Kokosmeel Sukrin Sukrin

Kokosmeel Sukrin Sukrin

|

Kokosmeel is gemaakt van een pure, rauwe en biologische kokosnoot die gedroogd en vermalen wordt. Hierdoor is het meel van nature glutenvrij en bevat het vitamines, mineralen, vezels en eiwitten. Perfect om te gebruiken in bakrecepten!

  • Gemaakt van pure, biologische kokosnoot
  • Bevat van nature vitamines, mineralen, eiwitten en vezels
  • Lager in koolhydraten
  • Perfect om te gebruiken in bakrecepten
€ 8,90
  • 400 gram
  • Direct leverbaar
  • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Kokosmeel - Sukrin

Kokosmeel is gemaakt van een pure, rauwe en biologische kokosnoot die gedroogd en vermalen wordt. Hierdoor is het meel van nature glutenvrij en bevat het vitamines, mineralen, vezels en eiwitten. Perfect om te gebruiken in bakrecepten!

Kokosmeel is een meelsoort die op een natuurlijke manier wordt verkregen van pure kokosnoten. Het meel is, vergekelen met andere meelsoorten, een stuk lager in koolhydraten. Daarnaast bevat het van nature vitamines, mineralen, vezels en eiwitten. Kokosmeel is dan ook perfect om te gebruiken in bakrecepten. Doordat kokosmeel ontzettend absorberend is, is het aan te raden om 25% van het gewone meel in het recept, voor kokosmeel te vervangen.

Kenmerken:

  • Kokosmeel van pure, biologische kokosnoten
  • Bevat van nature vitamines, mineralen, eiwitten en vezels
  • Lager in koolhydraten
  • Perfect om te gebruiken in bakrecepten

Tip! Kokosmeel heeft van nature een zoetere smaak in vergelijking met ander meel, hierdoor hoef je minder zoetstof of suiker toe te voegen aan je recept. Kokosmeel is ook goed te gebruiken als sausverdikker.


Bekijk categorieën:
Labels

Gebruik en dosering

Bakken met Sukrin Kokosmeel:
Kokosmeel bevat van nature vezels waardoor het snel vocht zal absorberen. Het is belangrijk om hierop te letten als je gaat bakken met kokosmeel.

- Vervang kokosmeel niet 1:1 op met gewoon meer, maar gebruik de helft

  • Verdubbel de hoeveelheid eieren in het recept
  • Mix alles voorzichtig door elkaar en voeg het meel geleidelijk toe.

Wanneer je geen extra vocht of eieren wil gebruiken kan je 25% van het normale meel vervangen voor kokosmeel.
 

Klantreviews

Kokosmeel Sukrin Klantreviews

(0 reviews)
  •