• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Vloeibaar Ei-Eiwit Body & fit

Vloeibaar Ei-Eiwit Body & Fit

|

Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

  • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Uit de fles direct klaar voor gebruik
  • Heerlijk voor roerei of omelet
  • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten

* Vereiste velden

Normale prijs:

Vanaf: € 3,90

Normale prijs:

Vanaf: € 3,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Vloeibaar Ei-Eiwit Body & fit

Normale prijs:

Vanaf: € 3,90
Productinformatie

Vloeibaar Ei-Eiwit

Met onze vloeibare ei-eiwitten maken we het je wel heel gemakkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet. Ei-Eiwit is de meest pure eiwitbron voor iedereen! 

Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten.
Vloeibaar Ei-Eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Body & Fit Vloeibaar Ei-Eiwit is 100% zuiver en vrij van toevoegingen of conserveringsmiddelen. Heerlijk en zeer gemakkelijk te gebruiken voor het maken van roerei of omelet. Vloeibaar Ei-Eiwit is ideaal voor fanatieke sporters, in je eiwitdieet en bij een verantwoorde levensstijl.

Kenmerken Ei-Eiwitten vloeibaar:

  • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
  • Vloeibaar Ei-Eiwit.
  • Gemak: direct klaar voor gebruik
  • Heerlijk voor roerei of omelet
  • Bakken van koekjes, cake, (hartige) taart e.d.
  • 0 toevoegingen. 0 conserveermiddel
  • Van nature vetvrij en eiwitrijk
  • Ideaal! Langer houdbaar door pasteurisatie
  • EU-kwaliteit eieren



Wat kan ik doen met vloeibaar ei-eiwit?
Het is gemakkelijk en heerlijk voor roerei, omelet, koken of bij het bakken van bijvoorbeeld cake of taart.

Ei-Eiwit Vloeibaar is verpakt per?
485 ml dit staat gelijk aan 16 ei-eiwitten.

Hoe lang blijft Vloeibaar Ei-Eiwit vers?
Door onze leverancier (één van Europa's grootste producenten van eiwitproducten) ontwikkeld pasteurisatieproces zijn onze vloeibare ei-eiwitten langer houdbaar. Na opening is ons Vloeibaar Ei-Eiwit 48 uur houdbaar in de koelkast.

*Indien ongeopend en afhankelijk van de houdbaarheidsdatum. Kamertemperatuur wordt gedefinieerd als tussen de 0°C - 25°C. Vloeibaar eiwit van eieren is niet geschikt om te bewaren bij hogere temperaturen.


Labels

Labels - Vloeibaar Ei-Eiwit

Klantreviews

Vloeibaar Ei-Eiwit Klantreviews

(109 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


21 nov. 2017
Kwaliteit
GOOD WITHOUT ANY PLUS
CLASSIC PRODUCT, GOOD PACKAGING

19 nov. 2017
Kwaliteit
Excellent.
Excellente qualité et conditionnement au top en petite bouteille.

19 nov. 2017
Kwaliteit
Superbe qualité
J'en fais des pancake des omelettes et c'est tellement le produit qui faut pour un repas protéiné

14 nov. 2017
Kwaliteit
je les ADORES
Première fois que je commande du blanc d’œuf en bouteille et j'en suis addict ! adieu le gaspillage alimentaire !

9 nov. 2017
Kwaliteit
Très bien, rien à redire
Bon produit, quantité respecté delai de livraison et livraison cohérente.

8 nov. 2017
Kwaliteit
Tres bon produit
Le produit était au top et livraison rapide

6 nov. 2017
Kwaliteit
Tres Pratique
Quel gain de temps... parfait..

12 aug. 2017
Kwaliteit
Parfait
Des oeufs blancs liquide en bouteille, exactement ce à quoi on s'attends.
Un très bon point, personnellement la date de validité s'étends jusqu'à 6 mois pour les bouteilles que j'ai reçue !
Dommage qu'il n'existe pas de conditionnement plus grand.

19 jun. 2017
Kwaliteit
Blanc oeuf liquide
Tres bonne qualité et très pratique et prix au top

101-109 van 109

Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. Volgende

Vloeibaar Ei-Eiwit Combi Deals

  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit
  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit

Profiteer van 6% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Vloeibaar Ei-Eiwit

€ 33,80

€ 31,90

  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g
  • sluiten Ultra Fine Oats - 1000 g

    - Complexe pure koolhydraten

    • Perfecte toevoeging aan je eiwitshake
    • Handige 1000 grams verpakkingen
    • Bron van voedingsvezels
    • Uitstekend oplosbaar
    • Geen suikers!
    1000 gram
    1x Ultra Fine Oats - 1000 g

Profiteer van 7% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Ultra Fine Oats
  • Ultra Fine Oats

€ 24,70

€ 22,90

  • sluiten Vloeibaar Ei-Eiwit

    Ei-Eiwit is de "gold standard" in eiwitten. Ei-eiwit heeft een zeer hoge biologische waarde, is zeer goed opneembaar en van nature nagenoeg vetvrij en eiwitrijk. Met ons 100% puur ei-eiwit maken we het je wel heel makkelijk om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je dieet!

    • 100% puur Vloeibaar Ei-Eiwit
    • Uit de fles direct klaar voor gebruik
    • Heerlijk voor roerei of omelet
    • Ei-eiwit is de "gold standard" in eiwitten
    6 (6 x 485 ml)
    1x Vloeibaar Ei-Eiwit
  • sluiten Smart Cooking Spray - original

    Heerlijk bakken en braden zonder overtollige kcal of vet. Makkelijk, snel, anti-aanbak, schoon en kcal-arm! Of je nu biefstuk, aardappeltjes, een omelet of lekker wilt roerbakken Smart cooking spray is altijd de #1 keuze voor iedereen!

    • Zuiver plantaardig in original en coconut
    • 0 kunstmatige smaak-, kleurstoffen, 0 conserveermiddel
    • Werkt pijlsnel en schoon, perfecte anti-aanbak!
    • #1 keuze voor iedereen, slechts 1 kcal per spray
    Original 400 sprays (1 fles)
  • sluiten Sports Pancakes - Original

    Sports Pannenkoek bevat hoogwaardige eiwitten in combinatie met complexe koolhydraten. Super voeding voor sporters! Sports Pancakes zijn zowel warm als koud heerlijk en ideaal om te eten op elk moment.

    • 30 pannenkoeken per verpakking
    • Pure hoogwaardige eiwitten
    • Zowel warm als koud heerlijk
    450 gram

Profiteer van 7% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Vloeibaar Ei-Eiwit
  • Smart Cooking Spray
  • Sports Pancakes

€ 26,80

€ 24,90