• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Mutant Mass Mutant

Mutant Mass Mutant

|

Mutant Mass is het nieuwe massakanon en de meest geavanceerde weightgainer. Mutant Mass werd speciaal ontwikkeld voor die atleten met een snel metabolisme en of een slanke lichaamsbouw.

  • Maar liefst 1060 calorieën per dagdosering
  • Meest geavanceerde weightgainer
  • Heerlijke smaken

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 26,90

Normale prijs:

Vanaf: € 26,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Mutant Mass Mutant

Normale prijs:

Vanaf: € 26,90
Productinformatie

Mutant Mass - Mutant

Mutant Mass is het nieuwe massakanon van Mutant en de meest geavanceerde weightgainer!

Mutant Mass is het nieuwe massakanon en de meest geavanceerde weightgainer. Mutant Mass werd speciaal ontwikkeld voor die atleten met een snel metabolisme en of een slanke lichaamsbouw. Eén dagdosering bevat maar liefst 1060 calorieen! Mutant Mass is echter een verantwoorde caloriebom met allen maar de beste eiwitten, vetten, koolhydraten en voedingsvezels.

Kenmerken Mutant Mass:

  • Maar liefst 1060 calorieën per dagdosering
  • Meest geavanceerde weightgainer
  • Heerlijke smaken


 


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Mutant Mass

Klantreviews

Mutant Mass Klantreviews

(30 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


29 jun. 2019
Kwaliteit
Super produit
J'ai essayé ce gainer et il vraiment bien.

10 apr. 2019
Kwaliteit
Très bien... Je le recommande !
Très bien... Je le recommande !

1 mrt. 2019
Kwaliteit
Cookies & cream
Ce gainer est vraiment top mais le goût cookies & cream, j'ai vraiment pas aimé. Il va voler au bac à mon avis.

17 feb. 2019
Kwaliteit
Très bon produit
Rien de surprenant en vue des commentaires précédents, parfait pour la prise de masse. En très peu de temps des résultats sur la balance. Au niveau du goût (cookies crème) c'est pas extra mais bon ça passe quand même. Je recommande

15 dec. 2018
Kwaliteit
Très bien
Meilleur gainer source carb propre

2 nov. 2018
Kwaliteit
Première tentative donc a voir dans le temps.
Pour le moment sans, à voir dans le temps.

23 sep. 2018
Kwaliteit
tres bon produit.tres digeste et bon goût ce mélange très bien
Très bon goût ce mélange très bien.dommage que la livraison et pris dix jours

23 sep. 2018
Kwaliteit
tres bon produit.tres digeste et bon goût ce mélange très bien
Très bon goût ce mélange très bien.dommage que la livraison et pris dix jours

12 sep. 2018
Kwaliteit
Très bon produit
Service parfait,sérieux et rapidité irréprochable.merci

3 sep. 2018
Kwaliteit
très satisfait
je l'utilise pour mes pancakes et il est vraiment très bien

1-10 van 30

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Mutant Mass Combi Deals

  • sluiten Mutant Mass -7700 gram -Triple Chocolate

    Mutant Mass is het nieuwe massakanon van Mutant en de meest geavanceerde weightgainer!

    7700 gram
  • sluiten Mutant Madness - 50 servings - Fuzzy Peach

    De Madness Pre-Workout van Mutant staat voor waanzin! Madness pre-workout is een typische pre-workout in het hardcore segment. Madness is erg hoog gedoseerd in de stimulanten dus wees voorzichtig!

    • Netto 335 mg caffeine per serving
    • Creatine, arginine, citrulline, beta alanine en meer
    • 50 servings per verpakking
    375 gram
  • sluiten Official Mutant Shakebeker 1000ml - 1 stuk

    De officiële Mutant Shaker van Mutant Sportwears! Met deze shaker maak je heerlijk luchtige shakes zonder klontjes!

    • BPA-vrij
    • Luchtige shakes zonder klontjes
    • Inhoud: 1000ml 
    1000 ml

Profiteer van 7% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Mutant Mass
  • Mutant Madness
  • Mutant Shakebeker

€ 102,70

€ 95,90

  • Niet Voorradig
  • sluiten Mutant Mass -7700 gram -Triple Chocolate

    Mutant Mass is het nieuwe massakanon van Mutant en de meest geavanceerde weightgainer!

    7700 gram
  • sluiten Mutant BCAA 9.7 - 348 gram - blue raspberry

    -9.7 gram BCAA blend per serving!
    -8 toegevoegde elektrolyten
    -Toegevoegde Bioperine!
    -Fantastische smaken
    -30 doseringen of 90 doseringen

    348 gram (30 servings)
  • sluiten Sports Multi

    Altijd in vorm met Sports Multi!

    • Totale multi voor sporters
    • 100% compleet van A tot Z
    • 1 tablet per dag is al voldoende
    • Perfect voor alle sporters
    • Bevat Green Tea
    • Bevat Arginine, Ginseng en L-Carnitine L-Tartraat
    30 tabletten (maandverpakking)
    1x Sports Multi

Profiteer van 9% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Mutant Mass
  • Mutant BCAA
  • Sports Multi

€ 90,70

€ 82,90

  • sluiten Mutant Mass -7700 gram -Triple Chocolate

    Mutant Mass is het nieuwe massakanon van Mutant en de meest geavanceerde weightgainer!

    7700 gram
  • sluiten CreaKong
    • Top 3 creatines
    • Alleen gepatenteerde creatines
    • Geen fillers
    • 75 dagen verpakking
    300 g (75 dagen)
    1x CreaKong
  • sluiten Official Mutant Shakebeker 1000ml - 1 stuk

    De officiële Mutant Shaker van Mutant Sportwears! Met deze shaker maak je heerlijk luchtige shakes zonder klontjes!

    • BPA-vrij
    • Luchtige shakes zonder klontjes
    • Inhoud: 1000ml 
    1000 ml

Profiteer van 3% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Mutant Mass
  • CreaKong
  • Mutant Shakebeker

€ 80,70

€ 77,90

  • Niet Voorradig