• Klantbeoordelingen (9.1/10)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Thuiswinkel waarborg
Ahornsiroop Terrasana

Ahornsiroop Terrasana

|

Ahornsiroop is een lekker zoetmiddel wat als vervanger wordt gebruikt voor suiker of zoetstof. Deze siroop is mild van smaak. Eigenlijk kunt u alle gerechten waar suiker in wordt verlangd, deze vervangen voor ahornsiroop.

  • Een natuurlijk product (niet chemisch bewerkt)
  • Ongeraffineerd
  • Mild zoet van smaak
  • Lagere GI als "gewone"suiker

* Vereiste velden

Vanaf: € 6,95
Vanaf: € 6,95
  • Direct leverbaar
  • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Ahornsiroop - Terrasana

Ahornsiroop is een lekker zoetmiddel wat als vervanger wordt gebruikt voor suiker of zoetstof. Deze siroop is mild van smaak. Eigenlijk kunt u alle gerechten waar suiker in wordt verlangd, deze vervangen voor ahornsiroop.
Kinderen vinden de siroop ook lekker op de boterham.

Voordelen van Ahornsiroop:
* een natuurlijk product (niet chemisch bewerkt)
* ongeraffineerd
* mild zoet van smaak
* lagere GI als "gewone"suiker

Ahornsiroop is een zoetmiddel wat gehaald wordt uit de stam van de esdoorn welke afkomstig zijn uit de grote Esdoornwouden van Canada. De Noord-Amerikaanse Indianen die deze Esdoorns hebben ontdekt, beheersten van oudsher de kunst om het zoete sap van de Ahorn (=Esdoorn) af te tappen en er een houdbare siroop van te maken.

Het productieproces is heel eenvoudig, afgezien van techniekverbeteringen altijd hetzelfde gebleven en volledig natuurlijk en biologisch. In het voorjaar, als de winter ten einde loopt en het kwik overdag weer boven nul komt, scheidt de esdoorn een speciaal sap met een hoog suikergehalte af. Dit houdt aan zolang de temperatuur schommelt tussen vriezen en dooien, variërend van 1 week tot maximaal 6 weken. De esdoorn wordt ingekerfd en van een buis voorzien, die het vocht afvoert. Afhankelijk van de dikte en sterkte van de boom worden maximaal drie tappunten ingebracht. Het vocht wordt sterk ingedampt tot een siroop overblijft met een hoge concentratie suiker. De beheersing van de constante kooktemperatuur (4 graden boven het kookpunt) is van groot belang voor de kwaliteit van het eindproduct.

Aanbevolen gebruik:
Gebruik Ahornsiroop eens over de pannenkoek, in fruitsalades, in koffie of zelfs door de cake/taart!


Bekijk categorieën:
Labels

Gebruik en dosering

Klantreviews

Ahornsiroop Klantreviews

(31 reviews)
  •          

20 jun. 2016
Kwaliteit
Verslavend lekkere siroop, ideaal voor op de pannenkoekjes!

10 mei 2016
Kwaliteit
Goed van smaak. Gebruik het door mijn havermout, op pannenkoeken of als ik iets ga bakken. Erg fijn product.

26 jan. 2016
Kwaliteit
Lekker bij onze notenrepen. Kleine kannetjes vullen we terug op met een grote. Die zijn handiger

26 jan. 2016
Kwaliteit
Lekker bij onze notenrepen. Kleine kannetjes vullen we terug op met een grote. Die zijn handiger

21 jan. 2016
Kwaliteit
Heb deze Ahornsiroop besteld omdat ik verantwoorde suikers wil eten. Inmiddels ben ik het helemaal gewend en gebruik het bij het ontbijt in de havermout of als toetje in de yoghurt. Er zit een goede smaak aan, prima product.

21 jan. 2016
Kwaliteit
Heb deze Ahornsiroop besteld omdat ik verantwoorde suikers wil eten. Inmiddels ben ik het helemaal gewend en gebruik het bij het ontbijt in de havermout of als toetje in de yoghurt. Er zit een goede smaak aan, prima product.

28 nov. 2015
Kwaliteit
Heerlijk op een pannenkoek!

3 nov. 2015
Kwaliteit
Voor mij de lekkerste ahornsiroop en goed betaal in deze webshop.
Zou nog meer blij zijn als er flessen van een liter verkocht zouden worden, die bestaan namelijk wel,

31 okt. 2015
Kwaliteit
Deze ahornsiroop is erg lekker. Ik gebruik het om baksels en mijn homemade granola mee te zoeten en het is ook erg lekker op pannenkoeken en wafels!

25 okt. 2015
Kwaliteit
Ik vind dit zooooo lekker, vooral op pannenkoeken, maar ook heerlijk in eigen gemaakte repen/lekkers

1-10 van 31

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4