• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Optimum Protein Bar Optimum nutrition

Optimum Protein Bar Optimum Nutrition

|

Optimum Protein Bar, de nieuwe Gold Standard in eiwitrepen! Maar liefst 20 gram eiwit, 7 gram vezels, slechts 1,5 gram suiker en 207 kcal per eiwitreep. Gemaakt met whey eiwit isolaat.

  • 20 gram eiwit per reep
  • 7 gram vezels per reep
  • 207 kcal per eiwitreep

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 21,90

Normale prijs:

Vanaf: € 21,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Optimum Protein Bar Optimum nutrition

Normale prijs:

Vanaf: € 21,90
Productinformatie

Optimum Protein Bar

Is de Optimum Protein Bar de nieuwe Gold Standard in eiwitrepen? Qua smaak, textuur en samenstelling doet Optimum Nutrition met de Optimum Protein Bar in ieder geval een goede poging. De Optimum Protein Bar is een eiwitreep met klasse omhuld met een echte Belgische donkere chocolade-coating! De Optimum Protein Bar bevat 20 gram eiwit, 7 gram vezels, slechts 1,5 gram suiker en 207 kcal per eiwitreep. Gemaakt met voornamelijk whey eiwit isolaat. De Optimum Protein Bar van Optimum Nutrition is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken: Chocolate Caramel, Peanut Butter, Rocky Road. Dat wordt genieten..

Optimum Protein Bar kenmerken: 

  • Met een laagje echte chocolade
  • 20 gram eiwit per reep
  • Gemaakt met whey eiwit isolaat
  • 7 gram vezels
  • 207 kcal per eiwitreep

Verkrijgbaar in 3 fantastische smaken:
Rocky Road -  deze heerlijke reep is gevuld met knapperige crispies, gevriesdroogde frambozenstukjes en een laagje karamel omhuld met echte donkere Belgische chocolade-coating
Peanut Butter - een zachte basis met stukjes pinda's, crispies en een laagje karamel omhuld met echte donkere Belgische chocolade-coating.
Chocolate Caramel - een opgeklopte zachte reep gevuld met knapperige crispies en een laagje karamel omhuld met echte Belgische donkere chocolade-coating.

Is er een tijdstip waarop ik mijn Optimum Protein Bars het beste kan nemen?
Wanneer je maar wilt! De Optimum Protein Bars zijn altijd een goede eiwitrijke aanvulling in je dieet. Zowel voor fanatieke sporters als in elk low carb- en eiwitdieet.


Labels

Labels - Optimum Protein Bar

Klantreviews

Optimum Protein Bar Klantreviews

(16 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


2 jul. 2019
Kwaliteit
Excellent to have after workout.
Excellent to have after workout.

21 jun. 2019
Kwaliteit
Excellent food to have after training
Excellent food to have after training

14 jun. 2019
Kwaliteit
Excellent to have as a snack before training time.
Excellent to have as a snack before training time.

8 jun. 2019
Kwaliteit
TOP Ware. Nettes Geschenk
Guter Geschmack. Gut für zwischendurch.

6 jun. 2019
Kwaliteit
Totale Enttäuschung
Alle 3 Sorten probiert und mir hat absolut keiner geschmeckt. Für mich mit Abstand der schlechteste Riegel, den ich gegessen habe. Geschmacklich grauenvoll, die Zutaten sind super, aber die reissen den Riegel auch nicht mehr raus. Würde ich nie wieder bestellen. Sorry! Aber so schaut's leider aus. Das Geld kann man lieber in Grenade, Barebells oder Barbarian Riegel investieren. Die schmecken yummy und haben auch top-Werte! Meine persönliche Meinung halt. Über Geschmack lässt sich ja bekanntlich streiten, aber hier hat ON für mich auf ganzer Linie versagt. Ich habe nur einmal abgebissen von jeder Sorte, Danke, das reichte mir, wanderte in den Müll.

2 jun. 2019
Kwaliteit
sehr lecker. schmeckt wie ein Schokoriegel.
sehr lecker. schmeckt wie ein Schokoriegel.

25 mei 2019
Kwaliteit
geht so - kein Lieblingsriegelpotential
Ich bekam diesen Riegel als Geschenk zu einer Bestellung. Der Riegel ist sehr weich und bleibt nicht an den Zähnen hängen. Die Konsistenz unter der Schokoladenhülle ist schwer zu beschreiben - ich würde sagen "schaumig". Mit keinem anderen Riegel zu vergleichen. Der Geschmack hat keinen nachdrücklichen Eindruck hinterlassen. Ich kann noch nicht mal sagen, welche Variante ich probiert habe, und das sollte man doch wenigstens rausschmecken.

Clean Protein Bars oder Barebells sind mir wesentlich lieber.

22 mei 2019
Kwaliteit
Leckerer Snack für zwischendurch
Die Riegel Schmecken super. Ich habe lange gesucht um weiche Riegel zu finden. Diese haben eine super Konsistenz. Am besten ist Peanut Butter.

22 mei 2019
Kwaliteit
Geschmacklich Top!
Geschmacklich top! Ich habe bisher keinen besseren Protein-Riegel probiert.
Mein Favorit ist Chocolate Caramel.

22 mei 2019
Kwaliteit
Sehr lecker
Top Riegel, hätte mir bei Optimum aber auch nichts anderes erwartet.

1-10 van 16

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2

Optimum Protein Bar Combi Deals

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)

Profiteer van 5% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Optimum Protein Bar

€ 43,80

€ 41,61

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN - 908 gram - chocolate mint

    Miljoenen en miljoenen klantenwereldwijd kunnen geen ongelijk hebben!! Optimum Nutrition's 100% Whey bevat Optimum Nutrition' s exclusieve whey blend, bestaande uit:

    • Microgefilterde Whey Proteine Isolaten
    • Ion-Exchange Whey Proteine Isolaten
    • Ultra gefilterde Whey Proteine Concentraten
    • HydroWhey, gehydroliseerde Whey Peptides
    908 gram
  • sluiten Body & Fit Shakebeker - Blue - 500
    ...
    500 ml

Profiteer van 5% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Gold Standard 100% Whey Protein
  • Shakebeker

€ 55,70

€ 52,92

  • sluiten ON OPTIMUM BAR PEANUT BUTTER 10x62G

    Optimum Protein Bar, de nieuwe gold standard in eiwitrepen? 20 gram eiwit, 14 gram vezels, slechts 3.7 gram suiker en 211 kcal per eiwitreep.

    • Met een laagje echte chocolade
    • 20 gram eiwit per reep
    • Gemaakt met whey eiwit isolaat
    • 14 gram vezels
    • 211 kcal per eiwitreep
    1 box (10 x 62 gram)
  • sluiten Smart Bars Crunchy - 1 doos - Chocolate Caramel

    So crunchy, so delicious! De smaak, textuur en crunch van onze Smart Crunchy eiwitreep is waanzinnig goed en zelfs vergelijkbaar met een candybar! Met crunchy eiwitcrispies, een laagje eiwitrijke crème en omhuld met suikervrije chocolade. 0 toegevoegde suikers, 15 gram eiwit en slechts 164 kcal!

    - De #1 diet bar is er nu ook in crunchy

    • 15 gram hoogwaardig eiwit per reep
    • Lager in koolhydraten en slechts 164 kcal per reep
    • Zelfs nagenoeg suikervrij, per hele reep slechts 0,9 gram suiker!
    • Perfect voor fitness en in je low carb- eiwitdieet
    1 doos (12 eiwitrepen)

Profiteer van 5% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Optimum Protein Bar
  • Smart Bars Crunchy

€ 36,80

€ 34,96