• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Vloeibaar Ei-Eiwit Body & fit

Vloeibaar Ei-Eiwit Body & Fit

|

Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

  • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Uit de fles direct klaar voor gebruik
  • Heerlijk voor roerei of omelet
  • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 3,90

Normale prijs:

Vanaf: € 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Vloeibaar Ei-Eiwit Body & fit

Normale prijs:

Vanaf: € 3,90
Productinformatie

Vloeibaar Ei-Eiwit

Met onze vloeibare ei-eiwitten maken we het je wel heel gemakkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet. Ei-Eiwit is de meest pure eiwitbron voor iedereen! 

Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten.
Vloeibaar Ei-Eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Body & Fit Vloeibaar Ei-Eiwit is 100% zuiver en vrij van toevoegingen of conserveringsmiddelen. Heerlijk en zeer gemakkelijk te gebruiken voor het maken van roerei of omelet. Vloeibaar Ei-Eiwit is ideaal voor fanatieke sporters, in je eiwitdieet en bij een verantwoorde levensstijl.

Kenmerken Ei-Eiwitten vloeibaar:

  • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
  • Vloeibaar Ei-Eiwit.
  • Gemak: direct klaar voor gebruik
  • Heerlijk voor roerei of omelet
  • Bakken van koekjes, cake, (hartige) taart e.d.
  • 0 toevoegingen. 0 conserveermiddel
  • Van nature vetvrij en eiwitrijk
  • Ideaal! Langer houdbaar door pasteurisatie
  • EU-kwaliteit eieren



Wat kan ik doen met vloeibaar ei-eiwit?
Het is gemakkelijk en heerlijk voor roerei, omelet, koken of bij het bakken van bijvoorbeeld cake of taart.

Ei-Eiwit Vloeibaar is verpakt per?
485 ml dit staat gelijk aan 16 ei-eiwitten.

Hoe lang blijft Vloeibaar Ei-Eiwit vers?
Door onze leverancier (één van Europa's grootste producenten van eiwitproducten) ontwikkeld pasteurisatieproces zijn onze vloeibare ei-eiwitten langer houdbaar. Na opening is ons Vloeibaar Ei-Eiwit 48 uur houdbaar in de koelkast.

*Indien ongeopend en afhankelijk van de houdbaarheidsdatum. Kamertemperatuur wordt gedefinieerd als tussen de 0°C - 25°C. Vloeibaar eiwit van eieren is niet geschikt om te bewaren bij hogere temperaturen.


Labels

Labels - Vloeibaar Ei-Eiwit

Klantreviews

Vloeibaar Ei-Eiwit Klantreviews

(791 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


28 dec. 2017
Kwaliteit
Top Produkt
Das Eiklar hat eine praktische Größe und spart das lästige Eier trennen. Ich würde es immer wieder kaufen.

25 dec. 2017
Kwaliteit
Blanc d'oeuf liquide en bouteille de 500 ml
Très bon produit. Bonne DLC ( 3 mois 1/2)
Commande expédiée et reçue dans les délais annoncés.
Conditionnement top et ce qui ne gate rien, un petit échantillon en sup.
Génial.
Je recommanderai sans souci.

23 dec. 2017
Kwaliteit
Super super
Sehr gutes Produkt,Gutes Produkt Anteil einfach zum nehmen. Einfach Spitze kann man nichts sagen.

14 dec. 2017
Kwaliteit
Livraison rapide et très bon produit
Excellente source de blanc d'œuf, très facile à utiliser

13 dec. 2017
Kwaliteit
produit au top
Produit qui fait bien son travail ! plus de gaspillage de jaune d'oeufs grâce à ces bouteilles ! Je recommande

12 dec. 2017
Kwaliteit
Super pratique ce produit
Pratique, economique et indispensable.

11 dec. 2017
Kwaliteit
Wirklich sehr gut!
Man kann damit sehr gut und praktisch kochen

11 dec. 2017
Kwaliteit
Bon produit sauf qualité livraison
Livraison très longue avec carton complètement éclaté !
Bouteille de blanc d’œufs bouchon plastique cassé sûrement suite à la manœuvre des cartons dans le camion ... no commente ,
Par contre très bien reçu les messages par e-mail du service client très courtoise et compréhensive suite à nos échanges de mail.

10 dec. 2017
Kwaliteit
Super produit.
Produit conforme à mes attentes.

6 dec. 2017
Kwaliteit
Livraison très rapide excellent
Première fois que je commande ce produit j’appréhendais au niveau du goût et au final vraiment pas déçu

741-750 van 791

Vloeibaar Ei-Eiwit Combi Deals

  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit
  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit

Profiteer van 6% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Vloeibaar Ei-Eiwit

€ 33,80

€ 31,90

  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g

Profiteer van 7% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats

€ 24,70

€ 22,90

  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit
  • sluiten Smart Cooking Spray - original

    Heerlijk bakken en braden zonder overtollige kcal of vet. Makkelijk, snel, anti-aanbak, schoon en kcal-arm! Of je nu biefstuk, aardappeltjes, een omelet of lekker wilt roerbakken Smart cooking spray is altijd de #1 keuze voor iedereen!

    • Zuiver plantaardig in original en coconut
    • 0 kunstmatige smaak-, kleurstoffen, 0 conserveermiddel
    • Werkt pijlsnel en schoon, perfecte anti-aanbak!
    • #1 keuze voor iedereen, slechts 1 kcal per spray
    Original 400 sprays (1 fles)
  • sluiten Sports Pancakes - Original

    Sports Pannenkoek bevat hoogwaardige eiwitten in combinatie met complexe koolhydraten. Super voeding voor sporters! Sports Pancakes zijn zowel warm als koud heerlijk en ideaal om te eten op elk moment.

    • 30 pannenkoeken per verpakking
    • Pure hoogwaardige eiwitten
    • Zowel warm als koud heerlijk
    450 gram

Profiteer van 7% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Smart Cooking Spray
  • Sports Pancakes

€ 26,80

€ 24,90