• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
100% Caseine Time Release Proteine Optimum nutrition

100% Caseine Time Release Proteine Optimum Nutrition

|
  • Time Release Proteine
  • Aminogen® voor een nog betere opname
  • 10g BCAA's en Glutamine

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 18,90

Normale prijs:

Vanaf: € 18,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
100% Caseine Time Release Proteine Optimum nutrition

Normale prijs:

Vanaf: € 18,90
Productinformatie

100% Casein Time Released Proteine  - Optimum Nutrition

Kenmerken 100% Casein Time Released Protein

  • De Gold Standard in Micellar Caseine
  • Time Release Proteine
  • Aminogen® voor een nog betere opname
  • 10 gram BCAA's en Glutamine per scoop
  • 100% Micellar Caseine!

Het voordeel van 100% (Micellar) Caseine is dat het langzamer wordt opgenomen door het lichaam en een hoog aandeel L-Glutamine bevat.100% Caseine Gold Standard van Optimum Nutrition is zeer nuttig voor de serieuze en zwaar trainende atleet, om voor het slapen gaan te gebruiken. 100% Caseine van Optimum Nutrition wordt nog beter opgenomen. 100% Caseine Gold Standard, is verrijkt met Aminogen.

100% Caseine Gold Standard, bevat per dosering van 24 gram Time-Released Proteine, 5 gram BCAA's en 5 gram L-Glutamine!


Labels

Labels - 100% Caseine Time Release Proteine

Klantreviews

100% Caseine Time Release Proteine Klantreviews

(216 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


19 jul. 2019
Kwaliteit
Goede smaak.
Lekker eiwitpoeder dat goed oplost in water en melk.

1 jul. 2019
Kwaliteit
Goed, lekker en werkt over de hele nacht.
Goed, lekker en werkt over de hele nacht.

21 jun. 2019
Kwaliteit
Love it!! Ben er super tevreden mee
Werkt geweldig. Ik gebruik em als ontbijt. In de ochtend krijg ik geen hap door mn keel en is dit dus handig als ontbijt. Smaakt ook heel erg goed.

12 jun. 2019
Kwaliteit
Good quality
Chocolate flavor was good, and texture not super thick - good for a shake or mix with greek yogurt for a night snack.

11 jun. 2019
Kwaliteit
Awesome!!!!
De aardbeismaak is HEMELS!

10 jun. 2019
Kwaliteit
Prima shake!
Lekkere smaak en geen klonters

8 jun. 2019
Kwaliteit
prima product
Werkt goed doet wat het moet doen

7 jun. 2019
Kwaliteit
Smaakt goed
Smaakt erg lekker en werkt goed in de tijden dat je wat minder eet.

4 jun. 2019
Kwaliteit
Uitstekend
Goede smaak.

5 mrt. 2019
Kwaliteit
Goed van smaak
Maakt van mijn melk een milkshake

1-10 van 216

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 22

100% Caseine Time Release Proteine Combi Deals

  • sluiten 100% Caseine Time Release Proteine - 1816 gram - Banana

    - Time Release Proteine

    • Aminogen® voor een nog betere opname
    • 10g BCAA's en Glutamine
    1816 gram (55 doseringen)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 10% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 100% Caseine Time Release Proteine
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 59,80

€ 53,90

  • sluiten 100% Caseine Time Release Proteine - 908 gram - chocolate

    - Time Release Proteine

    • Aminogen® voor een nog betere opname
    • 10g BCAA's en Glutamine
    908 gram (28 doseringen)
  • sluiten 100% Caseine Time Release Proteine - 908 gram - chocolate

    - Time Release Proteine

    • Aminogen® voor een nog betere opname
    • 10g BCAA's en Glutamine
    908 gram (28 doseringen)

Profiteer van 14% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 100% Caseine Time Release Proteine
  • 100% Caseine Time Release Proteine

€ 63,80

€ 54,90

  • sluiten 100% Caseine Time Release Proteine - 1816 gram - Banana

    - Time Release Proteine

    • Aminogen® voor een nog betere opname
    • 10g BCAA's en Glutamine
    1816 gram (55 doseringen)
  • sluiten Gold Standard Pre-Workout - 30 servings - Pineapple

    - Gecertificeerd Informed Sports

    • Vrij van "banned substances"
    • 175mg Cafeine uit natuurlijke bronnen
    • 1.5g Carnosyn® Beta-Alanine
    • 3g Creapure® Creatine Monohydrate
    • 1.5g of L-Citrulline Malate
    300 gram (30 servings)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml

Profiteer van 16% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • 100% Caseine Time Release Proteine
  • Gold Standard Pre-Workout
  • Body & Fit Cyclone Shaker

€ 79,70

€ 66,90