• Klantbeoordelingen (8.9/10)
 • Gratis cadeau bij je bestelling
 • Website van het jaar
 • Winnaar Shopping Awards 2017
Mijn pure keuken 1 en 2 Pascale Naessens

Mijn pure keuken 1 en 2 Pascale Naessens

|

Een bundeling van de populaire boeken van de Vlaamse Pascale Naessens! Een boek vol heerlijke, gezonde recepten en tips zodat je volop kan genieten op een slanke manier!

 • Bevat heerlijke, gezonde recepten 
 • Bomvol healthy tips & tricks
 • Bundeling van de populaire 'Mijn pure keuken' boeken
€ 15,00
 • per stuk
 • Niet voorradig
 • Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
 • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
 • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Mijn pure keuken 1 & 2 - Pascale Naessens

Een bundeling van de populaire boeken van de Vlaamse Pascale Naessens. Volop genieten en toch slank!

Mijn pure keuken 1 & 2 is een verzameling van de lekkerste, gezonde recepten plus een flinke dosis healthy tips. Na het lezen van dit boek ben jij een expert hoe je op een slanke manier volop kan genieten!

Kenmerken Mijn pure keuken 1 & 2:

 • Bevat heerlijke gezonde recepten
 • Bomvol healthy tips en tricks
 • Bundeling van de populaire 'Mijn pure keuken' boeken

Over Pascale Naessens:
Pascale is door haar boeken ontzettend populair in België. Hierin deelt ze haar passie voor koken en gezondheid met heerlijke recepten en tips. Pascale is haar carrière gestart als fotomodel waarna ze overstapte op de tv wereld als omroepster en presentatrice voor diverse programma's. In 2010 kwam haar eerste kookboek uit genaamd: Mijn pure keuken.


Bekijk categorieën:
Klantreviews

Mijn pure keuken 1 en 2 Klantreviews

(0 reviews)
 •