Protein Pizza Mix Body & Fit

Protein Pizza Mix Body & Fit

|

De lekkerste eiwitrijke pizza's bak je nu zelf in een handomdraai met de Body & Fit Protein Pizza(bodem) mix. Naar behoefte beleggen met je favoriete beleg, afbakken en klaar!

  • Je eigen Protein Pizza!
  • Eiwitrijk en lager in koolhydraten (0 suiker!)
  • 45.5 gram eiwit per 100 gram
  • Heerlijk naar eigen behoefte beleggen
  • Past perfect bij een bewuste, actieve levensstijl en in je (eiwit)dieet

Normale prijs: € 4,95

Special Price € 3,90

  • 1000 gram
  • Direct leverbaar
  • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Protein Pizza mix

Bak zelf je eiwitrijke pizza(bodem)! Lager in koolhydraten, heerlijk van smaak en makkelijk te maken.

De lekkerste high protein pizza's, die ook nog eens lager in koolhydraten zijn, bak je nu zelf in een handomdraai met de Body & Fit Protein Pizza(bodem) mix. Naar behoefte beleggen met je favoriete beleg, afbakken en klaar!

Kenmerken Protein Pizza(bodem):

  • Je eigen Protein Pizza!
  • Eiwitrijk en lager in koolhydraten (0 suiker)
  • 45.5 gram eiwit per 100 gram
  • Past perfect bij een bewuste, actieve levenstijl en in je (eiwit)dieet
  • Heerlijk naar eigen behoefte beleggen
  • Makkelijk en snel te maken, 20 minuten afbakken en klaar


Onze High Protein Pizza Mix is lager in koolhydraten (0 suiker) en past uitstekend bij een bewuste, actieve levensstijl. Heb je eenmaal je verse en zelf gebakken High Protein Pizza geproefd, dan wil je nooit meer anders.

Wat heb je nodig? (3 high protein en koolhydraatarme pizzabodems)

- 250 gram Protein Pizza mix
- 30 ml plantaardige olie
- 200 ml water

Je eigen Protein Pizza maken: meng alle ingrediënten in een kom tot een samenhangend deeg. Laat het deeg ongeveer 10 minuten rijzen. Verdeel het in bolletjes van 150-180 gram. Bedek met een theedoek en laat nogmaals 10 minuten rijzen. Rol vervolgens de bollen deeg uit en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk met de tanden van een vork in de randen van het deeg om grote bellen te voorkomen en het deeg plat te houden. Laat het deeg nog 15 minuten rusten. Beleg nu je eigen pizza met je favoriete beleg! Even 16-20 minuten afbakken op 180-200 graden.

Verantwoord genieten van je eigen vers gebakken high protein en low carb pizza met je favoriete beleg. Eet smakelijk!

High Protein Pizza Mix beleg tips:

- Protein pizza met tomatensaus (1 el), champignons (50 gram), rauwe ham (50 gram), mozzarella (30 gram) en rucola (40 gram)
- Protein pizza met pesto (1 el), paprika, (1/2), tonijn (75 gram), ui (1/2), geraspte kaas (1 el) en ei (1)
- Protein pizza met pesto (1 el), gerookte zalm (75 gram), knoflook (1 teentje) en olijven (1 el)
- Protein pizza met tomatensaus (1 el), gerookte kipfilet (75 gram), basilicum (1 el), zongedroogde tomaten (1 el) en mozzarella (30 gram)


Labels

Gebruik en dosering

Maak je eigen Protein Pizza: voor ongeveer 3 high protein en low carb pizzabodems á 150 gram: meng alle ingrediënten in een kom tot een samenhangend deeg. Laat het deeg ongeveer 10 minuten rijzen. Verdeel het in bolletjes van 150-180 gram. Bedek met een theedoek en laat nogmaals 10 minuten rijzen. Rol vervolgens de bollen deeg uit en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk met de tanden van een vork in de randen van het deeg om grote bellen te voorkomen en het deeg plat te houden. Laat het deeg nog 15 minuten rusten. Beleg nu je eigen pizza met je favoriete beleg! Even 16-20 minuten afbakken op 180-200 graden. Eet smakelijk!

Klantreviews

Protein Pizza Mix Klantreviews

(33 reviews)
  •          

4 aug. 2016
Kwaliteit
Perfect om verantwoorde pizza te maken!! Wel adviseer ik om alles langer te doen dan op de verpakking staat. Vooral het bakken in de oven. Anders blijft de bodem wel heel zacht. (of zou dat komen doordat ik de pizza heeeel rijkelijk en dik belegd had)

21 jul. 2016
Kwaliteit
Met dit product kan je een heerlijke pizza bereiden. Het uitrollen van de bodem vergt enig geduld, maar als het dan eenmaal zover is

21 jul. 2016
Kwaliteit
Met dit product kan je een heerlijke pizza bereiden. Het uitrollen van de bodem vergt enig geduld, maar als het dan eenmaal zover is

11 jun. 2016
Kwaliteit
Een makkelijk te bereiden deeg dat lichter verteerbaar is dan het klassieke pizzadeeg.
Het deeg verhard ook niet als het afkoeld,zoals bij het klassieke deeg wel het geval is...

17 mei 2016
Kwaliteit
Ik maakte mijn verantwoorde pizza's altijd met een bloemkoolbodem (je leest het goed) maar dit is een stuk makkelijker en lekkerder. Wel alles goed volgen en laten rusten. Geef het voor afbakken nog een 10 minuten extra en je deeg is soepel, smaakt super en is geschikt voor minipizza's (en een minipizza oven)

7 mei 2016
Kwaliteit
OVERHEERLIJK! Ik ben een grote pizza fan, en deze pizza's zijn zeer lekker! Als je alle stappen volgt van op het papier zal je er nooit problemen mee hebben een perfecte pizza te maken. LOVE IT!

27 apr. 2016
Kwaliteit
was nooit een pizza liefhebber maar dit vindt ik heerlijk,en makkelijk te maken.

7 apr. 2016
Kwaliteit
erg lekker! krokante bodem en makkelijk te maken

16 mrt. 2016
Kwaliteit
Goed te eten alleen laat ik de pizza toch een stuk langer rijzen als dat er op de verpakking staat.

12 feb. 2016
Kwaliteit
Ik heb de Pizza Mix gisteren ontvangen en ik kan vertellen dat je er prima pannenkoeken mee kan bakken... Van het weekend maar eens een pizza ermee maken :-)

1-10 van 33

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4