• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Website van het jaar
  • Beste webwinkel 2017
Hulp nodig?

De top 5 van Eike Wiemken

Wij vroegen Eike naar zijn favoriete Body & Fit supplementen.

Word jij net zo succesvol als Eike?


Je hebt vast wel eens van hem gehoord; de bekende fitnessexpert Eike Wiemken. Met bijna 43k abonnees op YouTube en ruim 106k volgers op Instagram is hij in no-time ongelofelijk populair en succesvol geworden!

 

We vroegen Eike wat zijn persoonlijke top 5 favoriete producten is:

 

 

 

 

Whey Perfection White Chocolate

''Een overheerlijke whey protein shake en dan ook nog eens met mijn lievelingssmaak! Ik krijg door deze shake niet alleen mijn benodigde hoeveelheid eiwitten binnen, maar ik kan er ook nog eens op talloze manieren mee variëren. Denk hierbij aan een aanvulling in bakrecepten of het pimpen van een kom muesli met kwark.''

Smart Bar Crunchy White Chocolate

''In mijn ogen is dit één van de lekkerste proteïne repen op de markt en dan ook nog eens met extreem goede voedingswaarden! Eindelijk eindeloos genieten, zonder dat ik er een schuldgevoel aan overhoud.''

Smart Protein Chips

''Ik heb vele verschillende soorten eiwitchips geprobeerd en deze vind ik het allerlekkerste van allemaal! Uitermate geschikt als avondsnack en perfect om na een inspannende dag de behoefte naar iets hartigs te voldoen. En dat zonder kunstmatige toevoegingen!''

Anabolic ZMA

''Voor mij persoonlijk is dit één van de belangrijkste dagelijkse supplementen. Voedingssupplementen zijn ontworpen om een tekort aan voedingsstoffen en mineralen aan te vullen. De combinatie van zink, magnesium en vitamine B6 is precies goed.''

Omega 3-6-9

''Naar mijn mening is Omega-3 de belangrijkste aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Een juiste balans tussen Omega-3 en Omega-6 is enorm belangrijk voor het lichaam. Ondersteunt mijn immuunsysteem, ondersteunt sterke botten en is goed voor mijn spieren.''

 


 
Nieuw bij Body & Fit