• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?

Meet Adrien

Fitness model en inspiratie-kanon Adrien Laurent vliegt de hele wereld over en komt op de mooiste plekken! Adrien zal de komende jaren met Body & Fit jullie proberen te voorzien van toffe content, motivationals en tips & tricks die jou helpen bij het behalen van je doelen!


Body & Fit x Adrien Laurent

Zijn indrukwekkende formaat kan intimiderend zijn, daarom is het geen toeval dat hij een geweldige carrière heeft als professioneel fitness model. Maar het is zijn houding en oprechte persoonlijkheid die hem zo inspirerend maakt. Check snel Adrien’s all-time favorieten en vergeet zijn unieke kortingscode niet te gebruiken!

Adrien Laurent
 
Adrien's favoriete producten

Meet Adrien! Lees zijn interview:

Adrien Laurent

1.  Adrien, vertel eens wat over jezelf

Mijn naam is Adrien. Ik ben erg ambitieus: ik werk hard en ik geef niet snel op. Ik heb doelen voor mezelf gesteld en ik wil ze één voor één bereiken.

Adrien Laurent

2.  Een samenwerking met Body & Fit, waarom?

Body & Fit is een merk met goede voedingssupplementen. We hebben goed contact gehad en ik ben tevreden over de aangeboden producten. Ik heb enkele producten getest en ik ben er echt blij mee. Het gaat me vast en zeker helpen tijdens mijn voorbereidingen.

Adrien Laurent

3.  Wat kunnen we van je verwachten?

Jullie gaan zeker weten meer van me zien, met een nog beter lichaam! Ik zal ook te vinden zijn op de grootste fitnessbeurzen om mijn fans te ontmoeten. :)

Adrien Laurent

4.  Hoe kunnen we je volgen?

Je kunt me het beste volgen via mijn Instagram: @adlaurent_fit