• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Optimum Protein Bar Optimum nutrition

Optimum Protein Bar Optimum Nutrition

|

Optimum Protein Bar, de nieuwe Gold Standard in eiwitrepen! Maar liefst 20 gram eiwit, 7 gram vezels, slechts 1,5 gram suiker en 207 kcal per eiwitreep. Gemaakt met whey eiwit isolaat.

  • 20 gram eiwit per reep
  • 7 gram vezels per reep
  • 207 kcal per eiwitreep

* Vereiste velden

Normale prijs: € 21,90

Special Price € 18,90

Normale prijs: € 21,90

Special Price € 18,90

  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Optimum Protein Bar Optimum nutrition

Normale prijs: € 21,90

Special Price € 18,90

Productinformatie

Optimum Protein Bar

Is de Optimum Protein Bar de nieuwe Gold Standard in eiwitrepen? Qua smaak, textuur en samenstelling doet Optimum Nutrition met de Optimum Protein Bar in ieder geval een goede poging. De Optimum Protein Bar is een eiwitreep met klasse omhuld met een echte Belgische donkere chocolade-coating! De Optimum Protein Bar bevat 20 gram eiwit, 7 gram vezels, slechts 1,5 gram suiker en 207 kcal per eiwitreep. Gemaakt met voornamelijk whey eiwit isolaat. De Optimum Protein Bar van Optimum Nutrition is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken: Chocolate Caramel, Peanut Butter, Rocky Road. Dat wordt genieten..

Optimum Protein Bar kenmerken: 

  • Met een laagje echte chocolade
  • 20 gram eiwit per reep
  • Gemaakt met whey eiwit isolaat
  • 7 gram vezels
  • 207 kcal per eiwitreep

Verkrijgbaar in 3 fantastische smaken:
Rocky Road -  deze heerlijke reep is gevuld met knapperige crispies, gevriesdroogde frambozenstukjes en een laagje karamel omhuld met echte donkere Belgische chocolade-coating
Peanut Butter - een zachte basis met stukjes pinda's, crispies en een laagje karamel omhuld met echte donkere Belgische chocolade-coating.
Chocolate Caramel - een opgeklopte zachte reep gevuld met knapperige crispies en een laagje karamel omhuld met echte Belgische donkere chocolade-coating.

Is er een tijdstip waarop ik mijn Optimum Protein Bars het beste kan nemen?
Wanneer je maar wilt! De Optimum Protein Bars zijn altijd een goede eiwitrijke aanvulling in je dieet. Zowel voor fanatieke sporters als in elk low carb- en eiwitdieet.


Labels

Labels - Optimum Protein Bar

Klantreviews

Optimum Protein Bar Klantreviews

(38 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


7 jun. 2019
Kwaliteit
Lekkere reep
Ga deze er ook bij bestellen volgende keer

4 jun. 2019
Kwaliteit
Lekkere reep
Lekkere eiwitreep en zacht van binnen.

3 jun. 2019
Kwaliteit
Lekker met goede stats maar spijtig van de soja
Wat me aantrok aan deze bars zijn de goede voedingswaarden. Ik probeerde de Rocky Road uit en was aangenaam verrast door de smaak. Zachte bar, geen overdreven proteïnesmaak; erg geslaagd. Wel spijtig dat er soja in zit, want gaat voor mij niet goed samen met krachttraining. Ook zeker ergens op een koele plaats bewaren, want smelt snel met dit warme weer.

3 jun. 2019
Kwaliteit
hele lekkere reep
superlekker ! veel eiwitten

18 mei 2019
Kwaliteit
Zoet en fluffy
De choco peanut butter doet mij meer denken aan chocopasta dan aan pindakaas. Goede structuur, wel mierzoet. Ik vind hem lekker, maar binnen zijn prijsklasse zou ik dan toch voor iets anders gaan.

15 apr. 2019
Kwaliteit
Veel te zoet!!
Deze reep is echt veeel te zoet, smaakt erg kunstmatig. Heb hem een paar vrienden en familie laten proefen en ze vinden het alle. Consistentie alleen maar als die uit de koelkast komt, anders ook te zacht en kruimelig.. Er zijn zooo veel betere repen verkrijgbaar!

11 apr. 2019
Kwaliteit
Écht een lekkere eiwitreep!
Ik heb vele repen gehad van verschillende merken. Ik vond de "Grenade Carb Killa" repen altijd wel 1 van de lekkerste repen. Maar nu heeft Optimum Nutrition met deze reep mijn hartje dubbel en dwars veroverd. Ik heb nu de smaak "Chocolate Peanut Butter" gehad, maar ik ga zeker ook de andere smaken proberen wanneer m'n doosje op is. Ze zijn wel erg prijzig, maar ja, je moet er wat voor over hebben.

10 apr. 2019
Kwaliteit
Er zijn betere...
Peanut Butter:
De qua structuur heeft de vulling dezelfde zachte structuur als een M**s-reep.
De buitenkant is crunchy en de smaak is zoals de Chocolate - Caramel chunchy smart bar die je van B&F ook terug vind.
Nu vind ik die ook wel lekker, maar dat is niet de bedoeling als je een peanut butter reep besteld.
Ik proef zeer weinig peanut. Ik ga de andere smaken niet uitproberen... Zeker niet voor 25 euro/10 stuks.

31-38 van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. Volgende

Optimum Protein Bar Combi Deals

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Optimum Protein Bar

€ 41,61

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN - 908 gram - chocolate mint

    Miljoenen en miljoenen klantenwereldwijd kunnen geen ongelijk hebben!! Optimum Nutrition's 100% Whey bevat Optimum Nutrition' s exclusieve whey blend, bestaande uit:

    • Microgefilterde Whey Proteine Isolaten
    • Ion-Exchange Whey Proteine Isolaten
    • Ultra gefilterde Whey Proteine Concentraten
    • HydroWhey, gehydroliseerde Whey Peptides
    908 gram
  • sluiten Body & Fit Shakebeker - Blue - 500
    ...
    500 ml
In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Gold Standard 100% Whey Protein
  • Shakebeker

€ 52,92

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten Smart Bars Crunchy - 1 doos - Chocolate Caramel

    So crunchy, so delicious! De smaak, textuur en crunch van onze Smart Crunchy eiwitreep is waanzinnig goed en zelfs vergelijkbaar met een candybar! Met crunchy eiwitcrispies, een laagje eiwitrijke crème en omhuld met suikervrije chocolade. 0 toegevoegde suikers, 15 gram eiwit en slechts 164 kcal!

    - De #1 diet bar is er nu ook in crunchy

    • 15 gram hoogwaardig eiwit per reep
    • Lager in koolhydraten en slechts 164 kcal per reep
    • Zelfs nagenoeg suikervrij, per hele reep slechts 0,9 gram suiker!
    • Perfect voor fitness en in je low carb- eiwitdieet
    1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Smart Bars Crunchy

€ 34,96