• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Designer Whey Esn

Designer Whey ESN

|

Designer Whey ESN: instant CFM whey isolaat en Instant whey concentraat. Premium!

  • Cross flow microgefilterde whey protein isolaat (CFM)
  • Ultra gefilterde whey concentraat
  • Hoger BCAA gehalte. Hoger glutaminegehalte
  • Minder koolhydraten en lactose
  • Gemaakt in Duitsland

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 18,90

Normale prijs:

Vanaf: € 18,90

  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Designer Whey Esn

Normale prijs:

Vanaf: € 18,90

Productinformatie

Designer Whey - ESN

Designer Whey ESN: instant CFM Whey Isolaat en Instant whey concentraat. Premium!



Kenmerken Designer Whey ESN:

  • Cross flow microgefilterde Whey Protein Isolaat (CFM)
  • Ultra gefilterde Whey concentraat
  • Hoger BCAA gehalte
  • Hoger Glutamine gehalte
  • Minder koolhydraten en lactose
  • Gemaakt in Duitsland

Labels

Labels - Designer Whey

Klantreviews

Designer Whey Klantreviews

(14 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


11 jun. 2019
Kwaliteit
Lekker, mengt goed en goede prijs/kwaliteit
Lekker, mengt goed en goede prijs/kwaliteit

11 feb. 2019
Kwaliteit
Heel lekkere smaken!
Peanut butter smaak is heerlijk!

18 jan. 2019
Kwaliteit
Goed te doen
Opzich gewoon goed alleen beetje weinig smaak. Maar dat kan ook soms een voordeel zijn.
Mengt wel super goed!

24 jan. 2018
Kwaliteit
Chocolade: heel lekker met melk, aanrader!
Makkelijk te shaken, lekker van smaak en perfect na het sporten.

23 jan. 2018
Kwaliteit
Ik bevel dit product aan
Ik heb de smaak Strawberry Witte Chocolade gekocht en ben er heel tevreden mee.
Ik meng het met melk en soms doe ik een banaan erbij.... heerlijk!
De shake klontert niet en wordt niet dik, zoals bijvoorbeeld de Smart Whey van het huismerk.

24 nov. 2017
Kwaliteit
Heerlijke shake met hoog percentage eiwit
Lekker van smaak. Komt ook goed uit onafhankelijke test.

6 nov. 2017
Kwaliteit
Lekkere shake. Vol van smaak en een hoog percentage proteïne.
Lekkere shake. Vol van smaak en een hoog percentage proteïne. Deze is ook goed uit een onafhankelijke test gekomen.

27 jun. 2017
Kwaliteit
Prima
Goede whey maar niets beter of slechter dan bijvoorbeeld huismerk die dan wel stukken voordeliger is.

2 mrt. 2017
Kwaliteit
Top kwaliteit aanrader voor mensen die gevoelig zijn aan lactose.
Goede oplosbaarheid.

14 feb. 2017
Kwaliteit
solid product
choco-mint good taste, but doesnt go well with all variations - pancakes, smoothies, bulletcoffe.
strong mint flavour like After Eight...

1-10 van 14

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2

Designer Whey Combi Deals

  • sluiten Designer Whey - 1000 gram - banana

    Designer Whey ESN: instant CFM Whey Isolaat en Instant whey concentraat. Premium!

    • Cross flow microgefilterde Whey Protein Isolaat (CFM)
    • Ultra gefilterde Whey concentraat
    • Hoger BCAA gehalte. Hoger Glutamine gehalte
    • Minder koolhydraten en lactose
    • Gemaakt in Duitsland
    1000 gram
  • sluiten Designer Whey - 1000 gram - banana

    Designer Whey ESN: instant CFM Whey Isolaat en Instant whey concentraat. Premium!

    • Cross flow microgefilterde Whey Protein Isolaat (CFM)
    • Ultra gefilterde Whey concentraat
    • Hoger BCAA gehalte. Hoger Glutamine gehalte
    • Minder koolhydraten en lactose
    • Gemaakt in Duitsland
    1000 gram
In deze combi deal:
  • Designer Whey
  • Designer Whey

€ 41,90

  • sluiten Designer Whey - 1000 gram - banana

    Designer Whey ESN: instant CFM Whey Isolaat en Instant whey concentraat. Premium!

    • Cross flow microgefilterde Whey Protein Isolaat (CFM)
    • Ultra gefilterde Whey concentraat
    • Hoger BCAA gehalte. Hoger Glutamine gehalte
    • Minder koolhydraten en lactose
    • Gemaakt in Duitsland
    1000 gram
  • sluiten Crank 1.2 - 380 gram - Cola

    De in Duitsland immens populaire Crank Pre-Workout van ESN.
    Crank Pre-Workout bevat per serving o.a. 6 gram citrulline malaat, 4 gram Arginine Alpha-Ketoglutaraar en 300mg Caffeine. Daarnaast bevat Crank diverse plantenextracten als Schisandra-, Bittere sinaasappel, Ginsengwortel- en Rhodiola Rosea extract. Crank pre-workout kun je scharen in de categorie hardcore pre-workouts. Crank wordt verkocht met de slogan "No one can stop you!". Made in Germany

    380 gram
  • sluiten Creatine - CreaPure® (best creatine worldwide)

    Kies voor zekerheid, het kost je niets meer! De allerbeste creatine. Creapure® Creatine wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine wereldwijd verkrijgbaar. Elke batch CreaPure® creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde CreaPure® is 100% gegarandeerd en dat merk je.

    500 gram
    1x Creatine - CreaPure® (best creatine worldwide)

Profiteer van 6% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Designer Whey
  • Crank 1.2
  • Creatine - Creapure

€ 65,70

€ 61,50

  • sluiten Designer Whey - 1000 gram - banana

    Designer Whey ESN: instant CFM Whey Isolaat en Instant whey concentraat. Premium!

    • Cross flow microgefilterde Whey Protein Isolaat (CFM)
    • Ultra gefilterde Whey concentraat
    • Hoger BCAA gehalte. Hoger Glutamine gehalte
    • Minder koolhydraten en lactose
    • Gemaakt in Duitsland
    1000 gram
  • sluiten Micellar Casein - 1000 gram - chocolate

    Micellar Casein is een langzaam eiwit dat afkomstig is van melk. Micellar Casein (micellaire caseïne) wordt langzaam door de maag opgenamen wat een langzame afgifte van eiwitten gedurende een langere periode als resultaat heeft. Hierdoor is Micellar Casein het ideale supplementen voor tussen de maaltijden door en voor het slapen gaan. Tijdens het slapen krijgt het lichaam normaal gesproken geen voedingsstoffen binnen, maar met Micaller Casein kun je dit gedeeltelijk voorkomen.

    • Consumeer voor het slapen gaan en tussen de maaltijden door
    • Langzame afgifte van eiwitten
    1000 gram
  • sluiten Sports Multi

    Altijd in vorm met Sports Multi!

    • Totale multi voor sporters
    • 100% compleet van A tot Z
    • 1 tablet per dag is al voldoende
    • Perfect voor alle sporters
    • Bevat Green Tea
    • Bevat Arginine, Ginseng en L-Carnitine L-Tartraat
    30 tabletten (maandverpakking)
    1x Sports Multi
  • sluiten Body & Fit Shakebeker - Blue - 700
    ...
    700 ml

Profiteer van 5% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Designer Whey
  • Micellar Casein ESN
  • Sports Multi
  • Shakebeker 700 ml

€ 55,60

€ 52,90