• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Website van het jaar
  • Beste webwinkel 2017
Kokosmeel Sukrin Sukrin

Kokosmeel Sukrin Sukrin

|

Kokosmeel is gemaakt van een pure, rauwe en biologische kokosnoot die gedroogd en vermalen wordt. Hierdoor is het meel van nature vezelrijk en eiwitrijk 
Perfect om te gebruiken in bakrecepten!

  • Gemaakt van pure, biologische kokosnoot
  • Van nature eiwit- en vezelrijk
  • Verglaagd gehalte aan koolhydraten*
€ 8,90
  • 400 gram
  • Niet voorradig
  • Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Kokosmeel - Sukrin

Kokosmeel is gemaakt van een pure, rauwe en biologische kokosnoot die gedroogd en vermalen wordt. Hierdoor is het meel van nature vezelrijk en eiwitrijk 
Perfect om te gebruiken in bakrecepten

 

Kokosmeel is een meelsoort die op een natuurlijke manier wordt verkregen van pure kokosnoten. Het meel is, heeft vergekelen met andere meelsoorten (rogge/ spelt/ tarwe) een verlaagd gehalte aan koolhydraten. Daarnaast is het van nature eiwitrijk en vezelrijk. Kokosmeel is dan ook perfect om te gebruiken in bakrecepten. Doordat kokosmeel ontzettend absorberend is, is het aan te raden om 25% van het gewone meel in het recept, voor kokosmeel te vervangen.

Kenmerken:

  • Kokosmeel van pure, biologische kokosnoten
  • Van nature eiwit- en vezelrijk
  • Verglaagd gehalte aan koolhydraten*
  • Perfect om te gebruiken in bakrecepten!

Tip! Kokosmeel heeft van nature een zoetere smaak in vergelijking met ander meel, hierdoor hoef je minder zoetstof of suiker toe te voegen aan je recept. Kokosmeel is ook goed te gebruiken als sausverdikker.

* Kokosmeel Sukrin bevat 72% minder koolhydraten vergeleken met reguliere meelrogge/ spelt/ tarwe) (65 gram (18 gram versus 65 gram). 


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Kokosmeel Sukrin

Gebruik en dosering

Gebruik en dosering - Kokosmeel Sukrin

Bakken met Sukrin Kokosmeel:
Kokosmeel bevat van nature vezels waardoor het snel vocht zal absorberen. Het is belangrijk om hierop te letten als je gaat bakken met kokosmeel.

- Vervang kokosmeel niet 1:1 op met gewoon meer, maar gebruik de helft

  • Verdubbel de hoeveelheid eieren in het recept
  • Mix alles voorzichtig door elkaar en voeg het meel geleidelijk toe.

Wanneer je geen extra vocht of eieren wil gebruiken kan je 25% van het normale meel vervangen voor kokosmeel.
 

Klantreviews

Kokosmeel Sukrin Klantreviews

(1 review)
  •          

5 dec. 2017
Kwaliteit
Sehr lecker
Hammer im Geschmack und zum empfehlen