• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Walden Farms Syrups Walden farms

Walden Farms Syrups Walden Farms

|

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings. De syrups zijn heerlijk door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes!

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Perfect passend in iedere lifestyle

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 4,90

Normale prijs:

€ 4,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Walden Farms Syrups Walden farms

Normale prijs:

€ 4,90
Productinformatie

Walden Farm Syrups - Walden Farm

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings.

De Walden Farms Syrups zijn heerlijk voor op je pannenkoeken, muffins of andere desserts, maar ook perfect door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes! De sauzen van Walden Farms zijn een onbezorgde keuze tijdens je bewuste lifestyle. Dus waar wacht je nog op? Switch van andere merken naar Walden Farms en bespaar jezelf de calorieën!

Kenmerken Walden Farm Syrups:

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Lage energetische waarde
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Laag in koolhydraten en vetten
  • Perfect passend in iedere lifestyle
  • Smakelijke toevoeging aan desserts, pannenkoeken, havermout en ga zo maar door!

*Dit product bevat van nature aanwezige suikers


Labels

Labels - Walden Farms Syrups

Klantreviews

Walden Farms Syrups Klantreviews

(103 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


1 jan. 2019
Kwaliteit
qualitativ sehr hochwertiges Produkt
schmeckt sehr lecker und richtig schön süß, eines der Walden Farms Produkte die ich immer habe.

27 dec. 2018
Kwaliteit
Strawberry und Walnut sind super klasse!
Toll zum Dessert oder ins Proteinshake! Die nichtfruchtigen Sorten sind auch lecker im Kaffee.

14 nov. 2018
Kwaliteit
Mein abosluter Top-Favorit
Schon so oft bestellt... ideales Topping. Ich benutze den Sirup im Porridge, Quark oder Skyr oder über mein selbstgemachtes Protein-Eis.
Kaufempfehlung!

14 nov. 2018
Kwaliteit
Maple Walnut sehr gut
diese geschmacksrichtung ist sehr zu empfehlen

12 nov. 2018
Kwaliteit
Mein Favorit
Ein absolutes Must-Have zum verfeiern von allem was etwas „Schoko“ vertragen kann. Ob Porridge oder ins selbstgemachte Protein-Eis. Große Liebe!

21 okt. 2018
Kwaliteit
Lecker..lecker
Oh mein Gott ist der syrup lecker. Sehr empfehlenswert

19 okt. 2018
Kwaliteit
Super Geschmack
Einzigartiger Geschmack mit top Nährwerten

19 okt. 2018
Kwaliteit
Neu probiert und für gut befunden
Hab den Syrup das erste mal versucht und war überrascht. Die Meinungen über den Hersteller teilen sich ja sehr, ich kann nur Gutes berichten! Sehr, sehr lecker

19 okt. 2018
Kwaliteit
Tolles Sirup für Quark usw.
Schmeckt super fruchtig und passt perfekt in meinen Chia-Quark.

17 okt. 2018
Kwaliteit
Geschmacklich gut, aber die Konsistenz...
Ich muss ehrlich sagen, dass mich alleine der Gedanke schüttelt, den Sirup nochmal irgendwo drüber zu gießen. Er war für Pancakes gedacht, aber die Konsistenz ist leider so eklig, dass ich es nicht runterbekomme.
Kann man den Sirup auch zum Backen verwenden? Oder darf er nicht so stark erhitzt werden?

11-20 van 103

Walden Farms Syrups Combi Deals

  • sluiten Pancake Syrup

    Erg lekker en perfect voor wanneer je bewust wil eten. Een uitkomst voor sporters en een dieet!
    De enige soort met:
    0 kcal
    0 koolhydraten
    0 vetten
    0 gluten
    0 conserveringsmiddelen
    Natuurlijke smaakstoffen

    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml

Profiteer van 19% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Walden Farms Siropen Fles 1
  • Walden Farms Siropen Fles 2
  • Walden Farms Siropen Fles 3

€ 14,70

€ 11,90