• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Whipped Bites Optimum nutrition

Whipped Bites Optimum Nutrition

|

De Whipped Bites van Optimum Nutrition zijn zo heerlijk zacht dat je bijna niet kan geloven dat ze zoveel eiwitten bevatten! Door de waanzinnig goede voedingswaarde bestaat er bijna niks beters.

  • Heerlijke zachte bites!
  • Eiwitrijk, 20 gram eiwit per verpakking
  • Zonder toegevoegde suikers

* Vereiste velden

Normale prijs: € 26,90

Special Price € 19,90

Normale prijs: € 26,90

Special Price € 19,90

  • Direct leverbaar
Expiration date Strawberry Cream: 30-08-2019
Whipped Bites Optimum nutrition

Normale prijs: € 26,90

Special Price € 19,90

Productinformatie

Whipped Bites - Optimum Nutrition

De Whipped Bites van Optimum Nutrition zijn zo heerlijk zacht dat je bijna niet kan geloven dat ze zoveel eiwitten bevatten! 

Door de waanzinnig goede voedingswaarde bestaat er bijna niks beters. Daarnaast hebben de bites een lekkere volle smaak en heerlijk zachte textuur! Met maar liefst 20 gram eiwit en 7 gram vezel per verpakking. Eiwitten dragen bij aan de instandhouding herstel en groei van de spieren. Perfect voor in iedere lifestyle!

Kenmerken

  • Heerlijke zachte bites!
  • Eiwitrijk, 20 gram eiwit per verpakking
  • Vezelrijk, 7 gram vezel per verpakking
  • Vol van smaak
  • 2 bites per verpakking
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Perfect voor de fanatieke sporter

*Dit product bevat van nature aanwezige suikers.

De variety pack bevat 10 eiwitrepen en de overige 3 smaken bevatten 12 eiwitrepen.


Labels

Labels - Whipped Bites

Klantreviews

Whipped Bites Klantreviews

(8 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


27 jun. 2019
Kwaliteit
Smaak is erg goed
smaakt lekker
smaakt lekker ik eet elke dag

7 jun. 2019
Kwaliteit
Lekker hoor en macros niet verkeerd
Fijne traktatie voor als ik zin heb in iets zoets.

6 jun. 2019
Kwaliteit
Luchtige structuur.
Lekkere luchtige structuur.

31 mei 2019
Kwaliteit
Lekker en handig dat er 2 in een pakje zitten
Lekker alleen de sinasappel is mwah

24 mei 2019
Kwaliteit
Veels te zoet en machtig
Wij hadden 2 variety boxen besteld maar deze repen zijn veels te machtig en erg zoet.
De repen zijn inmiddels bijna op maar we hebben ze met tegenzin opgegeten.
Repen zitten wel veel eiwitten in maar daarin tegen zitten er ook veel kh en kcals in per reep.
Voor de zoetkauwers en mensen die niet aan het cutten zijn is dit een ideale reep.

17 feb. 2019
Kwaliteit
The best ever!
Voedzaam en lekker, verslavend , gewoon proberen!

15 feb. 2019
Kwaliteit
voedzame snack
Eens je ze gewoon bent zou je ze blijven bestellen! Goede keuze lekker van smaak. Ideale tussendoor of zelfs als opstart vd dag






18 mrt. 2018
Kwaliteit
Heerlijke protein snack
Top smaak en hoeveelheid eiwitten is aan de juiste kant. Wel jammer van de nodige carbs.

Whipped Bites Combi Deals

  • sluiten Whipped Bites-Double Rich Chocolate

    Whipped Bites - Optimum Nutrition

    1 doos (12 eiwitrepen)
  • sluiten Whipped Bites-Double Rich Chocolate

    Whipped Bites - Optimum Nutrition

    1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
  • Whipped Bites
  • Whipped Bites

€ 50,90

  • sluiten Whipped Bites-Double Rich Chocolate

    Whipped Bites - Optimum Nutrition

    1 doos (12 eiwitrepen)
  • sluiten Whey Perfection - 2270 gram - Banana Strawberry milkshake

    Whey Perfection: kwaliteit en smaak tot in perfectie! Tot op de laatste milligram de meest zuivere Whey, het allerbeste. Whey Perfection is op elk front; kwaliteit, prijs en smaak de absolute nr.1. Whey Perfection bevat Ultra Gefilterde Whey Concentraat, de meest zuivere kwaliteit Whey Proteïne Isolaat en het peperdure en exclusieve Whey Hydrolisaat (di- en tri peptides). Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Proteïne dan ook. In 37 heerlijke smaken. Stuk voor stuk een smaaksensatie.
    Nieuw en onwerkelijk lekker: Creamy Coconut en Blueberry Pancake

    2270 gram (81 shakes)
In deze combi deal:
  • Whipped Bites
  • Whey Perfection

€ 58,90

  • sluiten Whipped Bites-Double Rich Chocolate

    Whipped Bites - Optimum Nutrition

    1 doos (12 eiwitrepen)
  • sluiten Perfection Bars Crunchy - Chocolate Toffee

    Dezelfde waanzinnig goede voedingswaardes als de "eat clean" eiwitrepen in combinatie met de smaak en textuur van een candybar. Ideaal voor fanatieke sporters. Beter kan bijna niet!

    • Rijk aan eiwit: 20 gram eiwit per reep
    • "Eat Clean" voedingswaardes i.c.m. waanzinnig lekkere smaak en textuur
    • Suikerarm, slechts 0.8 gram suiker per hele eiwitreep
    1 doos (12 eiwitrepen)
  • sluiten Body & Fit Cyclone Shakebeker - Donkerblauw

    Vanaf nu een exclusieve samenwerking! De Cyclone Shakebeker is 's werelds "leading" shakebeker. De gepatenteerde Cyclone shakebekers staan voor onverwoestbare kwaliteit en ongekende mix resultaten. 

    • Gepatenteerde Cyclone Mixing Technology™ voor  perfect gemixte shakes
    • 650 ml met afschroefbaar compartiment aan de onderkant
    • Vanaf nu een exclusieve samenwerking tussen Body & Fit en Cyclone! 
    650 ml
In deze combi deal:
  • Whipped Bites
  • Perfection Bars Crunchy
  • Cyclone Shakebeker

€ 45,90