• Klantbeoordelingen (4.7/5)
 • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
 • Website van het jaar

Hulp nodig?
Quest Bar Quest nutrition

Quest Bar Quest Nutrition

|

Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1-2 gram suiker. 

* Vereiste velden

Normale prijs: € 26,90

Special Price € 21,90

Normale prijs: € 26,90

Special Price € 21,90

 • Direct leverbaar
 • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Quest Bar Quest nutrition

Normale prijs: € 26,90

Special Price € 21,90

Productinformatie

Quest Bar - Quest Nutrition

Kenmerken Quest Bar eiwitrepen:

 • High Protein, Low carb, Veel vezels!
 • 20 Gram eiwitten per reep
 • Alleen hoogwaardige eiwitten
 • Gezoet met stevia
 • Vrij van gluten
 • Spieren en dieet

Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1 gram suiker. 

    

 


Labels

Labels - Quest Bar

 

 

 

 

 

 

 

Let op: Deze producten hebben een Amerikaanse THT. Maand/Dag/Jaar.

 

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Quest Bar

Neem als aanvulling op de voeding dagelijk 1-2 Quest eiwitrepen.
Klantreviews

Quest Bar Klantreviews

(886 reviews)
Filteren op:
 • Alle talen
 • Frans
 • Nederlands
 • Duits
 •          
 • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

 • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


2 jun. 2019
Kwaliteit
My go to protein bar
I started eating these in a pinch back in the States. I’m so happy I found them out here in the Netherlands so they can continue to be my protein bar of choice :)

17 mei 2019
Kwaliteit
Niet lekker
Ik vind proteinebars altijd wel lekker ondanks dat ze eigenlijk allemaal een beetje hetzelfde smaken. Maar deze bar was echt niet lekker! Een taaie compacte hap, niet eens 'opgeleukt' met een chocoladelaagje of iets dergelijks. Heel saai. En zelfs niet in de verte proefde ik de cinnamon Roll.

8 mrt. 2019
Kwaliteit
Changed ingredients are horrible
I’m so sad to report that the new ingredients in these bars make them taste horrible. I was a loyal Quest fan for years and just got the newest box in both s’mores and oatmeal, even from opening the first package you can smell the sugar alcohol. They taste horrible, I’m so disappointed.

4 mrt. 2019
Kwaliteit
awesome! good contents and tase
Quest seems to be the best easily available bar out there in terms of contents. Tastes are also mostly good!

25 feb. 2019
Kwaliteit
Goeie bar, niet bijzonder
De protein bar is prima om te eten. Moest wel wennen aan de smaak maar hoe vaker je hem eet hoe lekkerder die wordt.

13 feb. 2019
Kwaliteit
Goede kwaliteit, beetje prijzig
Over dit product zoveel goede reviews gelezen dat ik nieuwsgierig werd. Maar dan blijft de vraag: welke smaak? En deze Apple pie vind ik niet zo lekker. Maar op zich prima product. Maar B&F bars zijn voordeliger en zeker net zo goed van smaak.

12 feb. 2019
Kwaliteit
Lekker maar even wennen aan de smaak
Vult goed en lekkere chocolade stukjes (brownie)

4 feb. 2019
Kwaliteit
Het proeft als cheaten!
Nog steeds de lekkerste repen, met prima macro's!

1 feb. 2019
Kwaliteit
Lekker en verzadigend
Voor ons zijn de cookie dough de beste smaak met stukken chocolate!

30 jan. 2019
Kwaliteit
Lekker! Niet te droog of taai.
Bar is lekker. Ook fijn dat er flink wat vezels in zitten. Niet te droog of te taai.

11-20 van 886

Quest Bar Combi Deals

 • sluiten Quest Bar - 1 doos - Double Chocolate Chunk

  Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1-2 gram suiker. De speciale "IMO" voedingsvezels in Quest Bars ondersteunen een gezonde spijsvertering.

  • Nieuwe smaak: Pumpkin Pie
  1 doos (12 eiwitrepen)
 • sluiten Clean Protein bar - 1 doos - Cookie Dough Almond

  Wij zetten de wereld van eiwitrepen op zijn kop! Zuivere eiwitten, vezels, lager in koolhydraten en slechts 179 kcal. Clean Protein Bar is de "eat clean" eiwitreep met de ideale voedingswaardes voor fanatieke sporters en in je eiwitdieet. Onverslaanbaar lekker!

  • Clean! De ideale voedingswaardes
  • "Instant" verslavend zo lekker!
  • Lager in koolhydraten en slechts 179 kcal
  • Bevat IMO, prebiotische vezels
  • Rijk aan eiwit: 20 gram eiwit per reep!
  1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
 • Quest Bar
 • Clean Protein Bar

€ 37,90

 • sluiten Quest Bar - 1 doos - Strawberry Cheesecake

  Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1-2 gram suiker. De speciale "IMO" voedingsvezels in Quest Bars ondersteunen een gezonde spijsvertering.

  • Nieuwe smaak: Pumpkin Pie
  1 doos (12 eiwitrepen)
 • sluiten Quest Bar - 1 doos - Double Chocolate Chunk

  Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1-2 gram suiker. De speciale "IMO" voedingsvezels in Quest Bars ondersteunen een gezonde spijsvertering.

  • Nieuwe smaak: Pumpkin Pie
  1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
 • Quest Bar
 • Quest Bar

€ 46,50

 • sluiten Quest Bar - 1 doos - White Chocolate Blueberry muffin

  Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1-2 gram suiker. 

  1 doos (12 eiwitrepen)
 • sluiten Quest Bar - 1 doos - Oatmeal Chocolate Chip

  Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1-2 gram suiker. 

  1 doos (12 eiwitrepen)
 • sluiten Quest Bar - 1 doos - Apple Pie

  Quest Bars bevatten geen goedkope eiwitbronnen. Alleen hoogwaardige eiwitten uit Whey Proteine en Milk Protein Isolate. De Quest Bars bevatten hiervan maar liefst 20 gram per reep. Quest Bars bevatten daarnaast 22 gram koolhydraten waarvan maar liefst rond de 17 gram belangrijke voedingsvezels en slechts 1-2 gram suiker. De speciale "IMO" voedingsvezels in Quest Bars ondersteunen een gezonde spijsvertering.

  • Nieuwe smaak: Pumpkin Pie
  1 doos (12 eiwitrepen)
In deze combi deal:
 • Quest Bar
 • Quest Bar
 • Quest Bar

€ 67,90