• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Walden Farms Syrups Walden farms

Walden Farms Syrups Walden Farms

|

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings. De syrups zijn heerlijk door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes!

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Perfect passend in iedere lifestyle

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 4,90

Normale prijs:

€ 4,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Walden Farms Syrups Walden farms

Normale prijs:

€ 4,90
Productinformatie

Walden Farm Syrups - Walden Farm

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings.

De Walden Farms Syrups zijn heerlijk voor op je pannenkoeken, muffins of andere desserts, maar ook perfect door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes! De sauzen van Walden Farms zijn een onbezorgde keuze tijdens je bewuste lifestyle. Dus waar wacht je nog op? Switch van andere merken naar Walden Farms en bespaar jezelf de calorieën!

Kenmerken Walden Farm Syrups:

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Lage energetische waarde
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Laag in koolhydraten en vetten
  • Perfect passend in iedere lifestyle
  • Smakelijke toevoeging aan desserts, pannenkoeken, havermout en ga zo maar door!

*Dit product bevat van nature aanwezige suikers


Labels

Labels - Walden Farms Syrups

Klantreviews

Walden Farms Syrups Klantreviews

(55 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


16 mei 2018
Kwaliteit
Excellent produit
J'adore très bien pour les pancakes crêpes bowl cakes

15 mei 2018
Kwaliteit
HUMMMMMM trop bon
Ce sirop est génial, ca donne du goût au yaourt ce qui ne me donne pas l'impression de faire régime. J'adore

25 apr. 2018
Kwaliteit
J’en suis dingue
Je suis fan de ce produit une belle découverte un excellent goût

29 mrt. 2018
Kwaliteit
Bon goût !
Un goût caramel qui ressemble beaucoup au vrai caramel mais la texture reste trop liquide ce qui est dommage.

26 mrt. 2018
Kwaliteit
Excellent sirop
Une bonne option pour accompagner des pancakes ,un yaourt ou des céréales sans culpabiliser. Ce produit est savoureux. Celui au chocolat fait également le job ! Je recommande

9 mrt. 2018
Kwaliteit
Très bon et sympa
Un très bon produits super sympa sur ds crêpes, pancakes, dans du fromage blanc ou même sur de la glace dans un milk shake.

27 feb. 2018
Kwaliteit
Tres.bon sur des pancake
Sur des pancake ou dans du fromage blanc super

26 feb. 2018
Kwaliteit
Très bon produit
Tout comme le sirop goût fraise et celui au caramel j'ai vraiment aimé le goût. Permet de se faire plaisir sans culpabiliser.

26 feb. 2018
Kwaliteit
Sirop parfait
La texture est agréable, le goût est parfait et surtout les valeurs nutritionnelles sont bonnes!

26 feb. 2018
Kwaliteit
Très bon produit
Bonne texture et bon goût, j'en ai commandé à nouveau. Idéal pour se faire plaisir lors du petit déjeuner ou au dessert.

21-30 van 55

Walden Farms Syrups Combi Deals

  • sluiten Pancake Syrup

    Erg lekker en perfect voor wanneer je bewust wil eten. Een uitkomst voor sporters en een dieet!
    De enige soort met:
    0 kcal
    0 koolhydraten
    0 vetten
    0 gluten
    0 conserveringsmiddelen
    Natuurlijke smaakstoffen

    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml

Profiteer van 19% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Walden Farms Siropen Fles 1
  • Walden Farms Siropen Fles 2
  • Walden Farms Siropen Fles 3

€ 14,70

€ 11,90