• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Vegan Omega-3 Body & Fit Vegan

Vegan Omega-3 Body & Fit Vegan

|

Onze hoge kwaliteit Vegan Omega-3 uit algen is helemaal plantaardig, rijk aan DHA en EPA, heeft geen nasmaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik. De alg is feitelijk het superfood van de vissen waaruit veelal Omega-3 wordt gewonnen.

  • Plantaardige omega-3 uit algenolie
  • Vrij van de typische visolie nasmaak
  • 500 mg Omega-3 per capsule: 150mg DHA en 75mg EPA

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 7,90

Normale prijs:

€ 7,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Vegan Omega-3 Body & Fit Vegan

Normale prijs:

€ 7,90
Productinformatie

Vegan Omega-3

Vegan Omega-3 is plantaardige Omega-3 uit algenolie. Ter vervanging van Omega-3 visolie

Onze hoge kwaliteit Vegan Omega-3 uit algen is helemaal plantaardig, rijk aan DHA en EPA, heeft geen nasmaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik.

Kenmerken Vegan Omega-3:

  • Vegan Omega-3 uit algenolie
  • 100% plantaardig Omega-3 supplement
  • Rijk aan EPA en DHA
  • Vrij van de typische visolie nasmaak
  • 500 mg Omega-3 per capsule: 150mg DHA en 75mg EPA

Duurzaam
Nog een groot voordeel, het oogsten van de algen waaruit Vegan Omega-3 wordt gewonnen is duurzaam en zelfs goed voor de natuur. De alg is feitelijk hét superfood van de vissen waaruit veelal Omega-3 wordt gewonnen.

EPA en DHA
EPA en DHA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk en zijn goed voor het hart.


Bekijk categorieën:
Labels

Labels - Vegan Omega-3

Klantreviews

Vegan Omega-3 Klantreviews

(19 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


20 jan. 2019
Kwaliteit
Leicht fischiger Geschmack...deswegen 4⭐️⭐️⭐️⭐️
Produkt ist gut, wenn der fischige Nachgeschmack nicht wär...wären es 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 jan. 2019
Kwaliteit
Passt. OK.
Schnelle Lieferung. Das Vorteilsbündel ist günstig. Ich nehme immer 3 Vorteilsbündel. So komme ich über 30 € und muss keine Versandkosten zahlen. Außerdem kriege ich so kleine Werbegeschenke: einmal einen Shaker, mit dem mache ich jetzt meinen Kakao, einmal einen Caliper, zum messen des Körperfettanteils.
Ach ja: die Kapseln mit Algenöl sind ok. Die Kapseln sind angenehm zu schlucken. Vom Algenöl schmeckt man so gar nichts. Ich hatte noch nie Aufstossen oder Nachgeschmack davon.
Demnächst gehe ich Cholesterin-Werte messen, da sehe ich dann, ob es die Bluttfette positiv beeinflusst hat.

4 nov. 2018
Kwaliteit
Gut, günstig, reines Öl.
Die Kapseln schmecken frisch, sind gut schluckbar und der Service mit der Lieferung erfolgte reibungslos und schnell. Toll ist, dass keine weiteren Inhalsstife enthalten sind. Wünschenswert wäre eine nachhaltigere Verpackungsform, da doch viel Abfall entsteht für ein paar Kapseln. Jedoch kann ich mir vorstellen, dass wenn die Kapseln nicht einzeln verpackt wären, es dann notwendig wäre für die Haltbarkeit des Öls weitere Inhaltsstofe wie es in ähnlichen Produkten verwendet wird einzusetzen. Das Verhältnis von EPA und DHA ist gut gewählt und mit zwei Kapseln erreicht man eine gute Dosis.

19 okt. 2018
Kwaliteit
Bisher leider keine Wirkung
Die Kapseln werde ich vermutlich nicht mehr bestellen, merke weder eine positive noch eine negative Wirkung aber war den Versuch wert

24 sep. 2018
Kwaliteit
Gutes Produkt
Die Kapseln sind gut zu schlucken, freue mich auf die langfristige Wirkung. Wegen einer Fischunverträglichkeit komme ich schwer auf mein Omega-3.

10 aug. 2018
Kwaliteit
Gutes Produkt, wichtig für mich da vegan.Werde. wieder kaufen.
Leicht zu schlucken. Gutes Preis Leistungsverhältnis!

20 jul. 2018
Kwaliteit
Excellent source of Omega-3
I think this is a better form of Omega-3 than fish oil since fishes get their Omega-3 from algae and this is a direct source.

6 jul. 2018
Kwaliteit
Gutes Produkt, preisgünstig
Habe diese Omega 3 Kapseln das erste Mal von dieser Marke werde sehen ob sie genauso verträglich sind wie mein Vorgängerprodukt. Preismäßig gibt es nicht zu meckern

7 mei 2018
Kwaliteit
Super, zufrieden
Vegan, nichts meckern, praktische Pillen

29 mrt. 2018
Kwaliteit
Kaufempfehlung
Ich habe kein Produkt mit diesem Preis- Leistungsverhältnis gefunden. Die Wirkung muss sich noch zeigen. Werde auf jeden Fall wieder bestellen. Für die ganze Familie.

1-10 van 19

Pagina:
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2

Vegan Omega-3 Combi Deals

  • sluiten Vegan Omega-3-30

    Vegan Omega-3 is plantaardige omega-3 uit algenolie. Onze Vegan Omega-3 uit algen is helemaal plantaardig, zuiverder dan visolie, rijk aan DHA en EPA, heeft geen nasmaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik. Eén capsule per dag is voldoende.

    • 100% plantaardig Omega-3 supplement
    • Vrij van de typische visolie nasmaak
    • 500 mg Omega-3 per capsule: 150mg DHA en 75mg EPA
    30 Capsules
    1x Vegan Omega-3-30
  • sluiten Vegan Omega-3-30

    Vegan Omega-3 is plantaardige omega-3 uit algenolie. Onze Vegan Omega-3 uit algen is helemaal plantaardig, zuiverder dan visolie, rijk aan DHA en EPA, heeft geen nasmaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik. Eén capsule per dag is voldoende.

    • 100% plantaardig Omega-3 supplement
    • Vrij van de typische visolie nasmaak
    • 500 mg Omega-3 per capsule: 150mg DHA en 75mg EPA
    30 Capsules
    1x Vegan Omega-3-30
  • sluiten Vegan Omega-3-30

    Vegan Omega-3 is plantaardige omega-3 uit algenolie. Onze Vegan Omega-3 uit algen is helemaal plantaardig, zuiverder dan visolie, rijk aan DHA en EPA, heeft geen nasmaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik. Eén capsule per dag is voldoende.

    • 100% plantaardig Omega-3 supplement
    • Vrij van de typische visolie nasmaak
    • 500 mg Omega-3 per capsule: 150mg DHA en 75mg EPA
    30 Capsules
    1x Vegan Omega-3-30

Profiteer van 16% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vegan Omega-3
  • Vegan Omega-3
  • Vegan Omega-3

€ 23,70

€ 19,90

  • sluiten Vegan Omega-3-30

    Vegan Omega-3 is plantaardige omega-3 uit algenolie. Onze Vegan Omega-3 uit algen is helemaal plantaardig, zuiverder dan visolie, rijk aan DHA en EPA, heeft geen nasmaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik. Eén capsule per dag is voldoende.

    • 100% plantaardig Omega-3 supplement
    • Vrij van de typische visolie nasmaak
    • 500 mg Omega-3 per capsule: 150mg DHA en 75mg EPA
    30 Capsules
    1x Vegan Omega-3-30
  • sluiten Vegan Protein Banaan (400 gr)
    Vegan Protein ist der pflanzliche Proteinshake mit nahezu idealen Nährwerten für deine Low Carb- Eiweißdiät, für ambitionierte Sportler oder als proteinreiche Zwischenmahlzeit. 15 Gramm Eiweiß pro Shake Nur 98 kcal pro Shake Mit 31 Gemüse-, Superfood- und Fruchtextrakten
    400 gram (16 shakes)
  • sluiten Body & Fit Shakebeker - Blue - 500
    ...
    500 ml

Profiteer van 14% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vegan Omega-3
  • Vegan Protein
  • Body & Fit Shakebeker

€ 20,70

€ 17,90