• Klantbeoordelingen (9.1/10)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Thuiswinkel waarborg
Absolute Carobe poeder bio Mattisson

Absolute Carobe poeder bio Mattisson

|

Carobe is een unieke zoetstof, die ter vervanging van suiker, honing, stevia of agavesiroop gebruikt kan worden en een extra smaakdimensie geeft aan je gerechten. Ook wordt Carob vaak gebruikt als vervanger voor Cacao of in combinatie met cacoa. Het heeft een zoete smaak. Door de poeder vorm is het gemakkelijk oplosbaar.

€ 4,59
  • 300 gram
  • Direct leverbaar
  • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Absolute Carobe poeder bio - Mattisson

Carobe is een unieke zoetstof, die ter vervanging van suiker, honing, stevia of agavesiroop gebruikt kan worden en een extra smaakdimensie geeft aan je gerechten. Ook wordt Carob vaak gebruikt als vervanger voor Cacao of in combinatie met cacoa. Het heeft een zoete smaak. Door de poeder vorm is het gemakkelijk oplosbaar.

Carobe poeder wordt gemaakt van de peulvruchten van de carobestruik (Ceratonia siliqua), vaak ook Johannesbroodboom genoemd, die vooral in Mediterrane gebieden en in het zuiden van de Verenigde Staten groeit. Carobestruiken zijn zeer duurzaam en kunnen wel 100 jaar lang peulen produceren.

Kenmerken:

  • Het heeft een zoete smaak
  • Door de poeder vorm is het gemakkelijk oplosbaar
  • Gebruikt als vervanger of in combinatie met cacao

Labels

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik:
Roer 1 theelepel of meer indien gewenst door je shake, smoothie of andere drank of gerecht.

Klantreviews

Absolute Carobe poeder bio Klantreviews

(5 reviews)
  •          

25 sep. 2016
Kwaliteit
Lekker beter als cacao poeder

30 jun. 2016
Kwaliteit
Bovenverwachting lekker, een zoetje voor iedere smoothy

12 okt. 2015
Kwaliteit
Mooie donkere poeder. Weet niet of het de trek in zoetigheid vermindert.

18 mrt. 2014
Kwaliteit
ben erg blij met dit product!

16 mrt. 2014
Kwaliteit
Nog niet zo lang in gebruik, maar toch al tevreden!
Lekker voor in de smoothie, muesli, sojamelk, havermout...
Het lijkt op cacao, maar zoeter en minder sterke smaak.