• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Walden Farms Syrups Walden farms

Walden Farms Syrups Walden Farms

|

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings. De syrups zijn heerlijk door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes!

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Perfect passend in iedere lifestyle

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 4,90

Normale prijs:

€ 4,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Walden Farms Syrups Walden farms

Normale prijs:

€ 4,90
Productinformatie

Walden Farm Syrups - Walden Farm

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings.

De Walden Farms Syrups zijn heerlijk voor op je pannenkoeken, muffins of andere desserts, maar ook perfect door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes! De sauzen van Walden Farms zijn een onbezorgde keuze tijdens je bewuste lifestyle. Dus waar wacht je nog op? Switch van andere merken naar Walden Farms en bespaar jezelf de calorieën!

Kenmerken Walden Farm Syrups:

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Lage energetische waarde
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Laag in koolhydraten en vetten
  • Perfect passend in iedere lifestyle
  • Smakelijke toevoeging aan desserts, pannenkoeken, havermout en ga zo maar door!

*Dit product bevat van nature aanwezige suikers


Labels

Labels - Walden Farms Syrups

Klantreviews

Walden Farms Syrups Klantreviews

(103 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


10 aug. 2018
Kwaliteit
Sehr zu empfehlen
Perfekt zum "versüßen" verschiedenster Speisen. Super Geschmack und unglaublich gute Nährwerte. Sehr zu empfehlen. Ich nutze dieses Produkt schon Jahre

10 aug. 2018
Kwaliteit
Sehr zu empfehlen
Perfekt zum "versüßen" verschiedenster Speisen. Super Geschmack und unglaublich verantwortbare Nährwerte. Sehr zu empfehlen. Ich nutze dieses Produkt schon Jahre

3 aug. 2018
Kwaliteit
Schmeckt ganz gut
Natürlich ist der Sirup geschmacklich nicht mit "richtigem" Karamellsirup zu vergleichen. Ich war dennoch erstaunt, dass er doch relativ gut schmeckt.

2 aug. 2018
Kwaliteit
Bin begeistert
Das ist wirklich ein ganz tolles Produkt, ich benutze es im Quark, fürs Müsli, zum Backen, und, und, und. Es schmeckt wirklich wie Originales Ahornsirup und das ganz ohne schlechtes Gewissen und Kalorien. Habe mir gleich noch einmal 4 Flaschen bestellt. Einfach top!

2 aug. 2018
Kwaliteit
Künstlicher Geschmack
Schmeckt etwas künstlich und nicht nach Karamell.

31 jul. 2018
Kwaliteit
good tasty
i really loved the taste, could put it to muffins and pancakes.

17 jul. 2018
Kwaliteit
Wirklich lecker; sehr natürlicher Geschmack! Toll zu Joghurt, Eis, Pancakes usw.!
Ich bin froh, dass Produkt bei Body&Fit erhalten zu können!

15 jul. 2018
Kwaliteit
Amazing!!!
I don’t know what I would do without this product!!! I am counting macros and this product saves me from sweet cravings! Mostly I use it with my skyer and strawberries or apples and cinnamon! If you really wanted you could put it in your coffee instead of a sweetener or even on a rice waffel as a small treat. I have tried many od the walden farms syrups and this is the only one I can always enjoy. Very nice consistency and not too much of a fake flavor like some other of their syrups. There is always an extra bottle of maple walnut at our place!

3 jul. 2018
Kwaliteit
Sehr gutes Produkt
Leckere Sossen ohne Reue für süsse Speisen

1 jul. 2018
Kwaliteit
Doch recht künstlich
Preislich gut aber doch sehr sehr künstlich.

31-40 van 103

Walden Farms Syrups Combi Deals

  • sluiten Pancake Syrup

    Erg lekker en perfect voor wanneer je bewust wil eten. Een uitkomst voor sporters en een dieet!
    De enige soort met:
    0 kcal
    0 koolhydraten
    0 vetten
    0 gluten
    0 conserveringsmiddelen
    Natuurlijke smaakstoffen

    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml

Profiteer van 19% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Walden Farms Siropen Fles 1
  • Walden Farms Siropen Fles 2
  • Walden Farms Siropen Fles 3

€ 14,70

€ 11,90