• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
  • Website van het jaar

Hulp nodig?
Walden Farms Syrups Walden farms

Walden Farms Syrups Walden Farms

|

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings. De syrups zijn heerlijk door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes!

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Perfect passend in iedere lifestyle

* Vereiste velden

Normale prijs:

€ 4,90

Normale prijs:

€ 4,90
  • Direct leverbaar
  • Gratis cadeau bij je bestelling vanaf € 40,-
Walden Farms Syrups Walden farms

Normale prijs:

€ 4,90
Productinformatie

Walden Farm Syrups - Walden Farm

Walden Farms is een zeer exclusief gepatenteerd merk uit Amerika! Het merk verkoopt onder andere verantwoorde sauzen, siropen en dressings.

De Walden Farms Syrups zijn heerlijk voor op je pannenkoeken, muffins of andere desserts, maar ook perfect door je havermout, yoghurt, kwark, smoothie of eiwitshakes! De sauzen van Walden Farms zijn een onbezorgde keuze tijdens je bewuste lifestyle. Dus waar wacht je nog op? Switch van andere merken naar Walden Farms en bespaar jezelf de calorieën!

Kenmerken Walden Farm Syrups:

  • Heerlijk rijk van smaak!
  • Lage energetische waarde
  • Zonder toegevoegde suikers*
  • Laag in koolhydraten en vetten
  • Perfect passend in iedere lifestyle
  • Smakelijke toevoeging aan desserts, pannenkoeken, havermout en ga zo maar door!

*Dit product bevat van nature aanwezige suikers


Labels

Labels - Walden Farms Syrups

Klantreviews

Walden Farms Syrups Klantreviews

(103 reviews)
Filteren op:
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
  •          
  • In je review wordt alleen je voornaam getoond, we tonen geen informatie over je e-mailadres of achternaam.

  • Met het plaatsen van reviews geef je Body & Fit toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform onze privacy statement.


24 jun. 2018
Kwaliteit
Eine guter Ersatz, schöne Karamellnote.
Heute erst geöffnet, schöne Farbe, gute Konsistenz, riecht und Schmeckt nach Karamell.

13 jun. 2018
Kwaliteit
Schmeckt in Kaffee oder auf Eis ganz gut.
Für den Kaffee usw. sehr gut geeignet, auch im warm gemachten Haferbrei schmeckt es sehr lecker und das mit wenig Kohlenhydrate.

3 jun. 2018
Kwaliteit
mega mega mega
Immer bei meiner Bestellung dabei. Peanutbutter mit Karamell- und Schokosyrup gemischt ist super lecker, wenn man die Mischen über das Porridge gibt.

9 mei 2018
Kwaliteit
Lecker und ohne Kalorien
Sehr zu empfehlen und verschieden Einsetzbar

7 mei 2018
Kwaliteit
Prima auch als Shake
Habe die fruchtigen Sorten als Aroma für Milchschake benutzt und mit Flohsamenschalen zu Marmeladenersatz gemischt. Wir sind begeistert! Schoko wie Kakaopulver in die Milch – ganz prima.

2 mei 2018
Kwaliteit
Sehr, sehr lecker!
Schmeckt nicht so extrem künstlich wie Sirups von anderen Herstellern. Toll in der Diät.

19 apr. 2018
Kwaliteit
Tastes too artificial
Tastes like a medicine syrup. The consistency is also very liquid-ish. I will not recommend this flavor, Caramel is way better.

11 apr. 2018
Kwaliteit
Empfehlenswert lecker
ich liebe die Sirups von Walden Farms. Sie schmecken lecker und das ganz ohne Zucker. Im Gegensatz zu manch anderen "No Sugar" Produkten schmecken sie nicht künstlich. Absolut empfehlenswert!

11 apr. 2018
Kwaliteit
Empfehlenswert lecker
ich liebe die Sirups von Walden Farms. Sie schmecken lecker und das ganz ohne Zucker. Im Gegensatz zu manch anderen "No Sugar" Produkten schmecken sie nicht künstlich. Absolut empfehlenswert!

10 apr. 2018
Kwaliteit
Zu empfehlen!
Besonders lecker in Milchprodukten.

41-50 van 103

Walden Farms Syrups Combi Deals

  • sluiten Pancake Syrup

    Erg lekker en perfect voor wanneer je bewust wil eten. Een uitkomst voor sporters en een dieet!
    De enige soort met:
    0 kcal
    0 koolhydraten
    0 vetten
    0 gluten
    0 conserveringsmiddelen
    Natuurlijke smaakstoffen

    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml
  • sluiten Maple Walnut Syrup

    Heerlijke siroop gemaakt met de natuurlijke smaken van maple en walnoot. Perfect als topping of toevoeging aan pannenkoeken, havermout, kwark of koffie.

    • Laag in suiker, calorieën, vet, koolhydraten en gluten
    • Heerlijk rijk van smaak
    • Perfect passend in een dieet
    355 ml

Profiteer van 19% korting met deze combideal

In deze combi deal:
  • Walden Farms Siropen Fles 1
  • Walden Farms Siropen Fles 2
  • Walden Farms Siropen Fles 3

€ 14,70

€ 11,90