• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Protein Pizza Mix Body & fit

Protein Pizza Mix Body & Fit

|

De lekkerste eiwitrijke pizza's bak je nu zelf in een handomdraai met de Body & Fit Protein Pizza(bodem) mix. Naar behoefte beleggen met je favoriete beleg, afbakken en klaar!

  • Je eigen Protein Pizza!
  • Eiwitrijk en lager in koolhydraten (0 suiker!)
  • 45.5 gram eiwit per 100 gram
  • Heerlijk naar eigen behoefte beleggen
  • Past perfect bij een bewuste, actieve levensstijl en in je (eiwit)dieet
€ 4,90
  • 1000 gram
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Protein Pizza Mix Body & fit
€ 4,90
Productinformatie

Protein Pizza mix

Bak zelf je eiwitrijke pizza(bodem)! Verlaagd gehalte aan koolhydraten*, heerlijk van smaak en makkelijk te maken.

De lekkerste high protein pizza's, die ook nog eens lager in koolhydraten zijn, bak je nu zelf in een handomdraai met de Body & Fit Protein Pizza(bodem) mix. Naar behoefte beleggen met je favoriete beleg, afbakken en klaar!

Kenmerken Protein Pizza(bodem):

  • Je eigen Protein Pizza!
  • Eiwitrijk en verlaagd gehalte aan koolhydraten (0 suiker)
  • 45.5 gram eiwit per 100 gram
  • Past perfect bij een bewuste, actieve levenstijl en in je (eiwit)dieet
  • Heerlijk naar eigen behoefte beleggen
  • Makkelijk en snel te maken, 20 minuten afbakken en klaar


Onze High Protein Pizza Mix heeft een verlaag gehalte aan koolhydraten* (0 suiker) en past uitstekend bij een bewuste, actieve levensstijl. Heb je eenmaal je verse en zelf gebakken High Protein Pizza geproefd, dan wil je nooit meer anders.

Wat heb je nodig? (3 high protein pizzabodems)

- 250 gram Protein Pizza mix
- 30 ml plantaardige olie
- 200 ml water

Je eigen Protein Pizza maken: meng alle ingrediënten in een kom tot een samenhangend deeg. Laat het deeg ongeveer 10 minuten rijzen. Verdeel het in bolletjes van 150-180 gram. Bedek met een theedoek en laat nogmaals 10 minuten rijzen. Rol vervolgens de bollen deeg uit en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk met de tanden van een vork in de randen van het deeg om grote bellen te voorkomen en het deeg plat te houden. Laat het deeg nog 15 minuten rusten. Beleg nu je eigen pizza met je favoriete beleg! Even 16-20 minuten afbakken op 180-200 graden.

Verantwoord genieten van je eigen vers gebakken high protein en reduced carb* pizza met je favoriete beleg. Eet smakelijk!

High Protein Pizza Mix beleg tips:

- Protein pizza met tomatensaus (1 el), champignons (50 gram), rauwe ham (50 gram), mozzarella (30 gram) en rucola (40 gram)
- Protein pizza met pesto (1 el), paprika, (1/2), tonijn (75 gram), ui (1/2), geraspte kaas (1 el) en ei (1)
- Protein pizza met pesto (1 el), gerookte zalm (75 gram), knoflook (1 teentje) en olijven (1 el)
- Protein pizza met tomatensaus (1 el), gerookte kipfilet (75 gram), basilicum (1 el), zongedroogde tomaten (1 el) en mozzarella (30 gram)

* Bevat per 100 gram 56,8% minder koolhydraten dan in een gewone pizza mix (72,1 gram versus 29,8 gram).


Labels

Labels - Protein Pizza Mix

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Protein Pizza Mix

Maak je eigen Protein Pizza: voor ongeveer 3 high protein en low carb pizzabodems á 150 gram: meng alle ingrediënten in een kom tot een samenhangend deeg. Laat het deeg ongeveer 10 minuten rijzen. Verdeel het in bolletjes van 150-180 gram. Bedek met een theedoek en laat nogmaals 10 minuten rijzen. Rol vervolgens de bollen deeg uit en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk met de tanden van een vork in de randen van het deeg om grote bellen te voorkomen en het deeg plat te houden. Laat het deeg nog 15 minuten rusten. Beleg nu je eigen pizza met je favoriete beleg! Even 16-20 minuten afbakken op 180-200 graden. Eet smakelijk!
Klantreviews

Protein Pizza Mix Klantreviews

(126 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


10 jul. 2015
Kwaliteit
Super blij met dit pizza deeg... Makkelijk te maken... lekkere topping erop... Heerlijk! Vergelijken met echt pizza deeg is zoals appelen met peren... maar dit komt echt wel in de buurt!

30 jun. 2015
Kwaliteit
Laat de pizza iets langer in de oven zitten en de bodem is gewoon hard en erg lekker! Ik vond er veel smaak in zitten, maar na wat onderzoek blijkt er ook best wel wat zout in de bodem zitten (en ook koolhydraten). De pizza is dus zeker verantwoorder (mits je er niet te veel ingrediënten op gooit) maar minder dan ik in eerste instantie dacht. Verder was de pizza heerlijk (en vullend!). Die drie bolletjes zijn genoeg voor 3-4 personen!

29 jun. 2015
Kwaliteit
Makkelijk te bereiden en smaakt erg lekker.

18 jun. 2015
Kwaliteit
Wij hebben vanavond pizza gegeten maar waren niet zo laaiend enthousiast over de bodem. Bleef vrij zacht na 't bakken met de vulling en behoorlijk zout. Blijkt na lezen ingrediëntenlijst in verhouding ook behoorlijk veel zout in te zitten, dus dit mag 'n stuk minder.

13 jun. 2015
Kwaliteit
Vanavond heerlijke pizza gehad. Was echt reuze geslaagd.
De pizzabodem zit zoveel meer smaak aan.
Hadden de drie bolletjes deeg bereid zoals op verpakking maar uiteindelijk bijelkaar en 1 plaatpizza gemaakt. Gaatjes in de rand, beetje pizzasaus erop, groenten etc, Italiaanse kruiden en mozzarella en pizzakaas. 20 min op 200 graden (boven/onder warmte) en vervolgens nog even 5 min op de hetelucht stand. Geserveerd met rucola. Echt een aanrader.

7 jun. 2015
Kwaliteit
Heerlijk pizzadeeg, goed uit te rollen. Doet niet onder voor het standaard deeg.

22 mei 2015
Kwaliteit
Volg de handleiding nauwkeurig en je hebt de lekkerste verantwoorde pizza -ever!

14 mei 2015
Kwaliteit
Beetje aan de droge kant maar goede vervanger voor gewone pizza deeg.

11 apr. 2015
Kwaliteit
Ik ben er niet zo tevreden over hetvolgende. Als ik de pizza met tomatensaus en dergelijk in de oven leg voor de aangegoven tijd heb ik een nog natte pizzabodem. Deze valt dan uit elkaar als je hem eraf wilt halen of een snede in de hand wilt nemen.

Als je het deeg eerst in de oven zet om het te laten harden voor je de saus gebruikt is het ietsjes beter maar dat is ook nog wat uitproberen want met 15 min voordien erin zetten kom je er niet.... het is een beetje wikken en wegen. De smaak is goed, hij vult ook goed maar het bakconfort is beetje zus en zo.

Al bij al toch tevreden over de prijs - smaak en het vult goed. is ook goed uitrolbaar. 3 sterren dus.

8 apr. 2015
Kwaliteit
pizza eten met nog meer eiwitten ... top !

51-60 van 126