Sacha inchi poeder Mattisson

Sacha inchi poeder Mattisson

|

Sacha Inchi poeder is gemaakt van zaden uit Peru en wordt al eeuwenlang door de Inca’s gegeten, bekend onder de naam Inca inchi. De Sacha Inchi zaden zijn zeker net zo goed voor ons als de lijnzaden en de chiazaden maar smaken nog beter. De Sacha Inchi groeit in het warme Amazone gebied van Peru. Sommigen mensen noemen het de Inca noot. Zijn wetenschappelijke naam is Plukenetia Volubilis. Voeg dagelijks 1 - 2 eetlepels toe aan je smoothie, shake of muesli.

€ 7,15
  • 125 gram
  • Niet voorradig
  • Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Cadeau bij elke bestelling
Productinformatie

Absolute Sacha Inchi poeder - Mattisson

Sacha Inchi poeder is gemaakt van zaden uit Peru en wordt al eeuwenlang door de Inca’s gegeten, bekend onder de naam Inca inchi. De Sacha Inchi zaden zijn zeker net zo goed voor ons als de lijnzaden en de chiazaden maar smaken nog beter. De Sacha Inchi groeit in het warme Amazone gebied van Peru. Sommigen mensen noemen het de Inca noot. Zijn wetenschappelijke naam is Plukenetia Volubilis.

 


Bekijk categorieën:
Ingrediënten

Ingrediënten 100% Sacha Inchi poeder.

Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % ADH per 100 g*
Energie 389 kJ / 1629 kcal
Vet 5.6 g
waarvan verzadigd 0.4 g
Koolhydraten (per 10 0gram) 21.8ram g
waarvan suikers 3.8 g
Vezels 13.6 g
Eiwitten (per 100 g) 62.8 g
Zout 0.015 g

* ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Allergenen: geen. 

Gebruik en dosering

Gebruik:
Voeg dagelijks 1 - 2 eetlepels toe aan je smoothie, shake of muesli.

Klantreviews

Sacha inchi poeder Klantreviews

(0 reviews)
  •