Optimum Protein Bars zijn altijd een goede eiwitrijke aanvulling in je dieet. Zowel voor fanatieke sporters als in elk low carb- en eiwitdieet.


Labels

Labels - Optimum Protein Bar

Klantreviews

Optimum Protein Bar Klantreviews

(38 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


23 jun. 2019
Kwaliteit
goede samenstelling - minder goede structure/bite
Vond de vulling wat minder, doet me denken aan een m***y W*y.

22 jun. 2019
Kwaliteit
Lichte, zoete maar lekkere reep
Als het je echt om een lekker tussendoortje te doen is. Smaakt erg goed, crunchy. Wat lichter dan de pro bar, mijn favoriet.

20 jun. 2019
Kwaliteit
TOP goed van smaak en zacht zeker om te gaan MTB
TOP goed van smaak en zacht zeker om te gaan MTB

20 jun. 2019
Kwaliteit
Echt verassend lekker
Kreeg hem als staaltje. De rocky road. Wist niet wat ik van de smaak moest verwachten maar was zeer aangenaam verrast, lekkere krokante stukjes, geen taaie of plakkerige textuur. Gewoon top !

19 jun. 2019
Kwaliteit
Prima reep
Lekker, maar niet spectaculair

17 jun. 2019
Kwaliteit
Poederig qua mondervaring.
Smaakt behoorlijk flauw en heeft een te brokkelende structuur.

17 jun. 2019
Kwaliteit
Een handige snack, altijd welkom! Vooral op drukke periodes op het werk
Ideaal voor mij, tijdens het werk. Als een betrekkelijk verantwoorde snack!

15 jun. 2019
Kwaliteit
Viel tegen niet kopen
Vond deze niet echt lekker. Zoë het niet kopen

14 jun. 2019
Kwaliteit
wauw geweldig supplement ik adviseer om elke beginend sport om te gebruiken dus doen aub
wauw geweldig supplement ik adviseer om elke beginend sport om te gebruiken dus doen aub

14 jun. 2019
Kwaliteit
Goddelijk was deze
Echt in 1 woord goddelijk rocky Road

11-20 van 38

Optimum Protein Bar Combi Deals

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Optimum Protein Bar

€ 41,61

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN - 908 gram - chocolate mint

    Miljoenen en miljoenen klantenwereldwijd kunnen geen ongelijk hebben!! Optimum Nutrition's 100% Whey bevat Optimum Nutrition' s exclusieve whey blend, bestaande uit:

    • Microgefilterde Whey Proteine Isolaten
    • Ion-Exchange Whey Proteine Isolaten
    • Ultra gefilterde Whey Proteine Concentraten
    • HydroWhey, gehydroliseerde Whey Peptides
    908 gram
  • sluiten Body & Fit Shakebeker - Blue - 500
    ...
    500 ml
In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Gold Standard 100% Whey Protein
  • Shakebeker

€ 52,92

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten Smart Bars Crunchy - 1 doos - Chocolate Caramel

    So crunchy, so delicious! De smaak, textuur en crunch van onze Smart Crunchy eiwitreep is waanzinnig goed en zelfs vergelijkbaar met een candybar! Met crunchy eiwitcrispies, een laagje eiwitrijke crème en omhuld met suikervrije chocolade. 0 toegevoegde suikers, 15 gram eiwit en slechts 164 kcal!

    - De #1 diet bar is er nu ook in crunchy

    • 15 gram hoogwaardig eiwit per reep
    • Lager in koolhydraten en slechts 164 kcal per reep
    • Zelfs nagenoeg suikervrij, per hele reep slechts 0,9 gram suiker!
    • Perfect voor fitness en in je low carb- eiwitdieet
    1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Smart Bars Crunchy

€ 34,96